Babeta

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
666rider666
trojkolkár
trojkolkár
Dátum registrácie: St Júl 27, 2011 2:59 pm
Skúter: Yamaha Aerox

Babeta

#1 Príspevok od užívateľa 666rider666 » Ne Aug 07, 2011 3:42 pm

Dobrý deň mám na Vás dve otázky dúfam že mi pomôžete :oops:

1. Chcel by som to skúsiť s babetou lebo ešte som nemal svoj vlastný skúter tak chcem nejako začať
a potreboval by som váš názor či by ste brali babetu alebo nejaký značkový (do číny nechcem
ísť ani náhodou) lacný skúter ktorý by sa dal dať dokopy napríklad niečo takéto:
http://motocykle.bazos.sk/inzerat/92753 ... ti-f12.php
http://motocykle.bazos.sk/inzerat/93668 ... ti-F12.php

ak máte ešte nejaké návrhy tak sem s nimi a dosť ma zaujalo toto :lol:
http://motocykle.bazos.sk/inzerat/93020 ... obezku.php

2. Ak by som sa nejakým zázrakom rozhodol pre babetu tak sa chcem opýtať že čo mi povedia
policajné lamky na to keď budem cez mesto babetu tlačiť alebo budem len pedálovať bez
zapnutého motora alebo aký je ešte spôsob dostať ju z bodu A cez bod B=mesto až do
bodu C (teraz myslím keď ja nebudem mať vodičák a babeta nebude prihlásená a nebude mať ani
poistku)

http://motocykle.bazos.sk/inzerat/95119 ... -50ccm.php

Diky za vaše odpovede. :)

Mám tu ešte jednu sexi ponuku :roll:

http://motocykle.bazos.sk/inzerat/91418 ... -SR-70.php

Ponúkol som mu môj netbook a súhlasil ešte sa dohodujeme na mojom doplatku ale vyzerá nádherne
a ešte takú jednu otázočku podobnú tej 2. len namiesto babety bude skuter čo by na to povedali keby som tlačil scoot po hlavnej ceste?
Yamaha AEROX - is my life.

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

Re: Babeta

#2 Príspevok od užívateľa VLADY » Ne Aug 07, 2011 5:23 pm

Celé ZLE!!!! :no:
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

Mitko
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
Skúter: Aprilia sr street

#3 Príspevok od užívateľa Mitko » Ne Aug 07, 2011 5:27 pm

Ty si z akej planety??? tlačiť skuter bez vodičaku a bez papierov?? to si kup radšej furik a ten tlač.
si kupuješ na vozenie či na tlačenie skuter??
ak nan vysadneš a budeš sa voziť a chytia Ta tak si vybavený do buducna aj s vodičakom a pokuta taka že za nu možeš mať značkovy skuter a aj vodičak dokopy.
a babeta či pedaluješ alebo nepedaluješ je furt motorove vozidlo a musiš mať na nu papiere. či si mysliš že už su policajti ozaj až tak tupý....
podpis som si este nenastavil

bezoadam
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: So Júl 10, 2010 6:13 pm
Skúter: Gilera runner sp50

#4 Príspevok od užívateľa bezoadam » Ne Aug 07, 2011 5:47 pm

ten prvy malaguti za 70e :D ak to je pojazdne :D radim ti NASETRI a sprav si VODICAK a potom uvazuj o skutri!!!!
giannelli reverse, malossi mutlivar (5.5g), malossi x-kevlar, malossi redsponge, malossi carbon plates, GOPRO HD HERO

666rider666
trojkolkár
trojkolkár

#5 Príspevok od užívateľa 666rider666 » Ne Aug 07, 2011 6:24 pm

Tak ok aj som si myslel ze mi toto poviete a diky za rady tak ja radšej počkám :( ešte rok. Kto z vás mal AM-ko v 15 rokoch? bola ťažká autoškola? a čo hovoríte na skútre malaguty prečo sú také lacné?

Mitko
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
Skúter: Aprilia sr street

#6 Príspevok od užívateľa Mitko » Ne Aug 07, 2011 7:11 pm

malaguti je ikona Talianskych skutrov...lacne nie su....nove stoja dosť za 2000eurami ak by si mal prehlad.
šroty v inzeratoch su bud vydojene stariny alebo bez papierov.
či je vodičak ťažky?? nauč sa testy a sprav jazdu a je po autoškole. nič zložiteho.
hlavne sa zameraj na skutre Yamaha, piaggio, gilera, malaguti, aprilia...všetko kvalitka overena časom len nech maju špz.
hlavne pozor na 4T motory na piaggio a aprilia sa začínaju presadzovať aj u značiek 4T motory ktore su už vyroba čína na to pozor. je to sice kvalitnejšia vyroba ako klasika 4T čina hlavne 4T 50ccm nema vykon ani za mak.
ak budeš mať vodičak a hlavne peniaze našetrene potom založ tému a možeme Ti poradiť čo a ako dalej. momentálne je to neaktualne tu rozpisovať niečo konkrétne.
aby si si nemyslel, že malaguti je lacny skuter: http://www.jjmoto.sk/index.php?id_tovar ... d_vkat=222

erY.
st. cyklista
st. cyklista
Dátum registrácie: Št Mar 17, 2011 6:52 pm
Skúter: Malaguti Madison 3 125ccm
Kontaktovať užívateľa:

#7 Príspevok od užívateľa erY. » Ne Aug 07, 2011 8:04 pm

Čo 666rider666 bereťe ilúzie vy ste snáď nebehali aj bez VP! Ja jazdím od mojich 13-rokov a vtedy to bola 200-vka čo bol môj prvý stroj!

Citujem:Chodcom sa rozumie účastník cestnej premávky pohybujúci sa pešo, chodcom je aj osoba, ktorá tlačí alebo ťahá sánky, detský kočík, vozík pre zdravotne postihnuté osoby,motocykel alebo ručný vozík s celkovou šírkou nepresahujúcou 600 mm, osoba ktorá sa pohybuje na lyžiach alebo kolieskových korčuliach, alebo pomocou ručného
alebo motorového vozíka pre zdravotne postihnuté osoby, ktorá tlačí bicykel alebo moped, alebo vedie psa.

Otázka v autoškole na inštruktora:
Ja: To znamená že ak tlačím motocykel tak mi nemôžu dať odklad na vodičský preukaz ani pokutu?
On: Nie, nemôžu si chodec ale nemôžeš na to sadnúť ani keby si išiel dole z kopca!
Ja:Čiže pretlačím si motorku na poľnú cestu (prípadne inak neregistrovanú komunikáciu) a môžem sa ísť voziť?
On:Ešte by nebolo zlé povolenie od majiteľa ale v podstate veci máš pravdu!

A samozrejme odporúčam si vyhliadnuť nijaké miesto kde sa voziť dá a nechodia tam policajti! tomasARN prepáč že prejavujem takýto názor!

BTW: Išiel som na Pitbike a zastavili ma policajti už ma dobre lepilo ale nijako som to ukecal na to že to domov pretlačím ani sám si teraz nespomeniem ako! To bol zážitok potomto som asi nesedel na motorke bez VP zhruba 2 mesiace!

Aj takto sa to dá!
Malaguti Madison 3 125 Viacej tu!

666rider666
trojkolkár
trojkolkár

#8 Príspevok od užívateľa 666rider666 » Ne Aug 07, 2011 10:18 pm

Ja poznám kvalitné značkové skútre už študujem čo to o skútroch dobréo pol roka mám preštudované schémy, ceny, tuning,... Mne sa velmi páči yamaha aerox taká by sa mala dať zohnať do 1000€.
Ja som chcel len váš názor že prečo tie malaguty tak lacno predávajú keď viem že to je výborná talianska značka a do 4T sa ani púšťať nebudem radšej 2T.

erY. : Diky za podporu a za to že si si s tým dal toľkú námahu takže s tej vyhlášky alebo zákona alebo neviem čo to je vyplýva že možem tlačiť skúter po hlavnej ceste ak tomu dobre rozumiem :)
A to tu všetci na tomto fóre máte vodičáky? Inde by mi určite radili že to netreba že to je zbytočná vec ale ja ešte porozmýšlam či teraz kúpim nejaký lacnejší starší značkový alebo o rok keď budem mať AM-ko si kúpim yamahu aerox. No uvidím ešte si popozerám bazoša a uvidím či niečo nájdem.

A chcel som ešte čo hovoríte na toto http://motocykle.bazos.sk/inzerat/91418 ... -SR-70.php

A neviete v ktorej triede sa robí birmovka lebo skoro každý rok je to inač. To dostanem dúfam aspoň nejaké peniažky :)

Píše mi že mám prísť vyskúšať a na cene sa ešte dohodneme :)
Diky všetkým za rady a za námahu ktorú si dali aby mi poradili.

9393andy
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Feb 11, 2010 12:07 am
Skúter: Yamasaki ym150t

#9 Príspevok od užívateľa 9393andy » Ne Aug 07, 2011 10:23 pm

Načo ti je scoot za 400€ bez tp.. kup za 100€ kolobežku s tym jazdi do mesta a za 300 nejake staršie enduro ak chceš nasilu si slušne zajazdiť .. :wink:

666rider666
trojkolkár
trojkolkár

#10 Príspevok od užívateľa 666rider666 » Ne Aug 07, 2011 10:31 pm

Vidíš to je tiež pravda ja si teraz kúpim nejaký scoot a budem rok doňho vrážať peniaze a čas a ja ešte neviem čo a na koniec ho budem musieť predať ak ešte bude funkčný lebo TP naňho nebudem mať.
Asi si tie peniaze ušetrím a potom keď budem mať AM-ko tak sa zídu na nejaký tuning alebo tak a ináč nechcel by niekto kúpiť Netbook? Procesor: 1.6 Atom Ram: 2gb HDD: 250 aj taška je taký trocha menší ale nie ten úplne najmenší stál ma dokopy 314€ má asi 2 mesiace mám aj papiere krabicu a pokladničný blok. čo myslíte akú ma hodnotu tá aprilia sr 70?

bezoadam
st. skútrista
st. skútrista

#11 Príspevok od užívateľa bezoadam » Po Aug 08, 2011 11:21 am

radim ti skuter bez TP neber.. a ta aprilia, maximalka 120km/h asi dole havranom a este ju treba tlacit autom.. ja som zacal robit AM presne pred rokom a som mal este 14, narodeniny som mal vcera takze som robil ako cerstvo 15 rocny.. na testy som sa moc neucil, jeden co robi v autoskole mi dal CD kde bolo 35 testov ktore budu na skuskach, spravil som asi 20, a potom sa iba otazky opakovali.. 55 bodov .. a jazdy na starej vylagrovanej jawe dandy iba medzi kuzele a spravit 8cku na parkovisku to bolo vsetko.. bol dobry policajt z NR :) :twisted:
a kupil som cinu so znackami za lacno a spravil som na nej uz asi 2700km a este sa mi ani raz nepokazila.. okrem benzinu a oleja nic do nej nedavam.. a v servise nebola od kupi novej .. teraz idem do servisu nieco pomenit iba :roll:
giannelli reverse, malossi mutlivar (5.5g), malossi x-kevlar, malossi redsponge, malossi carbon plates, GOPRO HD HERO

666rider666
trojkolkár
trojkolkár

#12 Príspevok od užívateľa 666rider666 » Po Aug 08, 2011 12:10 pm

Ok tak ja počkám na AM-ko a budem šetriť na yamahu aerox neviete náhodou kedy býva birmovka? lebo každý rok sa to mení. Diky za rady.

capitan94
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Št Apr 22, 2010 4:50 pm
Skúter: Aprilia Atlantic 250

#13 Príspevok od užívateľa capitan94 » Po Aug 08, 2011 1:53 pm

Opýtaj sa farára .. :D ten bude vedieť.. ja som v tvojom veku lietal po poli na pioniery a na simsone krásne časy... ale na tvojom mieste by som asi kúpil nejaké staré enduro a pojazdil by som.. skúter bez tp je hovadina jedine tak na ND je to dobré
Keeway Arn 125 :-) 24 5000Km - No Problem (r.v. 2008) Maximálna spokojnosť PREDANÉ

Aprilia Atlantic 250

666rider666
trojkolkár
trojkolkár

#14 Príspevok od užívateľa 666rider666 » Po Aug 08, 2011 1:58 pm

Ok tak už som sa dozvedel všetko čo som potreboval a záver je že počkám a urobím si AM-ko a došetrím na yamahu aerox. Diky všetkým za názory a za rady

Patrick**
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Dátum registrácie: Št Apr 14, 2011 9:17 pm
Skúter: Adamoto jl 50qt-4
Kontaktovať užívateľa:

#15 Príspevok od užívateľa Patrick** » Po Aug 08, 2011 2:18 pm

urobil som vodicak stastny jak blcha .. kupil lacny cinsky 4t skuter a stastny jak blcha ze sa vobec mozem vozit ,taha 60-70 aj ked je pravda za kvalitou je to urcite niekde inde ta cina niekde treba zacat, zbohatlicke deti dostanu volaku marhu drahu co im taha 120 a za prvou zakrutou su v kanali, ono treba aj niake skusenosti nabrat nie len plny plyn vsade kde sa da nech idem hlavne rychlo

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
Skúter: je už minulosť
Kontaktovať užívateľa:

#16 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Po Aug 08, 2011 2:24 pm

nabrat skusenosti sa da aj na marhe drahej :D, ale na druhu stranu aj na lacnom cinskom 4T scootri naberies skusenosti, a nie je vylucene, ze aj opravarenske zrucnosti :D (peace)
Honda NC750X ------------------- Obrázok
Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou Obrázok.

Dodo
cyklista
cyklista
Dátum registrácie: Ne Máj 22, 2011 2:25 pm
Skúter: Gilera Runner 50SP 2010

#17 Príspevok od užívateľa Dodo » Po Aug 08, 2011 2:38 pm

a tak isto sa da skoncit za zakrutou v kanali aj na lacnom cinskom 4t skutri co taha 60-70 :D

bezoadam
st. skútrista
st. skútrista

#18 Príspevok od užívateľa bezoadam » Po Aug 08, 2011 2:53 pm

THeBaNDiT napísal:nabrat skusenosti sa da aj na marhe drahej :D, ale na druhu stranu aj na lacnom cinskom 4T scootri naberies skusenosti, a nie je vylucene, ze aj opravarenske zrucnosti :D (peace)

:ROFL: :ROFL: :ROFL: to si vystihol ale ako som uz spominal za 2700 km sa mi este moja china neporuchala :) klop klop

666rider666
trojkolkár
trojkolkár

#19 Príspevok od užívateľa 666rider666 » Po Aug 08, 2011 2:54 pm

Ja už nejaké skúsenosti s čínskymi 4T mám a už s nimi nič nechcem mať. Nemožem zohnať ND, plasty sa lámu ako papier a pri uťahovaní matiek šrobyky praskajú ako umelé. Viem to lebo bratrnec ho ešte má kúpul ho pred troma rokmi a asi pol roka po kúpe do opravy po dvoch mesiacoch zase a nakoniec sa na to vykašľal odložil to do garáže a stálo to tam asi rok keď som videl chudak skutrik až mi ho bolo ľúto tak som sa naňho trocha kukol opravil a pri štartovaní na nakopávačku sa mi okolo nakopávačky ulomil hliník a keby nebolo alcatelko tak možem vyhodiť celý skúter.

bezoadam
st. skútrista
st. skútrista

#20 Príspevok od užívateľa bezoadam » Po Aug 08, 2011 2:56 pm

kup moju yuki za 400 :Yahoo!: to je asi nejaka 1 z 1000 co sa nekazí :D

666rider666
trojkolkár
trojkolkár

#21 Príspevok od užívateľa 666rider666 » Po Aug 08, 2011 2:59 pm

Tak ale ty máš yuky to je kvalitnejšia čína ale on má nejaký kingway to ani google skoro nenájde :D
a ty sa oňho aspoň trocha staráš ale on tam len leje benzín a olej a jazdí kým to ide.

majo1357
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Pi Máj 02, 2008 8:22 pm
Skúter: aerox

#22 Príspevok od užívateľa majo1357 » Po Aug 08, 2011 8:55 pm

čína ako čína , maš jedno ako sa to volá ...birmovku si zabil...podla mna o rok ani nebudeš chciet skútra :D
aerox70, 307hdi , možná dohoda na všetkých inzerátoch

666rider666
trojkolkár
trojkolkár

#23 Príspevok od užívateľa 666rider666 » Po Aug 08, 2011 9:04 pm

Tak ty sa maš Majo inač aj ja sa volám Majo :) ty už to maš vyhraté keď maš roxika :( ale s tu birmovku som myslel vazne potrebujem zarobiť teraz roznášam letáky ale moc to nevynáša. Nemá nejaké návrhy alebo prácu? Ako si privirábate cez prázdniny? :crazy:
Naposledy upravil/-a 666rider666 v Po Aug 08, 2011 9:07 pm, upravené celkom 1 krát.

erY.
st. cyklista
st. cyklista
Dátum registrácie: Št Mar 17, 2011 6:52 pm
Skúter: Malaguti Madison 3 125ccm
Kontaktovať užívateľa:

#24 Príspevok od užívateľa erY. » Po Aug 08, 2011 9:05 pm

birmovku som mal ja v 9.ročníku :) a k číne sa ani vyjadrovať nebudem mal som ATV šupa jak hovado až tak že idem na dráhu v Cabaj-Čápore dedinka blízko Nitry a skočím na lavici a predne kolesá obidva skrivené disky som kukal že toho sa len zbaviť :D ale motor išiel ako hodinky (bez bateriek) :D
Malaguti Madison 3 125 Viacej tu!

666rider666
trojkolkár
trojkolkár

#25 Príspevok od užívateľa 666rider666 » Po Aug 08, 2011 9:10 pm

:lol: :lol: :lol: Bez bateriek :lol: to si zabil a súhlasím čína je čína a dúfam že aj ja budem mať birmovku v deviatke a kto z vás bol na zraze? Bola veľká haluz? Jak ja budem mať AM-ko a Yamahu aerox tak dáme mi vlastný zraz a ja platím :%) Čo vy už všetci spíte veď poďme kecajme ne? 8)
či? :o

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"