Yamaha Aerox R - modreOKO
Moderátor: Moderators
- modreOKO
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Aug 31, 2009 8:12 pm
- Skúter: Yamaha AEROX - Modroocko :)
Re: Yamaha Aerox R - modreOKO
vyborne dekujem , skusim ..
tie zmytky nitov môzem normalne nasilu nejakym malickym srobovacikom vtlacit dnu ???
tie zmytky nitov môzem normalne nasilu nejakym malickym srobovacikom vtlacit dnu ???
Yamaha AEROX - r-*projekt*polini corsa 0,7deci,21DO,multivar,elektr.vodna pumpa,Xkevlar...+++najmenej kazivý scooter z fóra
- kiwi
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Mar 27, 2010 7:55 pm
- Skúter: Yamaha AEROX-RR
- Kontaktovať užívateľa:
mozes ved potom ako budes menit vatu to lahko vyberies odtial,,, 
Btw: ALe potom ked to budes davat naspak nedavaj hlinikove nity...praskaju otrasmy...

Btw: ALe potom ked to budes davat naspak nedavaj hlinikove nity...praskaju otrasmy...
Yamaha Aerox RR- By KIWI
- modreOKO
- motorkár
ty kokos, tak toto bola operácia, ale nakoniec úspešná, .. nenašiel som na nete jediny obrazok ako sa to meni tak som do toho šiel po hlave , a meni sa to uplne inak ako v navode hore , .. ide o to ze GIANNELLI reverse má pevnu staticku časť koncovku koncovky vyfuku , tu vôbec netreba odvrtavať zavity, stačilo uplne na jednej strane to spraviť a dlátko, šrobovaky , kladivo a wd-40 a hrubu silu a vyšlo to von .. nity som sa snažil odvŕtať celé ale bolo to nemožné, neviem či ich robia titánové alebočo ale nešlo mi to , zatupil som na tom tri vrtaky a nič .. takze som na to šiel hrubou silou a tak sa aj stalo , ale nevadi to že tam ostali to sa skryje tou skružou, to je vpohode ..
.. už len tu novú vatu mať 

- Prílohy
-
- 201120114033.jpg
- (83.4 KiB) 46 stiahnutí
-
- 201120114035.jpg
- (59.64 KiB) 46 stiahnutí
-
- 201120114037.jpg
- (97.83 KiB) 46 stiahnutí
-
- 201120114038.jpg
- (162.78 KiB) 45 stiahnutí
Yamaha AEROX - r-*projekt*polini corsa 0,7deci,21DO,multivar,elektr.vodna pumpa,Xkevlar...+++najmenej kazivý scooter z fóra
- modreOKO
- motorkár
..len tak pre zaujimavosť sem hodim foto vaty,.. je to tvrde ako kameň na povrchu , vovnutri stále nejaké vlhké. pekný humáč. a má asi polovičnu veľkosť 
zaujimalo by ma koľko má nabehane , ale 10tis to určite nebude

zaujimalo by ma koľko má nabehane , ale 10tis to určite nebude

- Prílohy
-
- 201120114040.jpg
- (124.82 KiB) 43 stiahnutí
-
- 201120114041.jpg
- (54.85 KiB) 43 stiahnutí
-
- 201120114044.jpg
- (81.1 KiB) 43 stiahnutí
- michal159
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Aug 21, 2010 12:04 am
- Skúter: Aprilia SR LC
- Kontaktovať užívateľa:
ja som si myslel že máš nahovno vatu už ked sme boli u Menza
ved ti to tragicky hučalo 

SR50LC-Stage6 SportPro,YasuniC16,DellOrto21,Stage6 R/T Viton,Malossi Overrange,Malossi+16%Primar ,Stage6 Torque Control+R/T zvon
- modreOKO
- motorkár
to fakt sa tak stíši ten vyfuk ? .. to bude ale mamka rada 
..ta vata sa nemenila od kupy, takze to aj tak vyzera ..

..ta vata sa nemenila od kupy, takze to aj tak vyzera ..
- modreOKO
- motorkár
taká faktická poznamočka , nemám tam reštrikciu ?? .. čo to je ? 

- Prílohy
-
- 201120114049.jpg
- (101.45 KiB) 280 stiahnutí
-
- 201120114051.jpg
- (106.18 KiB) 280 stiahnutí
-
- 201120114050.jpg
- (87.74 KiB) 280 stiahnutí
- michal159
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
odpíl to
zavadza to tam, ale reštrikcia to nebude 

SR50LC-Stage6 SportPro,YasuniC16,DellOrto21,Stage6 R/T Viton,Malossi Overrange,Malossi+16%Primar ,Stage6 Torque Control+R/T zvon
- modreOKO
- motorkár
jop, bomba super, skusim to vybruusit , uvidime
- Bamma_boy
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Aug 05, 2008 10:08 pm
- Skúter: Aprilia SR50 R
- Kontaktovať užívateľa:
fuu, pekne.. ako vidím tak moja na tom bude ešte horšie..
Veď niektorí na zraze aj mali možnosť počuť, že to nový výfuk nie je..
Gianmarco, nože priznaj, koľko už má to moje Gianelli nabehané? Osobne som na ňom spravil asi 5000 a to už som ho asi načisto dorazil, lebo teraz to je strašný jakot..
P.S: potom pridaj foto ako si dával novú vatu, osobne mám z toho dilemu, aby som to tam správne namotal. Vraj keď jej dá človek moc tak je zle a keď málo tiež.

Gianmarco, nože priznaj, koľko už má to moje Gianelli nabehané? Osobne som na ňom spravil asi 5000 a to už som ho asi načisto dorazil, lebo teraz to je strašný jakot..

P.S: potom pridaj foto ako si dával novú vatu, osobne mám z toho dilemu, aby som to tam správne namotal. Vraj keď jej dá človek moc tak je zle a keď málo tiež.
- gianmarco1
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Dec 27, 2008 3:28 am
- Skúter: Bianchi
Kupil som ho ked som mal nabehanych skoro 5 tisic a predal som ti ho ked som mal najazdenych asi 15-16 tisic. Takze cca 10 tiaic som na nom nabehal. Mal najkrajsi zvuk zo vsetkych vyfukov v mojom okoli. Vymen vatu a ficis dalej, ja hluk neriesim preto mam HEBO.

- Bamma_boy
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Aug 05, 2008 10:08 pm
- Skúter: Aprilia SR50 R
- Kontaktovať užívateľa:
Veď mne je to jasné, že je to len tou vatou.. len sme sa nikdy o km nebavili, tak som chcel rýpnuť, že koľko už má odhadom nabehané, až viem aspoň po koľko sa dá tak zničiť vata..
Hluk neriešim ani ja, len to musí byť pekný hluk. Nie to čo ten výfuk predvádza teraz. Vymením vatu a jazdím ďalej, výfuku sa nemá čo stať.

Hluk neriešim ani ja, len to musí byť pekný hluk. Nie to čo ten výfuk predvádza teraz. Vymením vatu a jazdím ďalej, výfuku sa nemá čo stať.

- modreOKO
- motorkár
tak už to pomaly začína, čistenie , umyvanie , mazanie , striekanie, doťahovanie atd ..
...karter prečisteny to by mala byť kompletka , pozreta priruba , vôbec nič jej nie je, žiadne praskliny alebo naznaky trhania sa , nič uplne bez problemov ,
...domček vyzera tiež dobre si mylsim , veď posúďte vy, podlamna mu nic nie je ,
...karter prečisteny to by mala byť kompletka , pozreta priruba , vôbec nič jej nie je, žiadne praskliny alebo naznaky trhania sa , nič uplne bez problemov ,
...domček vyzera tiež dobre si mylsim , veď posúďte vy, podlamna mu nic nie je ,
- Prílohy
-
- 251120114114.jpg
- (64.14 KiB) 201 stiahnutí
-
- 251120114116.jpg
- (88.17 KiB) 201 stiahnutí
-
- 251120114117.jpg
- (71.63 KiB) 201 stiahnutí
-
- 251120114118.jpg
- (67.02 KiB) 201 stiahnutí
-
- 251120114119.jpg
- (67.08 KiB) 201 stiahnutí
- modreOKO
- motorkár
...filter čistučky voňavučký už
..tu som sa chcel pozastaviť na chviločku a spytat sa či nemate niekto doma pohodene KOLIENKO, ktore sa nasadza na karb a druha strana tento filter, karb mam 21mm a priemer na filtri je ovela ovela väcsi a nenasadim ho na karb, mam spravene take improvizacne kolienko naozaj len improvizacne preto sa pytam ci sa niekomu takyto kus gumy nevála doma na policke
.. náhodou , dajte vediet

..tu som sa chcel pozastaviť na chviločku a spytat sa či nemate niekto doma pohodene KOLIENKO, ktore sa nasadza na karb a druha strana tento filter, karb mam 21mm a priemer na filtri je ovela ovela väcsi a nenasadim ho na karb, mam spravene take improvizacne kolienko naozaj len improvizacne preto sa pytam ci sa niekomu takyto kus gumy nevála doma na policke

- Prílohy
-
- 251120114120.jpg
- (93.35 KiB) 200 stiahnutí
- hruzamil5
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ut Feb 08, 2011 2:14 pm
- Skúter: derbi atlantis
- Kontaktovať užívateľa:
však na karbec namotej elektrikářskou izolepu
a pak naní filtr pořádně utáhni ... 

Aerox - MidRox project .....
- modreOKO
- motorkár
aj to ma napadlo, ved ja som skusal kadeco, ale na karbe je dost malý ten zavit a paska je jednak hrubsia a ked uz by som to tam nejako dostal podlamna sa to casom urcite vybráciami ztade zacne posuvat az to nakoniec uplne spadne a ono rozdiel tam je fakt velky v tom priemere, ..
- hruzamil5
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ut Feb 08, 2011 2:14 pm
- Skúter: derbi atlantis
- Kontaktovať užívateľa:
já to měl textilní izolepou a drželo to jako "prasátko" + eště můžeš filtr zajistit drátem o karbec abys ho v případě že se to uvolní neztratil 

Aerox - MidRox project .....
- parky
- st. cyklista
- Dátum registrácie: Po Dec 13, 2010 9:10 pm
- Skúter: Yamaha Aerox 70
Mne sa stalo,že som stratil moj, open, odpaadol mi z kolienka, no už som ho nenašiel, asai 10 x som prešiel tú trasu kde som ho naposledy mal a nič.. A k téme: pekne to všetko čistíš, len tak dalej!
podpis som si este nenastavil
- modreOKO
- motorkár
dakujem , údržba sa nesmie podceňovať
.. a openy som stratil už dva 

- Luthar
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Aug 03, 2010 11:11 pm
- Skúter: Derbi GP1i 250
blbe openy...
- Menzo
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Pi Mar 11, 2011 4:20 pm
- Skúter: Aprilia Area 51
JJ to teda hucalomichal159 napísal:ja som si myslel že máš nahovno vatu už ked sme boli u Menzaved ti to tragicky hučalo

Na tej foto to nieje restrikcia ale len heftík (zvar), ktory tu restrikciu drzal.
No scooter, no problems, no fun...
- michal159
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
A nemam pravdu ? hučalo mu to viac ako mne točivejší valec a vyfuk 

- modreOKO
- motorkár
hm
.. radsej kebyze mi niekto spojku poziciate a môzem prist na riesenie problemu ..

- parky
- st. cyklista
- Dátum registrácie: Po Dec 13, 2010 9:10 pm
- Skúter: Yamaha Aerox 70
vieščo ak, nebudem mať nič surne, tak by som si mohol zhodiť, spojku a hodiť tu ju. No ja neviem akú mám spojku ale to nebude asi seria, lebo zaberá pri 6500 otáčkach a mám zvon malossi tak to bude asi malossi fly clutch, neviem
podpis som si este nenastavil