daj drevenyalpinestars napísal:to by bol velky zasah .. ja potrebujem jeden poondiaty kolik

Moderátor: Moderators
peckaa to tak cloveka potesi ked to rozoberie a znova posklada a frci to ze??alpinestars napísal:KONECNE! mi to vrci a idesice som sa vozil dve minutky po garazi ... nic moc ale vrci koleso sa toci .. no a zajtra idem trosku pobehat a zistit ci to ide lepsie a co bude treba este tuningovat
no jo to musi slapat pekne s tym kitom, treba doladit spojku s variom.alpinestars napísal:takze dnes som absolvoval testovaciu jazdu v premavke ... poviem vam nic moc ... cakal som viac... este vymenim spojku lebo je moznost ze klze (lebo huci ako debilne a nejde ani houby)a potom budem dalej hladat co mi chyba aby to slo tak ako si predstavujem inak zvuk pekny vyfuk a ten filtrik robia dobry hluk
karbec to zaleži od valca a spojka sa mera priemer spojkoveho zvonu a nie spojkyalpinestars napísal:takze som spat ... dlhsie som tu nebol ... a chcel by som sa opytat ... kedze chcem kupovat new karburator aky priemer difuzora by som mal zvolit? 19 alebo 21mm? rozmyslan nad dellortom phbg 21mm black edition.... aa nahodou priemer spojky na x8r-ke neviete? ak nie nevadi dnes to zmeriam ... ale k tomu karburatoru by ste sa mohli vyjadrit .. Ď
Pre info o spojkach a co kde kam, som nsiel toto. Len pre infoalpinestars napísal:takze takto ... objednal som karburator s difuzorom 21mm ... dalej som objednal spojku a ten priemer bol 107mm .. pisem to sem aj pre tych ktory maju tiez x8r-ky a chcu si kupit novu spojku :headbang: uz nech mam motor hotovy nech sa mozem trosku pohrat s plastami .. teraz volako nestiham popri skole ale tak budem sa snazit :thumbup: sak zima bude dlha