Moderátor: Moderators
Presne tak sám mám na sebe takú skúsenosť...ale zas nieje nad pomalý postup a postupné zvyšovanie kubatúry ako naraz kúpiť hneď dačo veľké a potom čo ďalej.viper napísal:Aky vodicak si robis ked pozeras 50ccm stroje? Podla veku co mas v profile si mozes spravit kludne velke A.
Potom niesi obmedzovany kubaturou.
No a uz som jasny... od 50tky som odhovoreny z kazdej strany, vraj si to mam vyskusat na 3 dni, lebo dlhsie ma to bavit nebude...VLADY napísal:Presne tak sám mám na sebe takú skúsenosť...ale zas nieje nad pomalý postup a postupné zvyšovanie kubatúry ako naraz kúpiť hneď dačo veľké a potom čo ďalej.viper napísal:Aky vodicak si robis ked pozeras 50ccm stroje? Podla veku co mas v profile si mozes spravit kludne velke A.
Potom niesi obmedzovany kubaturou.
Ale skoro každý jeden čo tu máme už viac rokov má názor že poldecák a tuning na bežné jazdenie je slepá ulička....ak to chceš mať ako koníčka že vrtať sa v tom tak to je iné, Ale akonáhle to máš viacmenej ako dopravný prostriedok ,a tým pádom tam musí byť aj nejaká základná spolahlivosť a pohodlie tak pod 250 by som nešiel. A ak len do mesta a sám tak min 125ka.
Presne tak sám mám na sebe takú skúsenosť...ale zas nieje nad pomalý postup a postupné zvyšovanie kubatúry ako naraz kúpiť hneď dačo veľké a potom čo ďalej.
Ale skoro každý jeden čo tu máme už viac rokov má názor že poldecák a tuning na bežné jazdenie je slepá ulička....ak to chceš mať ako koníčka že vrtať sa v tom tak to je iné, Ale akonáhle to máš viacmenej ako dopravný prostriedok ,a tým pádom tam musí byť aj nejaká základná spolahlivosť a pohodlie tak pod 250 by som nešiel. A ak len do mesta a sám tak min 125ka.
No a uz som jasny... od 50tky som odhovoreny z kazdej strany, vraj si to mam vyskusat na 3 dni, lebo dlhsie ma to bavit nebude...
Jaaaaj, asi si spravim ten vodicak na A a bude pokoj a taka 125 mozno 250 skutrik po meste pripadne mimo by bolo asi to co potrebujem