Takze caute 3ti krat (ano je to moja 3tia vymena motorky za sezonu, v podstate 4ta ale to je uz iny pribeh:D). Prvy krat som sem zavital s apriliou SR50, stary model, neskor som ho predal lebo ma skuter omrzel. Potom som si splnil moj sen aprilia RS50-motocykel, no to ma tiez omrzelo, hlavne koli vykonu ktory bol smiesny. A tak som sa vratil znova k staremu dobremu skutru, no tento raz to je Piaggio NRG mc2, ktore teraz cakaju mnohe upravy/opravy ako napr. novsia kluka(nebude uplne nova),loziska,pretesnenie,remen,vario,valceky,zadny tlmic,nejake plasty zohnat, lebo su dost popukane (tie vnutorne, takze ak mate tak ozvyte sa,dohodneme sa), prestriekanie plastov atd atd..proste je toho vela ani neviem co vsetko takto naraz.
Nejake blizsie info o nom, je to rok vyroby 1997, vodou chladeny, ma to vyfuk leo vince ZX, BLOKOVANE vario, BLOKOVANE klapky, 43tisic kilometrov s povodnym valcom a aj napriek vsetkemu tomuto to ma slusnu maximalku okolo 90km/h tachometrovych (este som neskusal uplne na plny kotol a prilahnut si, pretoze ju mam len od dnes). Je inac dost v zlom stave opticky, vela plastov popukanych, farba nic moc (bude sa striekat na tmavomodru metalizu, nieco ako mal kiwi na roxovi) a proste vela prerabiek.
Za pomoc pri rozoberani, skladani a opravovani dakujem Lutharovi a m4rk0vi. a tak isto aj za diely ktore budem mat za fajn ceny (tak ako aj skuter

)
nejake foto..