Ale obsah videjka sa mi paci!!

Moderátor: Moderators
Ten displej je hlavne na to, aby si videl kompozíciu čo budeš točiť. Pretože keď to pripevníš na skúter, asi ťa nepoteší 2 hodinový materiál natočenej palubovky, keď si chcel mať v zábere cestu...Davidian napísal:a este ma aj slabsi CMOS len 5mpix, a teraz neviem ci je vodeodolna, alebo aj vodotesna..
no display vyuzijes mozno ked tu kameru drzis v ruke, ale ked ju mas dakde na skutri, alebo na helme, tak ti je dost na nic.. ale cena je priatelna..a este ma aj zoom.. ale ktovie ake videjka to robi..
a na GoPro sa da dokupit, ak treba, celkom kreativne prislusenstvo, aj display..
Tak na to by som sa uspokojil aj s laserom alebo jednoduchym hladacikom..display zere zbytocne baterku..duky5 napísal:Ten displej je hlavne na to, aby si videl kompozíciu čo budeš točiť. Pretože keď to pripevníš na skúter, asi ťa nepoteší 2 hodinový materiál natočenej palubovky, keď si chcel mať v zábere cestu...Davidian napísal:a este ma aj slabsi CMOS len 5mpix, a teraz neviem ci je vodeodolna, alebo aj vodotesna..
no display vyuzijes mozno ked tu kameru drzis v ruke, ale ked ju mas dakde na skutri, alebo na helme, tak ti je dost na nic.. ale cena je priatelna..a este ma aj zoom.. ale ktovie ake videjka to robi..
a na GoPro sa da dokupit, ak treba, celkom kreativne prislusenstvo, aj display..
Mne sa go pro páči, ale nie za takú cenu, je to naozaj predražené a nechápem prečo si to stále drží takú vysokú cenu.
neda mi nevyjadrit sa trosku....takmer vsetko sa vyraba v cine. od skutrov az po mobily cinske smejdove az po iphone, tenisky z mileticky po adidasy a nike...ide len o to, o aky vystup kvality firma stoji.Davidian napísal:Ved ano, ale treba si uvedomit, ze stoji za zvazenie skutocnost, ze cinsky skuter za dobry povazovany nie je a cinska kamera ano? Vsetky veci z deal extreme su lacne napodobeniny niecoho znackoveho, otazka je kolko v skutocnosti vydrzia. Niektore vobec, niektore ano.
no pripadam si s tym jak cislo 5 zije, alebo wall E, ked sa uz pytas..modreOKO napísal:maník,.. závidim, vyzera to bombovo
ved aj ja mam kopu veci z deal extreme ved to je stara znama firma, ale ako som povedal, niekedy je to fakt loteria..nehovorim, ze tam je vsetko klumpert, ale plnu doveru k tym veciam asi nebudem mat nikdy.. predsalen, hlavne u elektroniky plati, ze renomovane znacky zvyknu mat z globalneho aspektu navrch..duky5 napísal:neda mi nevyjadrit sa trosku....