Kymco Sniper 50DD AC - Jurixxx
Moderátor: Moderators
- Jurixxx
- cyklista 
- Dátum registrácie: Pi Jún 10, 2011 12:02 pm
- Skúter: Kymco Sniper 50DD Cagiva Prima Yuki Speedy 4T Motorro Desire
Re: Kymco Sniper 50DD AC - Jurixxx
a  dosť  som  sa  nudil  tak  znudi  som   vybrusil  od slabšej  hrdze    časť  varia  kde  idu  voditka  polremenicu  a   spojkový  zvon    a  časti  ktore  sa  dali  tak sa nastriekali  žiaruvzdornou farbou  čiernou matnou   vid.foto      

- Prílohy
- 

- DSC07668.JPG
- (95.54 KiB) 374 stiahnutí

- 

- DSC07669.JPG
- (99.42 KiB) 374 stiahnutí

- 

- DSC07685.JPG
- (116.86 KiB) 374 stiahnutí

- 

- DSC07688.JPG
- (124.18 KiB) 374 stiahnutí

- 

- DSC07689.JPG
- a toto už tak zostalo
- (117.26 KiB) 374 stiahnutí

- 

- DSC07690.JPG
- (144.16 KiB) 374 stiahnutí

- 

- DSC07691.JPG
- (155.93 KiB) 374 stiahnutí

- 

- DSC07694.JPG
- (158.57 KiB) 374 stiahnutí

- 

- DSC07696.JPG
- (173.2 KiB) 374 stiahnutí

- 

- DSC07698.JPG
- (193.08 KiB) 374 stiahnutí

- 

- DSC07759.JPG
- tu sa aj vyleštili boky :D :D
- (168.99 KiB) 374 stiahnutí

podpis som si ešte nenastavil  lebo mi  to scooter zakázal  že ešte nevie aký setup   bude mať  ....
						- Jurixxx
- cyklista 
a  nedalo  mi  to    tak  som podobne   urobil  aj  z  remenicou  a  spojkou .....      dám len paru  foto  ak  chcete môžem  zas dať cele  postupne  foto  čo  ako sa robilo  od  začiatku   po  koniec ale  zatým  len  tolke   foto     
v remenici som dal originál Malossi vazelínu na remenice a varia takže som to premazal aj ložiska ale tam išla ina vezelina ...

v remenici som dal originál Malossi vazelínu na remenice a varia takže som to premazal aj ložiska ale tam išla ina vezelina ...
- Prílohy
- 

- DSC07859.JPG
- (171.03 KiB) 373 stiahnutí

- 

- DSC07860.JPG
- (143.99 KiB) 373 stiahnutí

- 

- DSC07889.JPG
- (123.13 KiB) 373 stiahnutí

- 

- DSC07894.JPG
- (242.27 KiB) 373 stiahnutí

- 

- DSC07874.JPG
- (78.17 KiB) 373 stiahnutí

- 

- DSC07877.JPG
- (89.51 KiB) 373 stiahnutí

- 

- DSC07882.JPG
- (115.32 KiB) 373 stiahnutí

- 

- DSC07883.JPG
- (145.31 KiB) 373 stiahnutí

- 

- DSC07888.JPG
- (139.31 KiB) 373 stiahnutí

- 

- DSC07897.JPG
- (217.39 KiB) 373 stiahnutí

- 

- DSC07898.JPG
- (154.97 KiB) 373 stiahnutí

podpis som si ešte nenastavil  lebo mi  to scooter zakázal  že ešte nevie aký setup   bude mať  ....
						- Jurixxx
- cyklista 
Dosť  sa  mi  zapačily    LED dene  svietenie  na  AUDInach  a podobných  autách     tak  prečo  si tu  neurobiť aj  na  scootri  no tak  začalo sa to   keť som  kúpil  tie  led pásiky     ak  boli  doma  tak  som   to   silne zlepene  predne sklíčko  na svetle odeloval od paraboly    cca hodinovým   statim  nad   plynovým sporákom   so  žiletkovym  nožíkom  v  ruke  a pomalí   to   nahrieval a  rezal  za horúca  lebo  inak  to  nešlo a neponáhľal   som sa abi  mi  sklíčko  neprasklo    takže  ak som  to  odelil  kúpil  som   priesvitní silikón  za 5€    a išlo sa na lepenie....nechal som to vyschnúť      24h  potom   som  zlepil  sklíčko dohromady a nakrútil  som svetlo  na scoot  ....výsledok   perfektný
							- Prílohy
- 

- led1.jpg
- (28.75 KiB) 371 stiahnutí

- 

- led2.jpg
- (26.68 KiB) 371 stiahnutí

- 

- led.jpg
- (46.35 KiB) 371 stiahnutí

- 

- DSC00010 (2).JPG
- (122.46 KiB) 371 stiahnutí

- 

- DSC07781.JPG
- (41.36 KiB) 371 stiahnutí

- 

- DSC07783.JPG
- (64.4 KiB) 371 stiahnutí

- 

- DSC07786.JPG
- (50.57 KiB) 371 stiahnutí

- 

- DSC07780.JPG
- fotene v noci z bleskom
- (125.97 KiB) 371 stiahnutí

- Jurixxx
- cyklista 
ďalej    som  rozmýšľal  nad   skôr  kupenim  výfukom   GIANNELLI      ale  bol  to   výfuk     povodne na  Malaguti  takže   musel  som   z    môjho starého    výfuku  odrezať  koleno  a  prevariť na  GIANNELLI    abi  mi  to  pasovalo    foto postupu  nemám    výfuk som   len  na  skúšku  nahodil  abi  som  počul  aký  to  bude  mať zvuk  na scootri    ale  čo  čert  nechcel  na  pôvodnej  tryske  aj  filtri  som  to  išiel  aj  oskušať      vedel  som  do  čoho  idem  a  čo  to  môže  urobiť    ale  po     paru  metrov     vozenia  pohode    nič nezadrelo  som  pozrel  sviečku  a čo  vidím peknú    tehlovo  hnedú  farbu takže  tryska  aj  filter  zostala  povodna   a  scooter  ide  ako  ma
    výfuk som   len  na  skúšku  nahodil  abi  som  počul  aký  to  bude  mať zvuk  na scootri    ale  čo  čert  nechcel  na  pôvodnej  tryske  aj  filtri  som  to  išiel  aj  oskušať      vedel  som  do  čoho  idem  a  čo  to  môže  urobiť    ale  po     paru  metrov     vozenia  pohode    nič nezadrelo  som  pozrel  sviečku  a čo  vidím peknú    tehlovo  hnedú  farbu takže  tryska  aj  filter  zostala  povodna   a  scooter  ide  ako  ma    výfuk  som  ešte  vybrusil    do  živého   železa  a nastriekal   s striebornou  farbou    ktorá  vydrží   600  stupnove  teplo    pozrel  som  ešte  tlmič  či  vnom  je  dobra  vata no  ta  aj  bola
       výfuk  som  ešte  vybrusil    do  živého   železa  a nastriekal   s striebornou  farbou    ktorá  vydrží   600  stupnove  teplo    pozrel  som  ešte  tlmič  či  vnom  je  dobra  vata no  ta  aj  bola    výfuk   krásne  pridal  na otáčkach  takže  som  bol   spokojní
 výfuk   krásne  pridal  na otáčkach  takže  som  bol   spokojní   ako   to  ide
  ako   to  ide    ak  nájdem  foto  v PC    tak  to tu dám ...
   ak  nájdem  foto  v PC    tak  to tu dám ...

výfuk som   len  na  skúšku  nahodil  abi  som  počul  aký  to  bude  mať zvuk  na scootri    ale  čo  čert  nechcel  na  pôvodnej  tryske  aj  filtri  som  to  išiel  aj  oskušať      vedel  som  do  čoho  idem  a  čo  to  môže  urobiť    ale  po     paru  metrov     vozenia  pohode    nič nezadrelo  som  pozrel  sviečku  a čo  vidím peknú    tehlovo  hnedú  farbu takže  tryska  aj  filter  zostala  povodna   a  scooter  ide  ako  ma
    výfuk som   len  na  skúšku  nahodil  abi  som  počul  aký  to  bude  mať zvuk  na scootri    ale  čo  čert  nechcel  na  pôvodnej  tryske  aj  filtri  som  to  išiel  aj  oskušať      vedel  som  do  čoho  idem  a  čo  to  môže  urobiť    ale  po     paru  metrov     vozenia  pohode    nič nezadrelo  som  pozrel  sviečku  a čo  vidím peknú    tehlovo  hnedú  farbu takže  tryska  aj  filter  zostala  povodna   a  scooter  ide  ako  ma    výfuk  som  ešte  vybrusil    do  živého   železa  a nastriekal   s striebornou  farbou    ktorá  vydrží   600  stupnove  teplo    pozrel  som  ešte  tlmič  či  vnom  je  dobra  vata no  ta  aj  bola
       výfuk  som  ešte  vybrusil    do  živého   železa  a nastriekal   s striebornou  farbou    ktorá  vydrží   600  stupnove  teplo    pozrel  som  ešte  tlmič  či  vnom  je  dobra  vata no  ta  aj  bola    výfuk   krásne  pridal  na otáčkach  takže  som  bol   spokojní
 výfuk   krásne  pridal  na otáčkach  takže  som  bol   spokojní   ako   to  ide
  ako   to  ide    ak  nájdem  foto  v PC    tak  to tu dám ...
   ak  nájdem  foto  v PC    tak  to tu dám ...podpis som si ešte nenastavil  lebo mi  to scooter zakázal  že ešte nevie aký setup   bude mať  ....
						- modreOKO
- motorkár 
- Dátum registrácie: Po Aug 31, 2009 8:12 pm
- Skúter: Yamaha AEROX - Modroocko :)
vôbec to nevyzera zle cely projekt , skoda ze len taky scooter , keby to robis s nejakou znackou mal by si to šmakovejšie .. . . ale inak sa mi to páči 

Yamaha AEROX - r-*projekt*polini corsa 0,7deci,21DO,multivar,elektr.vodna pumpa,Xkevlar...+++najmenej kazivý scooter z fóra
						- 
				Yamhonsuz
- st. kolobežkár 
- Dátum registrácie: Ut Aug 09, 2011 10:11 pm
- Skúter: neuvedený
a Kymco je co? 

- modreOKO
- motorkár 
priznam sa neviem co to je , ale napr. aprilia, piaggio, malugati, yamaha... .. to urcite nie je 

Yamaha AEROX - r-*projekt*polini corsa 0,7deci,21DO,multivar,elektr.vodna pumpa,Xkevlar...+++najmenej kazivý scooter z fóra
						- 
				Yamhonsuz
- st. kolobežkár 
- Dátum registrácie: Ut Aug 09, 2011 10:11 pm
- Skúter: neuvedený
no zato ze mas niekde napisane Honda Alebo Yamaha to neznamena ze je na vsetkom kvalita 
Kymco ma podla mna ako taku kvalitu ma tak ako Yuki, Keeway a pod.

Kymco ma podla mna ako taku kvalitu ma tak ako Yuki, Keeway a pod.
- modreOKO
- motorkár 
tak to je potom super  .. páči sa mi tvoj projekt , len tak dalej
 .. páči sa mi tvoj projekt , len tak dalej

.. páči sa mi tvoj projekt , len tak dalej
 .. páči sa mi tvoj projekt , len tak dalejYamaha AEROX - r-*projekt*polini corsa 0,7deci,21DO,multivar,elektr.vodna pumpa,Xkevlar...+++najmenej kazivý scooter z fóra
						- Jurixxx
- cyklista 
Makičko:   že  prečo  keďže    nemám  rad  hrdzu  a   takí   holi  kov  som  tam  nechcel   nechať  tak  som to nastriekal  ale  len z  jednej  stráni  neboj ten  deklik varia  tam  kde    su  valčeki  ta  strana   není  nastriekaná ....
modreOKO: máš pravdu není to aprilia, piaggio, malaguti, yamaha a pod. ale môj scooter nato že je to Kymco a motor Honda dosť zaskočí dnes aj majtelov značkových scootrov napr. max rychlostou , kvalitou a nato že je to 97-ročnik tak to ma v zadu kotúč od vyrobí čo dnes sa mi každý diví + otáčkomer ktorý dnes nemajú ani nove scootre ako sú dajme tomu Cpi Aragon a pod... a + iných srandičiek viem  že  to  není   prevas  nejaký  pekný  scooter  ani  nejakí  vinikajúci   na Tuning  a   podobne  veci  ale  mam  ho  dlho  je  to   moja  druha  ruka    a stále  sa  budem on starať   ako   o  seba
    viem  že  to  není   prevas  nejaký  pekný  scooter  ani  nejakí  vinikajúci   na Tuning  a   podobne  veci  ale  mam  ho  dlho  je  to   moja  druha  ruka    a stále  sa  budem on starať   ako   o  seba    a  neboj  časom   bude    nejaká  Yamaha  keďže    už  na tím   sa  není  sčim  hrať
     a  neboj  časom   bude    nejaká  Yamaha  keďže    už  na tím   sa  není  sčim  hrať     a  kľudne    môžete  sem dávať    svoje  nazori    nebojte  sa     neukameňujem   vás  praveže   naopak
 a  kľudne    môžete  sem dávať    svoje  nazori    nebojte  sa     neukameňujem   vás  praveže   naopak    ale   každý  čo  si  myslel    že  je  to šrot  alebo nejaká  čínska  hlúposť  a  neviem  čo   ešte   ak  to  videl    na  živo  hneď  menil  názor   ....   modroočko  som rad  že  sa  ti  to pači a  Dakujem  ti
    ale   každý  čo  si  myslel    že  je  to šrot  alebo nejaká  čínska  hlúposť  a  neviem  čo   ešte   ak  to  videl    na  živo  hneď  menil  názor   ....   modroočko  som rad  že  sa  ti  to pači a  Dakujem  ti    

Yamhonsuz: palec hore dik   že  si  ma  tu  podržal  ....  a  stou  kvalitou  Kymco  no  tak  moje   je  kvalitnejšie  ako  dnešne  Yuki  ,Keewaye  a  pod.   ja tak   hovorím  stara  kvalita......  mal  som tu česť  rozoberať  alebo  len vidieť  a  porovnať  motor , ram , plasty a  ine  srandy  z  novšími  scootrami  proste  spracovanie  je  niekde  inde   aj  všetky  veci  sú  pekne   kvalitne  opracovane  a   materiálovo  parada .....   kde  sú  tie  časí   do frasa dnes  sa robia  tie  scootre  rýchlostou  blesku  rýchlo  rýchlo  a     všetko  odflaknute  nebudem konkrétne  hovoriť  značku  lebo  by  som  tu  možno  niektorých  lúdi    nebodaj  urazil   a  to nechcem
    dik   že  si  ma  tu  podržal  ....  a  stou  kvalitou  Kymco  no  tak  moje   je  kvalitnejšie  ako  dnešne  Yuki  ,Keewaye  a  pod.   ja tak   hovorím  stara  kvalita......  mal  som tu česť  rozoberať  alebo  len vidieť  a  porovnať  motor , ram , plasty a  ine  srandy  z  novšími  scootrami  proste  spracovanie  je  niekde  inde   aj  všetky  veci  sú  pekne   kvalitne  opracovane  a   materiálovo  parada .....   kde  sú  tie  časí   do frasa dnes  sa robia  tie  scootre  rýchlostou  blesku  rýchlo  rýchlo  a     všetko  odflaknute  nebudem konkrétne  hovoriť  značku  lebo  by  som  tu  možno  niektorých  lúdi    nebodaj  urazil   a  to nechcem   ....dnes  by  som  si nove Kymco  nekúpil   kvalitovo  su     už  dosť  dole  skôr  by som  šiel  na značky    ako  sú   Yamaha,Piaggio,Aprilia  atd.  alebo  tie  lacnejšie  CPi,Keeway atd. a tie len  z  dôvodu  že  tam  pasuje  vela tuning  dielov   ktorých  na  dnešným  trhu  je   do  aleluji  .... nemyslím    si  že  môj  scoot  je nejakí   BRUTAL   kvalitný  ale  nedá  sa  porovnávať   dajme  tomu   15  roční  scoot  z   5  ročným
   ....dnes  by  som  si nove Kymco  nekúpil   kvalitovo  su     už  dosť  dole  skôr  by som  šiel  na značky    ako  sú   Yamaha,Piaggio,Aprilia  atd.  alebo  tie  lacnejšie  CPi,Keeway atd. a tie len  z  dôvodu  že  tam  pasuje  vela tuning  dielov   ktorých  na  dnešným  trhu  je   do  aleluji  .... nemyslím    si  že  môj  scoot  je nejakí   BRUTAL   kvalitný  ale  nedá  sa  porovnávať   dajme  tomu   15  roční  scoot  z   5  ročným   

modreOKO: máš pravdu není to aprilia, piaggio, malaguti, yamaha a pod. ale môj scooter nato že je to Kymco a motor Honda dosť zaskočí dnes aj majtelov značkových scootrov napr. max rychlostou , kvalitou a nato že je to 97-ročnik tak to ma v zadu kotúč od vyrobí čo dnes sa mi každý diví + otáčkomer ktorý dnes nemajú ani nove scootre ako sú dajme tomu Cpi Aragon a pod... a + iných srandičiek
 viem  že  to  není   prevas  nejaký  pekný  scooter  ani  nejakí  vinikajúci   na Tuning  a   podobne  veci  ale  mam  ho  dlho  je  to   moja  druha  ruka    a stále  sa  budem on starať   ako   o  seba
    viem  že  to  není   prevas  nejaký  pekný  scooter  ani  nejakí  vinikajúci   na Tuning  a   podobne  veci  ale  mam  ho  dlho  je  to   moja  druha  ruka    a stále  sa  budem on starať   ako   o  seba    a  neboj  časom   bude    nejaká  Yamaha  keďže    už  na tím   sa  není  sčim  hrať
     a  neboj  časom   bude    nejaká  Yamaha  keďže    už  na tím   sa  není  sčim  hrať     a  kľudne    môžete  sem dávať    svoje  nazori    nebojte  sa     neukameňujem   vás  praveže   naopak
 a  kľudne    môžete  sem dávať    svoje  nazori    nebojte  sa     neukameňujem   vás  praveže   naopak    ale   každý  čo  si  myslel    že  je  to šrot  alebo nejaká  čínska  hlúposť  a  neviem  čo   ešte   ak  to  videl    na  živo  hneď  menil  názor   ....   modroočko  som rad  že  sa  ti  to pači a  Dakujem  ti
    ale   každý  čo  si  myslel    že  je  to šrot  alebo nejaká  čínska  hlúposť  a  neviem  čo   ešte   ak  to  videl    na  živo  hneď  menil  názor   ....   modroočko  som rad  že  sa  ti  to pači a  Dakujem  ti    
 Yamhonsuz: palec hore
 dik   že  si  ma  tu  podržal  ....  a  stou  kvalitou  Kymco  no  tak  moje   je  kvalitnejšie  ako  dnešne  Yuki  ,Keewaye  a  pod.   ja tak   hovorím  stara  kvalita......  mal  som tu česť  rozoberať  alebo  len vidieť  a  porovnať  motor , ram , plasty a  ine  srandy  z  novšími  scootrami  proste  spracovanie  je  niekde  inde   aj  všetky  veci  sú  pekne   kvalitne  opracovane  a   materiálovo  parada .....   kde  sú  tie  časí   do frasa dnes  sa robia  tie  scootre  rýchlostou  blesku  rýchlo  rýchlo  a     všetko  odflaknute  nebudem konkrétne  hovoriť  značku  lebo  by  som  tu  možno  niektorých  lúdi    nebodaj  urazil   a  to nechcem
    dik   že  si  ma  tu  podržal  ....  a  stou  kvalitou  Kymco  no  tak  moje   je  kvalitnejšie  ako  dnešne  Yuki  ,Keewaye  a  pod.   ja tak   hovorím  stara  kvalita......  mal  som tu česť  rozoberať  alebo  len vidieť  a  porovnať  motor , ram , plasty a  ine  srandy  z  novšími  scootrami  proste  spracovanie  je  niekde  inde   aj  všetky  veci  sú  pekne   kvalitne  opracovane  a   materiálovo  parada .....   kde  sú  tie  časí   do frasa dnes  sa robia  tie  scootre  rýchlostou  blesku  rýchlo  rýchlo  a     všetko  odflaknute  nebudem konkrétne  hovoriť  značku  lebo  by  som  tu  možno  niektorých  lúdi    nebodaj  urazil   a  to nechcem   ....dnes  by  som  si nove Kymco  nekúpil   kvalitovo  su     už  dosť  dole  skôr  by som  šiel  na značky    ako  sú   Yamaha,Piaggio,Aprilia  atd.  alebo  tie  lacnejšie  CPi,Keeway atd. a tie len  z  dôvodu  že  tam  pasuje  vela tuning  dielov   ktorých  na  dnešným  trhu  je   do  aleluji  .... nemyslím    si  že  môj  scoot  je nejakí   BRUTAL   kvalitný  ale  nedá  sa  porovnávať   dajme  tomu   15  roční  scoot  z   5  ročným
   ....dnes  by  som  si nove Kymco  nekúpil   kvalitovo  su     už  dosť  dole  skôr  by som  šiel  na značky    ako  sú   Yamaha,Piaggio,Aprilia  atd.  alebo  tie  lacnejšie  CPi,Keeway atd. a tie len  z  dôvodu  že  tam  pasuje  vela tuning  dielov   ktorých  na  dnešným  trhu  je   do  aleluji  .... nemyslím    si  že  môj  scoot  je nejakí   BRUTAL   kvalitný  ale  nedá  sa  porovnávať   dajme  tomu   15  roční  scoot  z   5  ročným   
nic v zlom ta farba  jak zo 70-tych rokov neni to skarede ale gíčové.

... 

- Jurixxx
- cyklista 
myslíš tu   orange@black       velko  zrnu  metlu  ??   
   lebo  ta  teraz   niejaky  rok  letí  a  hlavne  v USA   to teraz  fičí   aj  na  tuning   zrazoch    viac  a viac  tam vidno   auta  nastriekane  stou  farbou
  lebo  ta  teraz   niejaky  rok  letí  a  hlavne  v USA   to teraz  fičí   aj  na  tuning   zrazoch    viac  a viac  tam vidno   auta  nastriekane  stou  farbou     

ja som aj zato taku dal lebo som chcel dačo  nove a hlavne ine na foto to neni  až  take pekne  ako    na živo
   ja som aj zato taku dal lebo som chcel dačo  nove a hlavne ine na foto to neni  až  take pekne  ako    na živo   tu  máš  foto  ako  to  vyzerá  na autách  aj  na  moto ....
   tu  máš  foto  ako  to  vyzerá  na autách  aj  na  moto ....

ja som aj zato taku dal lebo som chcel dačo  nove a hlavne ine na foto to neni  až  take pekne  ako    na živo
   ja som aj zato taku dal lebo som chcel dačo  nove a hlavne ine na foto to neni  až  take pekne  ako    na živo   tu  máš  foto  ako  to  vyzerá  na autách  aj  na  moto ....
   tu  máš  foto  ako  to  vyzerá  na autách  aj  na  moto ....- Prílohy
- 

- 350793107.jpg
- (57.21 KiB) 268 stiahnutí

- 

- 332777309.jpg
- (222.74 KiB) 268 stiahnutí

- 

- 306361458.jpg
- (74.02 KiB) 268 stiahnutí

- 

- f_317872300_3763c063cf84aebd6c797d662c74416a.jpg
- (179.21 KiB) 268 stiahnutí

- KukO
- st. cyklista 
- Dátum registrácie: Po Aug 29, 2011 6:00 pm
- Skúter: Aprilia atlantic 125
Proti tomu druhu farby nemám nič  ,naopak sa my moc luby len  ta orage farba  nechcem odcudzovať možno by my oči viskočili
 ,naopak sa my moc luby len  ta orage farba  nechcem odcudzovať možno by my oči viskočili   
   keby som to videl na živo.

,naopak sa my moc luby len  ta orage farba  nechcem odcudzovať možno by my oči viskočili
 keby som to videl na živo.- Luthar
- motorkár 
- Dátum registrácie: Ut Aug 03, 2010 11:11 pm
- Skúter: Derbi GP1i 250
a to su take plastove auticka 1:45 ?

- Jurixxx
- cyklista 
KukO :       

Luthar : srandista to  sú normálne  auta
    to  sú normálne  auta   
   prečo    si  myslíš  že  sú to male  plastove  auta  ?

Luthar : srandista
 to  sú normálne  auta
    to  sú normálne  auta   
   prečo    si  myslíš  že  sú to male  plastove  auta  ?podpis som si ešte nenastavil  lebo mi  to scooter zakázal  že ešte nevie aký setup   bude mať  ....
						- Luthar
- motorkár 
- Dátum registrácie: Ut Aug 03, 2010 11:11 pm
- Skúter: Derbi GP1i 250
no tak ta prva foto Peugeota je na prvy pohlad total Auticko 

- Jurixxx
- cyklista 
hej hej  máš  pravdu    vyzerá  to ako  sfoteni   mali  model   206-tky    ale  inak  to je     normálne  auto  aj Spz  bolo  vidno  ale  som  ju  zamaloval
   ale  inak  to je     normálne  auto  aj Spz  bolo  vidno  ale  som  ju  zamaloval     

ale  inak  to je     normálne  auto  aj Spz  bolo  vidno  ale  som  ju  zamaloval
						- Dodo
- cyklista 
- Dátum registrácie: Ne Máj 22, 2011 2:25 pm
- Skúter: Gilera Runner 50SP 2010
to uz by bol jaky model auticka este aj s nalepkami STK a EK na celnom skle tomu hovorim prepracovane do detailov 

podpis som si este nenastavil
						- Jurixxx
- cyklista 
jeden  pekný  den   som  si  tak na nete  hľadal  scootre  a  pozerám   môj  taký  istý  v  KE  na predaj    ci  pana   davaj  het a zavolal  som    tipkovy    že či  to ma  ešte  a  dokonca  ho aj mal    takže  sa  dohodol  termín  čas  a  išlo  sa sobotu  ráno  poňho  staval  som  o  6:00 a  kolo   6:30  sme  vyrazili   a  ešte  piatok  som  mu  volal      že  ako  je natom  scootrik    a  on  povedal   tak  nova  gelova  bateria  tam  je  výmene  brzdove  doštičky  a  mam  aj  k tomu   70-tku     inak scooter mi  povedal že ma vadne vario   keďže  keť sa  naštartuje vídava  to taký  hnusný  rachot  ..mne to  bolo  jedno  ako ide  alebo  čo  lebo hlavne  som to na náhradne  diely  chcel   ...prišli  sme  tam otvoril  garáž pozerám  jaky  pekný  scootrik   ale  keť  ho  naštartoval  tak  mal zvuk  ako šrotovník ja  mu hovorím  že  to  budu  ložiska na  kluke     nie  vario  a  on   môže byť  ale  v  servise povedali že  to bude vario   ani  som sa radšej  nevozil   rovno   som  ho  vyplatil  a naložili sme  ho  do SHARANA  a  išlo  sa  domou  doma   som  rozobral  dekel  varia    dal som dolu  vario  a  pozerám  vario   krásne  nepoškodene  a  už  som  vedel že to  su  na  100%  ložiska  v  pixni ..... ak  nájdem  foto ako  vyzeral pred   rozobratým  v  PC  to  sem hodím   ale  zatim  tu  mate   ako  už  je  rozobratí  a ide  sa  pomalí  oživiť    ...a  ešte  ta  70tka  je  od  Malossi  paráda   takú som  chcel aj  tak  kúpiť...
  takú som  chcel aj  tak  kúpiť...

takú som  chcel aj  tak  kúpiť...
  takú som  chcel aj  tak  kúpiť...podpis som si ešte nenastavil  lebo mi  to scooter zakázal  že ešte nevie aký setup   bude mať  ....
						- Jurixxx
- cyklista 
sobotu  sa  dotiahol  a  v  nedeľu  som  rozoberal   veť  mi  to  nedalo  ....   
   vid foto  aký  humus to  bol  ....bleee

- Prílohy
- 

- scootrikmotor (4).JPG
- (259.87 KiB) 201 stiahnutí

- 

- scootrikmotor (2).JPG
- (271.33 KiB) 201 stiahnutí

- 

- scootrikmotor (1).JPG
- (311.79 KiB) 201 stiahnutí

- 

- scootrikmotor (3).JPG
- (211.32 KiB) 201 stiahnutí

Naposledy upravil/-a Jurixxx v Pi Okt 07, 2011 9:24 pm, upravené celkom 1 krát.

- Jurixxx
- cyklista 
foto  dieloch :
a ta Malossi 70tka mala dokakani piest z vrchu ale valec pekný nezničení je a 50tkovi i valec i piest dokakane a bodaj by nie keť to chodilo paru rokov bez penovej vložky vo filtru ....fuj vid. foto ten humus 

a ta Malossi 70tka mala dokakani piest z vrchu ale valec pekný nezničení je a 50tkovi i valec i piest dokakane a bodaj by nie keť to chodilo paru rokov bez penovej vložky vo filtru ....fuj vid. foto ten humus

- Prílohy
- 

- ss (6).JPG
- (268.36 KiB) 199 stiahnutí

- 

- ss (11).JPG
- (282.48 KiB) 199 stiahnutí

- 

- ss (15).JPG
- (271.5 KiB) 199 stiahnutí

- 

- ss (17).JPG
- (190.13 KiB) 199 stiahnutí

- 

- ss (24).JPG
- (199.27 KiB) 199 stiahnutí

- 

- ss (27).JPG
- (173.15 KiB) 199 stiahnutí

- 

- ss (29).JPG
- (305.74 KiB) 199 stiahnutí

- 

- ss (32).JPG
- (179.06 KiB) 199 stiahnutí

- 

- ss (38).JPG
- (154.82 KiB) 199 stiahnutí

- 

- ss (44).JPG
- (223.89 KiB) 199 stiahnutí

- 

- ss (47).JPG
- (369.6 KiB) 199 stiahnutí

- 

- ss (52).JPG
- (365.95 KiB) 199 stiahnutí

- Jurixxx
- cyklista 
ďalšie  foto  naj mate načo  pozerať  a  kritizovať    

- Prílohy
- 

- ss (68).JPG
- (153.42 KiB) 197 stiahnutí

- 

- ss (70).JPG
- (155.41 KiB) 197 stiahnutí

- 

- ss (71).JPG
- (180.21 KiB) 197 stiahnutí

- 

- ss (75).JPG
- (305.9 KiB) 197 stiahnutí

- 

- ss (76).JPG
- (250.33 KiB) 197 stiahnutí

- 

- ss (81).JPG
- (249.57 KiB) 197 stiahnutí

- 

- ss (83).JPG
- (176.02 KiB) 197 stiahnutí

- 

- ss (86).JPG
- (217.17 KiB) 197 stiahnutí

- 

- ss (87).JPG
- (182.8 KiB) 197 stiahnutí

- 

- ss (88).JPG
- (230.37 KiB) 197 stiahnutí

- 

- ss (90).JPG
- (397.5 KiB) 197 stiahnutí

- 

- ss (91).JPG
- (355.27 KiB) 197 stiahnutí

- 

- ss (92).JPG
- (247.26 KiB) 197 stiahnutí

- 

- ss (97).JPG
- (284.27 KiB) 197 stiahnutí

- 

- ss (99).JPG
- (335.83 KiB) 197 stiahnutí

- 

- ss (101).JPG
- (203.13 KiB) 197 stiahnutí

- Jurixxx
- cyklista 
takže   výsledok  doma  jeden  celi  scootrik  jeden   už  len  sučiatky    ram atd.. a teraz  tretí     skoro  celi  ale  doraz  bude  poskladaný   sa  pomení  všetko  čo  treba  da sa ešte  aj  na    vybrús  50tkovi  valec  a  idem ho  urobiť  asi  tak   viac  do  lesa   takí  croos  alebo  takí  na stunt  ešte sam  neviem uvidí  sa....   keďže  jeden  mam   na  cestu  jeden  na sučiatky  tak  treba  niečo  aj  na  pole  a  les
  keďže  jeden  mam   na  cestu  jeden  na sučiatky  tak  treba  niečo  aj  na  pole  a  les    

keďže  jeden  mam   na  cestu  jeden  na sučiatky  tak  treba  niečo  aj  na  pole  a  les

- Jurixxx
- cyklista 
keďže  ten  tretí  čo som  si  dotiahol  mal   take iste  kolesa  ako  môj  Orange    tak  som  rozmišlal  že si kúpim  pneu strieknem  tie  druhe  disky  do  peknej  farby  a  nahodím  na  Orange  scootrik   ale  to  bol  len  plán   ktorí  sa  uskutočnil hneď   po  tom  ako   ma  jeden  krásny den  v  cca 70km/h  rýchlosti   pri  klopeni  v  zákrute na kamienkoch  neudržala  stara  zjazdena  hnusná  pneumatika ....scooter  trocha  schytal  ale  to  boli  len  škrabance  vetšinu   a  takisto  aj  ja,  a hneď  v  ten  den  som  objednal   pneumatiku   Continental Twist    ale  až  z  tretieho  e-shopu  lebo  nikto  ju  bud  nemal  na sklade  alebo  bola  dodacia  doba  dlha   tak  pneumatika   došla    disk  sa  obrúsil  a  nastriekal  urobil  som  to   zatial len  s  zadným  diskom   predný  pôjde   časom  tiež  na druhe  nove  pneu  a nastrieka  sa disk ..... vid.  foto  ako  je to  hotove  a  prezute  ....
							- Prílohy
- 

- DSC07964.JPG
- Continental Twist
- (271.16 KiB) 171 stiahnutí

- 

- DSC07965.JPG
- (169.84 KiB) 171 stiahnutí

- 

- DSC07961.JPG
- (211.3 KiB) 171 stiahnutí

- 

- DSC08034.JPG
- (160.43 KiB) 171 stiahnutí

- 

- DSC08035.JPG
- (154.55 KiB) 171 stiahnutí

- 

- DSC08036.JPG
- (216.19 KiB) 171 stiahnutí

- 

- DSC08037.JPG
- (187.64 KiB) 171 stiahnutí

- 

- DSC08039.JPG
- (149.02 KiB) 171 stiahnutí

- 

- DSC08041.JPG
- (72.93 KiB) 171 stiahnutí

- 

- DSC08043.JPG
- Obute
- (230.64 KiB) 171 stiahnutí

- 

- DSC08044.JPG
- Obute
- (212.26 KiB) 171 stiahnutí

- 

- DSC08045.JPG
- (198.92 KiB) 171 stiahnutí

- 

- DSC08048.JPG
- není očom :D
- (236.63 KiB) 171 stiahnutí

- 

- DSC08049.JPG
- zničená stara pneu a funglovka :D
- (331.79 KiB) 171 stiahnutí

- 

- DSC08050.JPG
- (362.91 KiB) 171 stiahnutí

- 

- DSC08051.JPG
- (290.67 KiB) 171 stiahnutí

- 

- DSC08052.JPG
- (301.09 KiB) 171 stiahnutí

- 

- DSC08053.JPG
- (266.26 KiB) 171 stiahnutí

- Jurixxx
- cyklista 
a  ešte  ten  scootrik čo  som  si  z  KE  dotiahol  tak  mal ladení  výfuk  taký  isti  ako  môj  skôr  kupeni    ale  bol  v lepšom  stave i  keť  viac  zhrdzavený a špinavý  od  oleja takže  sa  išlo  na   pomale  zreštaurovanie toho  fuku  ....prve  som  ho  vypálil  a vyčistil  z  vnútra  chemikáliami  a  vapkou  potom  som ho   do  holého  železa    obrúsil  a  striekol  z   červenou  žiaruvzdornou  farbou   na živo  je take  viac  do  tehlová ta farba  ako  na foto  ...  inu  som  po ruke nemal    časom  pôjde  iná farba  ... tlmič  na foto  je  stoho  staršieho  prvého  fuku  lebo  ten mal  lepšiu  vatu   ale  bol  už   trocha viac  okakany  z   boku   lebo  predošlého  majiteľa  asi  prdlo  na bok  tak preto ....  a   ten  humus  čo  mi vyšiel  z  výfuku   ho  hneď zapeklo do  čerstvej  farby  takže dodnes je  tam  pamiatka  tej škvrny  ... ale  pekne  to  dymilo  cca  pol hodiny  vozenia sa lebo  všetky  humus  išiel  von  aj  para  z  výfuku  a  podobne  kentusy  ...
  časom  pôjde  iná farba  ... tlmič  na foto  je  stoho  staršieho  prvého  fuku  lebo  ten mal  lepšiu  vatu   ale  bol  už   trocha viac  okakany  z   boku   lebo  predošlého  majiteľa  asi  prdlo  na bok  tak preto ....  a   ten  humus  čo  mi vyšiel  z  výfuku   ho  hneď zapeklo do  čerstvej  farby  takže dodnes je  tam  pamiatka  tej škvrny  ... ale  pekne  to  dymilo  cca  pol hodiny  vozenia sa lebo  všetky  humus  išiel  von  aj  para  z  výfuku  a  podobne  kentusy  ...  

časom  pôjde  iná farba  ... tlmič  na foto  je  stoho  staršieho  prvého  fuku  lebo  ten mal  lepšiu  vatu   ale  bol  už   trocha viac  okakany  z   boku   lebo  predošlého  majiteľa  asi  prdlo  na bok  tak preto ....  a   ten  humus  čo  mi vyšiel  z  výfuku   ho  hneď zapeklo do  čerstvej  farby  takže dodnes je  tam  pamiatka  tej škvrny  ... ale  pekne  to  dymilo  cca  pol hodiny  vozenia sa lebo  všetky  humus  išiel  von  aj  para  z  výfuku  a  podobne  kentusy  ...

- Prílohy
- 

- 1.JPG
- (40.7 KiB) 371 stiahnutí

- 

- 2.JPG
- (34.5 KiB) 371 stiahnutí

- 

- 3.JPG
- (32.9 KiB) 371 stiahnutí

- 

- 4.JPG
- (40.16 KiB) 371 stiahnutí

- 

- 5.JPG
- (39.9 KiB) 371 stiahnutí

- 

- 6.JPG
- (39.97 KiB) 371 stiahnutí

- 

- 7.JPG
- (43.04 KiB) 371 stiahnutí

- 

- 8.JPG
- (29.61 KiB) 371 stiahnutí

- 

- 9.JPG
- (45.58 KiB) 371 stiahnutí

- 

- 10.JPG
- (41.6 KiB) 371 stiahnutí

- 

- 11.JPG
- (45.87 KiB) 371 stiahnutí

- 

- 12.JPG
- (46.15 KiB) 371 stiahnutí

- 

- 13.JPG
- (41.68 KiB) 371 stiahnutí

- 

- 14.JPG
- (41.59 KiB) 371 stiahnutí

- 

- vyfuk15.JPG
- (39.08 KiB) 371 stiahnutí

- 

- vyfuk16.JPG
- (38.76 KiB) 371 stiahnutí

- 

- vyfuk17.JPG
- (44.05 KiB) 371 stiahnutí

- 

- vyfuk18.JPG
- (40.66 KiB) 371 stiahnutí

Naposledy upravil/-a Jurixxx v Ne Jan 01, 2012 10:44 pm, upravené celkom 2 krát.