pratele, dnes uz ma smart najete pres 271000 km (207tis. km za necelych 5 roku)
tady je na fotkach auto a vozik z roku 2010
stav duben 2011
no a v cervnu 2011 sem uz mel kola na aute i voziku stejne. na auto sem je nechal navic pochromovat
ted chystam dalsi projekt privesneho voziku. tentokrat bude nakladni, nebude ze smarta, ale za smarta. celkova hmotnost 350 kg. uzitecna hmotnost od 250 kg, rozmery puvodniho jsou 120x150. bude to nove provedeni valnik bez bocnic s odnimatelnou skrini. delka lozne plochy pravdepodobne 250 cm (obdelnik 190, zakulaceni 60). z bantamovych kol bych ho chtel predelat na 10". bude tam moznost uchyceni drzaku na prevoz motorek (mojeho skutra).
lukas, klobuk dolu, ty sa fakt cinis, je to zrejme vasen, lebo keby som tuto supavu mal triezvo hodnotit, trochu sa obavam, ze obytne auto, resp. auto s obytnym privesom by nebolo drahsie (ak zaratam tvoju pracu na prestavbe, vybavovani homologacie, tak by asi ani nebolo drahsie) a miesta by bolo viac, ale ak milujes Smarta, nie je co riesit
jinak k te uvaze o velikosti, uzitecnosti, atd. => to mas to same jak s tuningovyma autama, na zakazku delany interier, plny kufr repraku, apod. za cenu upravy takoveho auta si casto koupis auto stredni tridy. takze ... ono to neni vzdy uplne o tom, ze by se ty penize daly utratit jinak. ano daly. mam hypoteku jeste tusim 1,3 mil. kc. kdybych tech 150 tis. co do ted stal ten vozik radsi dal na splatku hypoteky, tak bych urcite udelal mnohem lepsi.
Kamosko toto je fakt uzasne co ty stvaras stymy SMARTamy
Osobne sa mi tieto auta neskutocne pacia Raz by som si to chcel tiez zadovazit lebo to moje auto sa uz pomaly rozpada len bohuzial neni su peniaze nazvys ale tak... ty si to vychytal stym vozikom