Vyfuk na 90% dolešteny ešte počkam na mikrobrusku a doleštím nedostupne miesta. okolie priruby dám opieskovat a to streknem čiernou farbou a zvyšok čírym lakom + ešte velky doplnok musí dorazit čo prída na vykone NALEPKA
Dneska som sa nudil a nedalo mi to už.CHcel som vediet ako to cele vypada i ked nemam plasty stale doma. Tak ho nahodil vyfuk a tlmič. Mne sa to páči velmi, dokonca je to nad moje očakavania.Len sa chcem spytatako dopumpujem ten tlmič , lebo na moj vkus je dost makký. DAKUJEM
dám ked treba, ale trošku teplych slov čauko, dakujem, prosím ta, si ochotný ...si mohol použiť, ale nevadí, čo konkretne chceš ( pošlem ti to do spravy , alebo daj mail)
Dneska som troška pripravoval stary karter na overrange kedže asi nestihnem do začiatku sezony "novy" karter upravit podla mojich predstav.Ale skončil som po chvilky kedže chuda karboška to nevydržala takže si musiim momentalne požičať od kamoša. Ale v celku pohodke robotka zatial čakal som že ten hlinik bude tvrdší
nemal som dneska na skuter vobec čas,zajtra/pozajtra by som ho mohol vybrusit komplet. Potom mi dojdu veci z madarska ako vyfukove tesnenie,vata do vyfuku,sprej, svetla zadné,nakopavačka a možem testovat, a aj piestny kružok a otestujeme aj DUE