Jostobb napísal:no a? to je v poho .ja sa môžem na policajtov kakať ....nemám tu svoje vlastné meno ani svoju presnú adresu jedine ak by ma lil_B bonzol lebo on má moju adresu
no ja jazdím podla predisov, lebo nemám vodičák, tak aby ma nečapli. ale za mesiac už bude na auto, tak to sa mi neoplatilo na zimu si robiť malú motorku keď už teraz bude aj tak.
Kubec napísal:no ja jazdím podla predisov, lebo nemám vodičák, tak aby ma nečapli. ale za mesiac už bude na auto, tak to sa mi neoplatilo na zimu si robiť malú motorku keď už teraz bude aj tak.
len ci mas v technicaku 45 km/h lebo ak mas 50 tak ti ten vodicak B a AM nepomoze
No clapci, nepaci sa mi tato tema z jedneho dovodu. Otazka znie, ci robim nieco nelegalne. No a mne sa tu nechce hodinu vypisovat a dalsiu hodinu aby to niekto cital... Takze ja by som zmenil nazov temy na "robis nieco legalne?"
no a to tu toho vela nemam co pisat. Rano sa legalne vystim, po obede vyserem a po pive vecer vystim... No ani to nie je tak legalne, lebo splachnem vodou, co mam na cierno...
snažím se dodržovat zákony ale zajisté je také v něčem porušuji na silnici teda ne občas mi ujede rychlost zastavím tam kde se nesmí to ale není porušení zákona a těch 9 procent co neporušuje nevím nevím opravdu maj na svém PC vše legální nemaj jediné hudební CD kopírované.Ps odstranění restrikci ze skutra je také porušení zákona ale nevím jistě asi to je jen přestupek
zákony a predpisy sú vec relatívna a v každej krajine viac menej iné...a dovolím si tvrdiť že nieje na zemi človeka čo by nikdy nič neporušil žiadny predpis alebo zákon.... Len sa netreba dať chytiť.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
heh, koho napadla tato tema? naozaj siroke spektrum odpovedi a myslim, ze to v tom hlasovani by malo byt 100percent ano, pretoze ten co tvrdi, ze neporusuje, tak prave vacsinou to byva tak, ze on najviac porusuje
to mate ako z onanovanim, ten chalan, co to najviac zapiera, ten to doma najviac masti
a priestupok na skutri? predbiehanie kolon plechoviek v meste cez plne ciary, odbocovacie pruhy, zebry, sikme ciary, dvojite ciary a vsetky ine