Chcem kupit maxiscootra
Moderátor: Moderators
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
uz je novy burgman 200...vyzera super...kukni si na eurosporte reklamu nan 

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- Xlukas.cz
- st. cyklista
- Dátum registrácie: So Jún 10, 2006 6:01 pm
- Skúter: Piaggio X9 125
- Kontaktovať užívateľa:
presnet tak. na eurosportu je burgman v reklamach nonstop.alcatelko napísal:uz je novy burgman 200...vyzera super...kukni si na eurosporte reklamu nan
www.myburgman.com a na tu dvoustovku si bohuzel nepamatuju tu adresu. jenomze ... to je prezentace na nic. jen imageova. sem se z toho nic nedozvedel

http://www.suzuki-motor.cz/MotoKatalog.aspx?K=5&M=4&I=2
Naposledy upravil/-a Xlukas.cz v Po Okt 30, 2006 12:48 pm, upravené celkom 1 krát.
podpis som si este nenastavil
- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
POZN.cely problem kupit maxi nove za 150000-200000sk v nasich zemepisnych sirkach kde ho mozes naplno vyuzit od maja do spt...t.j. 4 max. 5 mesiacov z toho ked je nahovno rok 1/3 prsi,a aj v lete vecer je kosa podla mna investicia nic moc
ale vsetko zavisi od financii ,typu prace,rodiny atd...
keby som byval v taliansku, nemal zenu a spol.,robotu kde nepotrebujem auto tak si kupim nejaku pilu
ale vsetko zavisi od financii ,typu prace,rodiny atd...
keby som byval v taliansku, nemal zenu a spol.,robotu kde nepotrebujem auto tak si kupim nejaku pilu
- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
tak podla dr snakea by v anglicku jazdili iba 2 mesiace v roku
(teda mam na mysli uprsany a zahmleny londyn, kde je dost motorkarov...)
maxika mam v plane kupit aj kvoli lepsej ochrane pred blbym pocasim oproti nahacom. dobre oblecenie a vselijake ochrany pred vetrom na skuter ti velmi predlzia sezonu. ver tomu ze ja na jawe jazdim este aj teraz v oktobri a jazdim dovtedy, kym neni teplota trvale pod 10-15 stupnov.
a maxiky maju hranicu cez 350 000
moj vysnivany nexus za 240 000...

maxika mam v plane kupit aj kvoli lepsej ochrane pred blbym pocasim oproti nahacom. dobre oblecenie a vselijake ochrany pred vetrom na skuter ti velmi predlzia sezonu. ver tomu ze ja na jawe jazdim este aj teraz v oktobri a jazdim dovtedy, kym neni teplota trvale pod 10-15 stupnov.
a maxiky maju hranicu cez 350 000

moj vysnivany nexus za 240 000...
- MiroSA
- st. cyklista
- Dátum registrácie: Po Apr 17, 2006 8:01 am
- Skúter: Kymco xciting 500
- Kontaktovať užívateľa:
tu mate ten burgman 125/200
http://www.motorbox.com/Moto/VisteeProv ... prova.html

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
si este asi nepocul o termo obleceni a stopwind veciach...uz len navleky na kolena robia zazraky...auto je na dopravu z bodu A do bodu B...moto je na vychutnavanie si jazdy, na relax... sice ako u kohodr.snake napísal:nebudem chodit ako idiot v prsiplasti ked je 15 C na motorke..na to mam auto
kolena ti to pripomenu
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
- Xlukas.cz
- st. cyklista
- Dátum registrácie: So Jún 10, 2006 6:01 pm
- Skúter: Piaggio X9 125
- Kontaktovať užívateľa:
mam k tomu dotaz. dival sem se na toho burgmana a prisla me prijatelna cena tech 97. pak sem mrkl co tam maji jeste dal za skutry a vsiml sem si x8 a ta je jeste levnejsi. myslis, ze by byla o tolik horsi? napr. ta 150??MiroSA napísal:tu mate ten burgman 125/200http://www.motorbox.com/Moto/VisteeProv ... prova.html
- dr.snake
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
pol talianska vychutnava jazdu na skutryalcatelko napísal:si este asi nepocul o termo obleceni a stopwind veciach...uz len navleky na kolena robia zazraky...auto je na dopravu z bodu A do bodu B...moto je na vychutnavanie si jazdy, na relax... sice ako u kohodr.snake napísal:nebudem chodit ako idiot v prsiplasti ked je 15 C na motorke..na to mam auto
kolena ti to pripomenu

- dr.snake
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
a uz ked sme pri autach nechce nikto kupit nissan almeru 1.4 16V predana 2/2000 140000km? dobra cena:140 000sk ?Xlukas.cz napísal:ja se teda divim, ze vubec jezdis jako idiot na skutru, kdyz mas krasne pohodlne auto.dr.snake napísal:nebudem chodit ako idiot v prsiplasti ked je 15 C na motorke..na to mam auto
kolena ti to pripomenu
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Lenže v Taliansku je menšia zima hlavne dole na juhu ak tam vôbec nejaká je.... ale aj tak si myslím že pár kilákov na scootri sa dá v pohode ak je aj okolo 5-6°C a človek si dá nejaké termoprádlo a niečo na kolená. ale teraz ako že dnes je 2°C tak to je už ozaj na pováženie a aj fúka hnusný studený vietor. A takisto ak má človek aj inú možnosť dopravy tak nepôjde na scootri. Si myslím že teda aspoň ja tento rok odkedy som kúpil v máji scooter tak som jazdil furt a auto stálo v garage až do minulého týždňa.Až na ten august upršaný to bolo celkom OK. ale aj tak sa asi ešte trocha oteplí toto je len taká príprava na zimu to nebude také zlé. predvčerom sa cez deň dalo celkom v pohode jazdiť. Scootru zdar. 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- DUDE 007
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: Pi Feb 24, 2006 2:33 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Dnes som ta videl na kolarku okolo 12.30hod! tebe neni zimaVLADY napísal:Lenže v Taliansku je menšia zima hlavne dole na juhu ak tam vôbec nejaká je.... ale aj tak si myslím že pár kilákov na scootri sa dá v pohode ak je aj okolo 5-6°C a človek si dá nejaké termoprádlo a niečo na kolená. ale teraz ako že dnes je 2°C tak to je už ozaj na pováženie a aj fúka hnusný studený vietor. A takisto ak má človek aj inú možnosť dopravy tak nepôjde na scootri. Si myslím že teda aspoň ja tento rok odkedy som kúpil v máji scooter tak som jazdil furt a auto stálo v garage až do minulého týždňa.Až na ten august upršaný to bolo celkom OK. ale aj tak sa asi ešte trocha oteplí toto je len taká príprava na zimu to nebude také zlé. predvčerom sa cez deň dalo celkom v pohode jazdiť. Scootru zdar.

hady sú nepremokavé a studenokrvné, takže že to zrovna teba štve..dr.snake napísal:POZN.cely problem kupit maxi nove za 150000-200000sk v nasich zemepisnych sirkach kde ho mozes naplno vyuzit od maja do spt...t.j. 4 max. 5 mesiacov z toho ked je nahovno rok 1/3 prsi,a aj v lete vecer je kosa .........

- dr.snake
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
ja to mam absolutne na haaaku....nech si kazdy bere co chce...ja pisem co by som ja urobil z mojho hladiska/ financnych moznosti,casu,vyuzitia/Crossbiker napísal:hady sú nepremokavé a studenokrvné, takže že to zrovna teba štve..dr.snake napísal:POZN.cely problem kupit maxi nove za 150000-200000sk v nasich zemepisnych sirkach kde ho mozes naplno vyuzit od maja do spt...t.j. 4 max. 5 mesiacov z toho ked je nahovno rok 1/3 prsi,a aj v lete vecer je kosa ............
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
To si ma DUDE 007 videl dobre , ale bol som len v GM-elektronic kúpiť nejaké súčiastky na poslednú chvílku lebo som zistil o cca 12:00 že majú otvorené aj v sobotu do 12:30
a potom som išiel len tak kuk do mesta lebo som tam nebol asi aj vyše roka.... Ale moc teplo na pohodové vozenie nebolo a mal som aj termo prádlo aj rolák aj nákolenníky a zimné kožené rukavice..... ale na zahnatie abstinenčných príznakov to bolo dobré.... 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!