Dobry den, velmi som sa tesil na moj prvy prispevok na tomto fore, ale predstavoval som si celkom iny text... Bohuzial, nechcene wheelie a Slajdrik isiel k zemi. Som do skutrov zatial totalny laik, a tento mi navyse nepatri, takze prosim tolerujte moju paniku. Co sa tyka optickych skod, nic strasne sa nestalo, ale desim sa toho, co sa mohlo stat vo vnutri.. Startuje na prvy krat, aj som sa skusmo previezol 20 metrov a neviem ci motor reve o dost hlasnejsie, alebo som len hystericky. To iste plati pre smrad po jazde. Co som si vsak isty, predna brzda zrazu piska a aj ked som skuter tlacil s vypnutym motorom, zdalo sa mi, ze sa na prednom kolese cosi skrie. Dalsie skody si moje amaterske oko nevsimlo, okrem podozrivej zlto priesvitnej hadicky, o ktorej som nedokazal zistit kam patri a co ma na starosti. Prikladam na (nekvalitnych) fotkach.
Takze moje otazky (viem, ze na vacsinu podla mojho popisu tazko odpovedat.. a ze budu zniet hlupo)
1. Co je to za hadicku a odkial sa vytiahla?
2. Co sa mohlo stat prednej brzde?
3. Ake technicke skody su najcastejsie pri takychto padoch? (Nizka rychlost, zo zadneho kolesa na lavy bok)
a ako taketo skody odhalit?
4. Zrejme sa ale nevyhnem odbornej pomoci, cize kto/kde v Bratislave sa venuje opravam skutrov??
Dakujem velmi pekne za odpovede ci rady a este raz sorry, ze tu medzi technickymi majstrami mam take banalne otazky
Pomoc prosim, padol mi skuter
Moderátor: Moderators
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Re: Pomoc prosim, padol mi skuter
Nerob paniku a voz sa ďalej, a opatrnejšie...tá hadička je zrejme dajaký prepad z karbíku to dakam zastrč kde to mohlo byť nejaký drôtený držiak - oko aby to neplandalo kade tade . ak je zvonka skoro OK tak zvnútra bude určite ešte viac OK...to nieje z porcelánu že spadneš a vnútri sa dačo rozbije...
A že by to bolo viac hlučné možno sa dajako pohol výfuk a dakde je to teraz netesné spoj od výfuku... A brzda ,prevez sa a párkrát ráznejšie zabrzdi a uvidíš či to pomohlo. A ešte môžes skúsiť ak pôjdeš po rovnej ceste či scooter neťahá dajako do boku ak mierne pustíš riadidlá ale len tak že ruky na gripoch akurát povolíš prsty aby si nie že pustíš úplne a ruky v bok a znova hodíš tlamu.... 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

Re: Pomoc prosim, padol mi skuter
Fuu tak trosku mi odlahlo, diky moc! Vahal som, ci sa mam na nom vobec odvazit niekam do servisu... Predsa len, masinka ma pomaly 10 rokov a neviem co presne zazila, som bol vyplaseny ci to nie je uz trosku krehke. Takze snad ma caka len moj prvy tuning - rozbity zadny blinker 

podpis som si este nenastavil