Záujem o Honda Varadero
Moderátor: Moderators
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Máj 18, 2007 9:10 am
- Skúter: neuvedený
Záujem o Honda Varadero
Zdravím Vás. Rozmýšlam že sa opať vrátim ku skutrom. V lete by som chcel dať do predaja moju Hondu Varadero 125. Nabehyných má cca 22 tis. km. Je k tomu aj servisná knižka s komplet servisom čo sa kedy na nej robilo.Na posledy sa menili brzdove platničky, olej, komplet reťazova sada. Je k tomu aj origo 45 L kufrík vo farbe moto. Je to v pohode motorečka aj na dlhšie výlety. Spotrebu mám do 3,5 L. Cenu si predstavujem niekde okolo 1800-1900e. Prípadne nieaká výmena a dohoda za maxiskutrik typu- Xciting 250 a podobne. Foto dám ked sa dostanem do garáže.
Honda PS 150i
- miiireeec
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Máj 26, 2008 12:13 pm
- Skúter: Yamaha XT 660 X
Re: Záujem o Honda Varadero
neviem ako ti to pôjde... ale moja XT 125 X je na nete už pol roka a volali mi 2ja ľudia čo chceli zjednávať z ceny... a to ju dávam za 1500 :/
Yamaha - ride the right bikes
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Máj 18, 2007 9:10 am
- Skúter: neuvedený
Ked sa nepredá tak sa nepredá. Ja len tak skušam či sa niekto ozve a samozrejme cena je vyššia aby som mohol spustit. Varaderá som pozeral na nete tak maju tam ceny aj hodne nad 2 tis e.
Honda PS 150i
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
vyssia cena aby si mohol spustit... sak daj rovno cenu za ktoru si ochoptny to predat a mozno to aj predas
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
ja nezjednavam. preco by som ti mal pachat nasilie ked chces raz za to 1800e?
apropo dneska mi volal jeden na auto co davam za 1600 (lebo za 1700 sa nikto neozval) a on ze ci mu to dam za 1350. hovorim mu ze ci to chce akoze lacnejsie cize by som mu to dal na plechacoch a hlinikove disky a gumy si predam extra. a on ze ne on to chce vsetko ale za 1350... este to ani nevidel ani sa neviezol ale uz to chce lacnejsie lebo viac nema
apropo dneska mi volal jeden na auto co davam za 1600 (lebo za 1700 sa nikto neozval) a on ze ci mu to dam za 1350. hovorim mu ze ci to chce akoze lacnejsie cize by som mu to dal na plechacoch a hlinikove disky a gumy si predam extra. a on ze ne on to chce vsetko ale za 1350... este to ani nevidel ani sa neviezol ale uz to chce lacnejsie lebo viac nema

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
kazdy zjednava...ale este som nevidel ze by niekto prisiel do potravin a kupil 10rozkov a zacal ci mu nedaju 8+2 gratis alebo ci mu k tomu nedaju 10deka tresky...ale ked idu kupovat aj novu moto tak prva otazka bud aku mi date zlavu alebo co mi k nej date gratis 

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- kubo HC
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Máj 23, 2011 9:40 pm
- Skúter: EX Skútrista, ale stále držím svami :)
bože ved sme Slováci čo riešite
včera som bol kupovat rotor z pôvodných 19€ som sa dostal na 13€ no a čo? tak ked bol dotyčný ochotný spustiť a nieje to nenažraná sviňa tak sme sa normálne dohodly, keby mi to nemôže dať lacnejšie nepoviem nič alebo on povie nie ale za vyskúšanie nič nedáš dokonca to bol obchod ! a ono to už aj vicítiš kedy môžeš skúsiť zjednávať a kedy nie samozrejme neprídem do Tesca a začnem zjednávať alebo do potravím pre rožky ...

EX: Yamasaki YM125 - 160cc tuned engine
Now: ČZ125 (175cc) model 453.02 - 1962
Now: ČZ125 (175cc) model 453.02 - 1962