Prosba o radu pri kúpe približovadla

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
davtex
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Po Júl 13, 2009 5:37 pm
Skúter: Yamaha FZ6N

Re: Prosba o radu pri kúpe približovadla

#51 Príspevok od užívateľa davtex » Pi Dec 02, 2011 8:46 pm

rspeed: takze ked niekto hlada scooter bez tuningu, posleme ho do prdele? Co s tym maju spolocne nejake vyjazdy? Rozpravam tu snad o maxikoch? Co chces servisovat na 50ccm bez tuningu? Dolievanie oleja?

PS
Aj keby nahodou hovorim o maxikoch, co je zlozite na manipulacii? Ja som presiel zo 100kg roxa na 200kg kravu bez problemov a to mam ledva 170cm a 70kg aj s topankami. Samozrejme to chce nejaky cas zistit, kde je balanc.
podpis som si este nenastavil

PeterZ
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ut Júl 17, 2007 10:31 am
Skúter: Peugeot Vivacity Silversport
Kontaktovať užívateľa:

#52 Príspevok od užívateľa PeterZ » Pi Dec 02, 2011 8:56 pm

Ja som začal s 50ccm a sériou a každý tvrdil že pažout neeee..... a postupne sa z mojej Vivy vykľula nasrdená kosačka ktorá sa vie poriadne rýchlo rozbehnúť a na okresných cestách ničomu a nikomu nezavadzia kôli rýchlosti a ako jednomiestne mestské približovadlo je perfiš, ani cez 200km v kuse nie je na nej problém dať. Jediné čo je limitujúce - treba dobre naplánovať trasu lebo 100km a je sucho v nádrži a treba doplniť 5l benzínu ten jeden čo tam zostal to je "železná" rezerva.

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#53 Príspevok od užívateľa theruck » Pi Dec 02, 2011 11:28 pm

davtex napísal:rspeed: takze ked niekto hlada scooter bez tuningu, posleme ho do prdele? Co s tym maju spolocne nejake vyjazdy? Rozpravam tu snad o maxikoch? Co chces servisovat na 50ccm bez tuningu? Dolievanie oleja?

PS
Aj keby nahodou hovorim o maxikoch, co je zlozite na manipulacii? Ja som presiel zo 100kg roxa na 200kg kravu bez problemov a to mam ledva 170cm a 70kg aj s topankami. Samozrejme to chce nejaky cas zistit, kde je balanc.
neviem kam ti spada maxik na to co je napisane v prvom prispevku

Mitko
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
Skúter: Aprilia sr street

#54 Príspevok od užívateľa Mitko » So Dec 03, 2011 12:02 am

myslim,že chalanovi super posluži nejaký značkový skut a myslim že ked nahodi street fuk a malossi vario tak aj seriu si užije.
a ked to bude chcieť trošku oživiť da liatinku 70kovu malossi a určite mi tu date za pravdu, že 70ccm liatina sa dnes už považuje za taký kompromisný prechod od serii k low tuningu...neublíži ani penaženke a pekne "zosvižní" jazdenie za dobru spotrebu a minimalnu udržbu.
ak ma tych 100kg šiel by som do 70kovej liatiny a ma vystarané.

davtex
motorkár
motorkár

#55 Príspevok od užívateľa davtex » So Dec 03, 2011 6:01 am

AJ tak si nakoniec spravi to, co chce on. Bud si kupi 125 alebo si kupi 50. Ak si kupi 50, mozno mu to bude stacit. No mozno o 2 mesiace dostane prilezitost povozit sa na nejakej 125 a zisti, ze spravil chybu. Ja sa necham prekvapit.

Mitko: nech si da iba 70ccm, potom uz kupi iba iny karb, iny vyfuk, iny variator, stravi nad tym iba 50 hodin cisteho casu, minie iba 700e a spotreba bude iba 5L. A pojde mu to neuveritelnych 90 za hodinu. TOmu hovorim uspech v tomto pripade.

Mitko
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
Skúter: Aprilia sr street

#56 Príspevok od užívateľa Mitko » So Dec 03, 2011 9:38 am

hovoriš ako keby 125ky chodili 180km/h.....poznám málo 125tiek čo chodia nad 100km/h
mne je jasne že maxik je maxík ale aj to plati len do času kym na neho netreba diely kupiť
su značky kde ked ti odide kluka alebo valec su to položky 300-500euro.
ako poviem Ti že v tejto teme mi už začina byť jedno čo si chalan kupi.....či maxik či 50ccm aj tak je to všetko o peniazoch a ako sa vravi bez penez do hospody nelez, tak to plati aj o skutroch.

kenny
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Ut Júl 21, 2009 10:45 pm
Skúter: honda FMX650

#57 Príspevok od užívateľa kenny » So Dec 03, 2011 11:57 am

cauko ja mam na predaj speedfight...ked tak mi napis pm....a nepocuvaj rady 15 rocnych chlapcov co ti povedia ze peugeot je srot...mozno ho nevies motoricky vytunit ako taliana ale to naco bol vyrobeny to splna na 100 percent....kvalita a spracovanie je podla mna zrovnatelne s talianom...najradsej mam ked niekto sudi nieco s cim ma skusenost z pocutia...

Torquemada
chodec
chodec
Dátum registrácie: Št Dec 01, 2011 3:12 pm
Skúter: neuvedený

#58 Príspevok od užívateľa Torquemada » So Dec 03, 2011 12:20 pm

Ospravedlňujem sa niektorým členom fóra, že som sem dal tému s prosbou o radu pri kúpe scootra, keďže je to fórum o tuningu, ale pochopte ma páni moderátori aj pán administrátor, že iné, ani len podobné fórum na SVK neexistuje, takže som sa nemal na koho obrátiť. Scooter si tuniť neplánujem, no nikdy nehovor nikdy, možno že ma to chytí, človek nikdy nevie. Po dôkladnom preštudovaní fóra a aj týchto príspevkov som zvážil, že vodičák robiť nebudem, zadovážim si slušnú taliansku 50-tku, najlepšie v sérii, predpokladám že bude spoľahlivejšia ako po tuningu, na moje presuny mi to bude stačiť. Na dlhšie trasy mám pomerne rýchle auto. Takže asi tak, ale ešte raz vďaka za rady a názory.

majo1357
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Pi Máj 02, 2008 8:22 pm
Skúter: aerox

#59 Príspevok od užívateľa majo1357 » So Dec 03, 2011 8:22 pm

aerox70, 307hdi , možná dohoda na všetkých inzerátoch

Davidian
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 11:17 am
Skúter: Aprilia SR50R - DERBI GP1 125
Kontaktovať užívateľa:

#60 Príspevok od užívateľa Davidian » So Dec 03, 2011 8:31 pm

Torquemada napísal:Ospravedlňujem sa niektorým členom fóra, že som sem dal tému s prosbou o radu pri kúpe scootra, keďže je to fórum o tuningu, ale pochopte ma páni moderátori aj pán administrátor, že iné, ani len podobné fórum na SVK neexistuje, takže som sa nemal na koho obrátiť. Scooter si tuniť neplánujem, no nikdy nehovor nikdy, možno že ma to chytí, človek nikdy nevie. Po dôkladnom preštudovaní fóra a aj týchto príspevkov som zvážil, že vodičák robiť nebudem, zadovážim si slušnú taliansku 50-tku, najlepšie v sérii, predpokladám že bude spoľahlivejšia ako po tuningu, na moje presuny mi to bude stačiť. Na dlhšie trasy mám pomerne rýchle auto. Takže asi tak, ale ešte raz vďaka za rady a názory.
Vsetko je na nieco dobre, a nakoniec si sa aj Ty rozhodol spravne.. :good: :beer:

davtex
motorkár
motorkár

#61 Príspevok od užívateľa davtex » Ne Dec 04, 2011 5:57 am

Davidian: uvidime o pol roka :wink:

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#62 Príspevok od užívateľa theruck » Po Dec 05, 2011 10:02 am

Torquemada napísal:Ospravedlňujem sa niektorým členom fóra, že som sem dal tému s prosbou o radu pri kúpe scootra, keďže je to fórum o tuningu, ale pochopte ma páni moderátori aj pán administrátor, že iné, ani len podobné fórum na SVK neexistuje, takže som sa nemal na koho obrátiť. Scooter si tuniť neplánujem, no nikdy nehovor nikdy, možno že ma to chytí, človek nikdy nevie. Po dôkladnom preštudovaní fóra a aj týchto príspevkov som zvážil, že vodičák robiť nebudem, zadovážim si slušnú taliansku 50-tku, najlepšie v sérii, predpokladám že bude spoľahlivejšia ako po tuningu, na moje presuny mi to bude stačiť. Na dlhšie trasy mám pomerne rýchle auto. Takže asi tak, ale ešte raz vďaka za rady a názory.
ja si myslim ze si tu uplne spravne a nemusis sa za nic ospravedlnovat

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"