Postup prihlasenia talianskeho skutra na slovenske SPZ!
Moderátor: Moderators
Postup prihlasenia talianskeho skutra na slovenske SPZ!
Zdravim. Mam skuter Piaggio Typhoon 50, rv. 99 a chcel by som ho prihlasit. Ma niekto z prihlasovanim skutra zo zahranicia skusenosti? Ci sa to oplati!?
podpis som si este nenastavil
- bezoadam
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Júl 10, 2010 6:13 pm
- Skúter: Gilera runner sp50
Re: Postup prihlasenia talianskeho skutra na slovenske SPZ!
co takto si pozriet trosku forum?
giannelli reverse, malossi mutlivar (5.5g), malossi x-kevlar, malossi redsponge, malossi carbon plates, GOPRO HD HERO
dik za ochotu
- bezoadam
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Júl 10, 2010 6:13 pm
- Skúter: Gilera runner sp50
vsak nie, nemam nic proti ale bolo to tu rozoberane ak si pametam dost krat a vyhladat je najmenej.. ja som skuter vzdy kupil zo SR... ale z nemecka sa oplati dovazat .. podla toho co a aky by som povedal
giannelli reverse, malossi mutlivar (5.5g), malossi x-kevlar, malossi redsponge, malossi carbon plates, GOPRO HD HERO
ak si vsimam niektore prispevky co som stihol prejst, tak jeden napise nieco, nato druhy odpise nieco ine. Radsej som vytvoril novu temu aby som to zistil sam a nie obkukal od niekoho ineho. No ja som kupil skuter v roku 2007, jazdil som len tak po dedine bez vodicaku, kedze vodicak uz mam a skuter som po dlhsom case opravil, chcem ho prihlasit!
-
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Ut Aug 09, 2011 10:11 pm
- Skúter: neuvedený
vypocitaj kolko ta bude stat skuter + peniaze na prihlasenie a ak ty vijde primerana suma (napr. lacnejsi ako predava jozo od vedla) tak sa to oplati 
pokial viem co tu ostatny pisali tak prihlasenie stoji cca 250-300€
a neviem naco ty budu niekoho skusenosti, najdi si na googly co vsetko k tomu potrebuje popripade niaky postup
co viem tak potrebujes predajnokupnu zmuluvu, z tej krajiny TP z ktorej mas scuter, a sa mi zda niaky papier o odhlaseny v danej krajine
(toto ber z rezervou reprodukujem co som sa docital)
a fakt je najlepsie si najst udaje na niakej ,,origo,, stranke

pokial viem co tu ostatny pisali tak prihlasenie stoji cca 250-300€
a neviem naco ty budu niekoho skusenosti, najdi si na googly co vsetko k tomu potrebuje popripade niaky postup
co viem tak potrebujes predajnokupnu zmuluvu, z tej krajiny TP z ktorej mas scuter, a sa mi zda niaky papier o odhlaseny v danej krajine
(toto ber z rezervou reprodukujem co som sa docital)
a fakt je najlepsie si najst udaje na niakej ,,origo,, stranke
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
najjednoduchsie zistis co presne treba ked sa pojdes spytat na okresny urad, vezmes papiere co mas ku skutru a povedia ti ci to je vobec prihlasitelne a aky je nasledovny postup...bez toho sa aj tak nikam nepohnes
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- mucow
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Aug 19, 2010 9:13 am
- Skúter: Aprilia Leonardo 150; Suzuki DR 600 S
- Kontaktovať užívateľa:
Potrebuješ :
Preložený (úradne) tech. preukaz s odhláškou, s krajiny pôvodu, preloženú kúpno predajnú zmluvu (faktúru),absolvuješ kontrolu originality, STK, potom tieto papiere odnesieš na obvodný úrad dopravy, kde ti vydajú tech. preukaz, tak vybaviť povinné zmluvné poistenie a potom na dopr. inšpektorát po EVČ a zas na stk spraviť administratívnu kontrolu.
Prihlasoval som tiež dovoz z Talianska, minulého roka v Júli. Nemalo by sa odvtedy nič zmeniť. Vyjde Ťa to cca do 260,-eur.
Ale ak chceš mať 100% istotu tak sprav ako písal Alči, môžno že im zase v tých úradnických hlavách
preplo a niečo sa zmenilo. Veľa zdaru.
Preložený (úradne) tech. preukaz s odhláškou, s krajiny pôvodu, preloženú kúpno predajnú zmluvu (faktúru),absolvuješ kontrolu originality, STK, potom tieto papiere odnesieš na obvodný úrad dopravy, kde ti vydajú tech. preukaz, tak vybaviť povinné zmluvné poistenie a potom na dopr. inšpektorát po EVČ a zas na stk spraviť administratívnu kontrolu.
Prihlasoval som tiež dovoz z Talianska, minulého roka v Júli. Nemalo by sa odvtedy nič zmeniť. Vyjde Ťa to cca do 260,-eur.
Ale ak chceš mať 100% istotu tak sprav ako písal Alči, môžno že im zase v tých úradnických hlavách
preplo a niečo sa zmenilo. Veľa zdaru.
Spoiler: ukázať
dakujem pekne za rady.