takze...hmm z cim zacat...uz si pripadam ako lama a pritom ladim skutre roky ale stym mojim si niet a niet rady...dufam ze mi to konecne pomozete neako doriesit neviem ci su tie aeroxy prekliate alebo co...Uz som zufali od 1januara ako som to prvy raz nakopol sa to snazim denno denne naladit a zatial neuspesne za ten cas som vystreidal valce sport pro,top trophy,seriu karby 12,17,5 a 21 skusal som vazne vsetko uz ked som to naladil tak to zralo ako krava cca 6l z 21 karbom si potiahol...tak pod dlhsom rozhodovani dam reku seriu objednal som novy valec od RMS 50tku
a teraz hlavny problem...myslel som si ze ked nahodim ten valec ze bude konecne klud a pokoj z 12ku karbikom to musi snad ist hned vyladit no prd! nic take sa nekonalo
Nahodil som valec kraasna kompresia aj vsetko hodil naspak cerpadlo 12ku karbik nakopol a hurra ide no bohuzial len na volnobeh ...nechal som to cele zabehnut trosku na volnobehu..reku skusim sa snim pohnut... pridam a nic.. skuter nema silu...dam lahsie valceky...nic nechce sa pohnut dalej reku dam 4g co uz je podla mna dost malo... je to lepsie ale skutrik sa ani len nepohne ide tak 20km\h a tazko ide do otacok sa mi zda
Triska v karbe je 90tka...najprv som mal viac oleja v nadrzi tak reku mozno to on robi ked to cerpadlo primazava no tak som dal cisty benal a nic stale rovnako nechce sa mu!zeby to robil ten vyfuk?Stage PRO?zeby bol moc na seriu? ale az tak zeby sa to nechcelo pohnut? sa mi nezdaaa....
jednoducho sprava sa to tak ze sadn dam plny motor toci 7-8t otacok ale ide tak ze ho musim miernym kopcekom tlacit vobec to nema silu valec je novy kompresiu ma paradnu ...
Uz som skusal vsetko...pozeral gufera,dal nove tsnenie pod valcom,dal som ine klapky,dal novu prirubu,iny karb,inu spojku,inu kontru,valecky,ukostril som cievky,vymenil inducku,cdi,sviecku,remen hlavnu trisku,volnobeznu trisku,open filter,airbox...nic
Ale vsimol som si jedno sviecka je stale Olejova a to v nadrzi olej uz neni a maze to cerpadlo,,ale to je jedno sviecka bola na volnobeh stale od oleja aj ked som miesal rucne.....
UZ SOM ZUFALY Z TOHO KED TO POJDE TAKTO DALEJ TO PODPALIM