Yamaha Slider - FoXiK
Moderátor: Moderators
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Tuní sa Slider
+ na rotor to môžeš dávať ale bolo by tam vidno veľké prd.
keďže tam je krytka

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- FoXiK
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Tuní sa Slider
Nejaká aktuálna trošku svetelne upravená na "nomináciu" nakoľko neboli dobré podmienky aby bolo vidno aj AngelEyes aj lesk aj farbu, tak isto prostredie a pod. 

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- Davidian
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 11:17 am
- Skúter: Aprilia SR50R - DERBI GP1 125
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Yamaha Slider - FoXiK
Kedze si mi tym pripomenul, ze sme uplne zabudli vyhlasit nominacie, som Ta hned aj nominoval!! Vela stastia!!
- FoXiK
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Caute chcem sa spýtať, či by ste leštili kolesá celé alebo len ako na tomto videu.. malo by to zmysel? Chcel som ich pôvodne opieskovať a napráškovať nabielo ale rozmýšľam, že možno by som to aj vyleštil, čo vy na to
http://www.youtube.com/watch?v=Qhjrx4HR ... r_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=Qhjrx4HR ... r_embedded
- michal159
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Aug 21, 2010 12:04 am
- Skúter: Aprilia SR LC
- Kontaktovať užívateľa:
Ahoj, už je davno čo si striekal ten biely plast predkolenami, a chcem sa spytat či ti drží tá farba na nom
Dakujem 

SR50LC-Stage6 SportPro,YasuniC16,DellOrto21,Stage6 R/T Viton,Malossi Overrange,Malossi+16%Primar ,Stage6 Torque Control+R/T zvon
- FoXiK
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Zdravím páni,
mám takú otázku, že čo by stálo asi opieskovanie a opráškovanie kolies?! (13tky z SRky) Máte o tom poňatie lebo kamarát čo to robí hovoril asi 60€.
to michal159 : Cawko.. na tom hlavnom čo drží aj masku? ano ano drží ako inak, to je od lakyrníka a bol tam aj dvojitý základ takže neexistuje aby to zliezlo.. no predtým tá stará farba musela ísť dole
samozrejme šmirgel a ideš
mám takú otázku, že čo by stálo asi opieskovanie a opráškovanie kolies?! (13tky z SRky) Máte o tom poňatie lebo kamarát čo to robí hovoril asi 60€.
to michal159 : Cawko.. na tom hlavnom čo drží aj masku? ano ano drží ako inak, to je od lakyrníka a bol tam aj dvojitý základ takže neexistuje aby to zliezlo.. no predtým tá stará farba musela ísť dole

- michal159
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Aug 21, 2010 12:04 am
- Skúter: Aprilia SR LC
- Kontaktovať užívateľa:
čiže nevieš mi povedat aky presne zaklad na to použil
lebo ja som použil na to sprej na plasty(zaklad) a zliezlo mi to dole opčase, ,tak teraz to chcem dat akrylovou fabrou ale neviem čo pod nu 

SR50LC-Stage6 SportPro,YasuniC16,DellOrto21,Stage6 R/T Viton,Malossi Overrange,Malossi+16%Primar ,Stage6 Torque Control+R/T zvon
- kiwi
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Mar 27, 2010 7:55 pm
- Skúter: Yamaha AEROX-RR
- Kontaktovať užívateľa:
Foxik tahaj do madunic vcera som im volal a opieskovanie jedneho kolesa 7e a praskovanie to neviem alenpocul som ze su lacny
btw opieskovanie motora 9e

Yamaha Aerox RR- By KIWI
- FoXiK
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
ok super, dik skočím tam niekedy
)