Čo práve teraz robíte a prečo!?
Moderátor: Moderators
- mucow
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Aug 19, 2010 9:13 am
- Skúter: Aprilia Leonardo 150; Suzuki DR 600 S
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Čo práve teraz robíte a prečo!?
Cez deň je teplo ale ráno to je ešte také o držku. Netreba sa voziť za každú cenu, kĺby Ti to potom o pár rôčkov spočítajú. To viem z vlastnej skúsenosti.
Spoiler: ukázať
- kubo HC
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Máj 23, 2011 9:40 pm
- Skúter: EX Skútrista, ale stále držím svami :)
Tak mne už to spočítali už mám 3-4roky problem z kolenami a je to lepšie tie 4km preisť v zime na skutri ako šlapať do školy a poobede 4km zo školy, a ta zima to len neska bolo doteras už rano bývalo 7-10stupnov len neska volako prituhlo 
Odoslané z iPhone 3GS s Jailbreakom a iOS 5.0.1

EX: Yamasaki YM125 - 160cc tuned engine
Now: ČZ125 (175cc) model 453.02 - 1962
- davtex
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Júl 13, 2009 5:37 pm
- Skúter: Yamaha FZ6N
Windproof gate pod rifle spravia neskutocny rozdiel. Odporucam! Ako pise mucow, kolena eventualne daju o sebe vediet.
podpis som si este nenastavil
- Davidian
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 11:17 am
- Skúter: Aprilia SR50R - DERBI GP1 125
- Kontaktovať užívateľa:
Tomu ver..
...odoslané z mikrovlnnej rúry...
- kubo HC
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Máj 23, 2011 9:40 pm
- Skúter: EX Skútrista, ale stále držím svami :)
Tak ja už im nepomožem na skútri je aspon výhoda že nefúka tolko na nohy a ked hore hodim lyžiarsku bundu rukavice prilba okuliare tak je to docela pohodka dá sa to vpohode prežiť
EX: Yamasaki YM125 - 160cc tuned engine
- mucow
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Aug 19, 2010 9:13 am
- Skúter: Aprilia Leonardo 150; Suzuki DR 600 S
- Kontaktovať užívateľa:
Teraz som na tie gate pozeral na nete a silno o nich uvažujem. Dosť sa mi pozdávajú. Má s mini ešte niekto skúsenosti, nejaký dobrý e-shop a pod.davtex napísal:Windproof gate pod rifle spravia neskutocny rozdiel. Odporucam! .
Spoiler: ukázať
- raplik
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Aug 14, 2008 1:54 pm
- Skúter: PIAGGIO X9 EVO 500
- Kontaktovať užívateľa:
ja sa prave chstam do roboty. Ma byt audit, ktory udeluje ISO certifikaty (ak nepredeme tak je firma v rekte)
takze to bude zaujimave 

- Davidian
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
Tak snad mate vsetok soft legalne.. 

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Pri ISOvej kontrole je legálnosť softu to najmenej... 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- Davidian
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
Smejem sa, ze najlepsia liga sveta, skor cirkus..
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
no vies, to je zdegenerovana Amerika. Ved co ma toto so sportovym spravanim? Hokej je hokej, zapasenie resp. box tam podla mna nema co hladat. No americka tuzba po zisku ide cez mrtvoly, najma ak sa (primitivny) divak bavi.

- m_i_ss_k_o
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ut Máj 08, 2007 1:26 pm
- Skúter: Vespa GTS 250
to vôbec nieje zdegenerovaná Amerika. Vôbec nechápem o čom to hovoríš, keď priamo američanov tam je keď 30% - 40% tak preháňam. A prosím nechate si vaše urážlive názory pokiaľ do toho nevidíte, nehrali ste nikdy hokej, neviete o čo tam ide. Netvrdím že to je normálne, ale toto k hokeju proste patrí. Niekedy ide o nervy, niekedy o prestíž. Sám som hral hokej cca 10 rokov a viem čo to provokovanie a neustále doberanie na ľade. Že si to tak niekto rieši je aspoň chlapské, ako keď niekto neskôr niekoho zabije na mantinele. Ešte sa vrátim k tej zdegenerovanej amerike, bežne sa bijú aj slovenský hráči, ako Chára a pod. A vôbec by som si nedovolil niečo podobné tvrdiť.
Proste v jednej vete, k hokeju to patrí.
Proste v jednej vete, k hokeju to patrí.
Vespič.
- Davidian
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
Biju sa hraci NHL, ci su to slovaci, rusi, fini, svedi kanadania, ci americania a robia to preto, lebo to dostanu prikazom a su na to urceni bez ohladu na narodnost lebo to pritahuje divakov, preto ich rozhodcovia nechaju az kym jeden nespadne na zem, nepride o dres, alebo dokonca chranice. Ale biju sa v v amerike a NHL to tak chce. Americania to tak chcu, maju to radi. Skor ja nechapem Tvojmu prispevku. A ani neviem o akych urazlivych prispevkoch hovoris.
Amerika je jedna velka show a show must go on.. Konzumny narod, ktory zabila komercia a pohodlnost. Jogurt, ktory mam v ladnicke ma viac kultury v sebe, ako amerika..
A o tom, ze amerika je zdegenerovana, sa predsa nemusime bavit.. to je jasne..
Amerika je jedna velka show a show must go on.. Konzumny narod, ktory zabila komercia a pohodlnost. Jogurt, ktory mam v ladnicke ma viac kultury v sebe, ako amerika..
A o tom, ze amerika je zdegenerovana, sa predsa nemusime bavit.. to je jasne..
- Bamma_boy
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Aug 05, 2008 10:08 pm
- Skúter: Aprilia SR50 R
- Kontaktovať užívateľa:
To už je klišé..heheDavidian napísal:Jogurt, ktory mam v ladnicke ma viac kultury v sebe, ako amerika..

- m_i_ss_k_o
- st. skútrista
Urážlivá veta: zdegenerovaná amerika. Nebudem sa k tomu ďalej vyjadroť pretože to vôbec nemá cenu, každý máme svoj rozum, svoje názory. Ty si myslíš o Amerike že je zdegenerovaná, ani neviem čo nato povedať, ale je to také tvrdenie, ako keby niekto z Ameriky povedal že na Slovensku žijú len cigáni
Nebol si tam, nežil si tam, tak si neutváraj názor podľa toho čo vidíš v TV.

Vespič.
- Davidian
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
m_i_ss_k_o napísal:) Nebol si tam, nežil si tam, tak si neutváraj názor podľa toho čo vidíš v TV.
a na to si ako prisliel?
Stryka mam v San Franciscu, sestru v Houstone, Krstnu v Toronte, kamosov po celych 50 states a viem o com hovorim.. tak neviem, teraz kto tu ma urazlive prispevky..

keby som sa tu mal rozpisat, v com vsetkom je amerika zdegenerovana a aky to ma dopad na zvysok sveta, budem pisat dlho a zbytocne.. faktom je, ze je v sucasnosti je pre svet skor skodou, ako prinosom to, co sa tam deje..
moj nazor..
mozno by si mohol napisat Ty, cim je taka uzasna.., okrem hokejovych bitiek v prvej sekunde zapasu NHL..
- m_i_ss_k_o
- st. skútrista
Nemám slov. Prepáč, nemám náladu ani chuť sa do toho púšťať. Akceptujem tvoj názor 

Vespič.
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
a preco to nepatri k futbalu? K basketbalu? K baseballu? A k inym sportom (v ktorych nejde primarne o bitku)? Preco sa tam hraci navzajom nemozu zmlatit "na ferovku"? Pretoze to k sportu nepatri. To len hokej v USA sa takto skazil a taha sa to uz aj do Europy a na Slovensko tak, ako k nam prisli "reality show".m_i_ss_k_o napísal:toto k hokeju proste patrí. Niekedy ide o nervy, niekedy o prestíž.

- Davidian
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
dnes zbieras thanky, pomaly sa ti to tam plni Banditko.. 
vidis, nikto sa tu so mnou nechce bavit, lebo neviem najst tu flanzetu, a video 1st start 2012 stale nie je hotove..
alebo zeby som uz bol stary ujo..?

vidis, nikto sa tu so mnou nechce bavit, lebo neviem najst tu flanzetu, a video 1st start 2012 stale nie je hotove..

alebo zeby som uz bol stary ujo..?
- m_i_ss_k_o
- st. skútrista
Lebo si práve vymenoval bezkontaktné športy. A otvor si youtube a napíš si že soocer fight a keď nenájdeš ani jeden link, tak si Pán 

Vespič.
- m_i_ss_k_o
- st. skútrista
Prosím nereagovať, aspoň vidím že dobudúcna nereagujem na nič iné ako na samotné skútriky. Nemá to zmysel, je to tak všade 

Vespič.
- Davidian
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
Futbal a basketbal su bezkontaktne sporty? 10 rokov som hral basket a tych kontaktov som si uzil.. mam 182 cm a niektori hraci mali 210 cm a vedeli umiestnit laket presne tam, kde prave v plnej rychlosti smerovala tvoja tvar..
samozrejme sme sa aj provokovali a nejaka ta bitka sa zacala, emocie nezastavis.. ale nikdy sme sa tam nenastavali jak v ringu a vsetci na nas cumeli, skor sa nas snazili oddelit, dostali sme faul, a zvysok zapasu sme sledovali z lavicky..
ked raz nieco niekde verejne napises na diskusne forum, ocakavaj, ze sa k tomu diskutujuci vyjadria.. a zda sa, ze si vlastny nazor nevies obhajit a tak radsej ustupis.. s tym, ze si nam dokopy nic nepovedal, akurat, ze si mame svoje nazory nechat.. a nemas sa s nami o com bavit..
to som mal moznost pozorovat aj na nasej politickej scene pocas diskusii, ale nechcem sem politiku urcite tahat, len ma napadla ista paralela..
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VD1NpH7iE2E[/youtube]
samozrejme sme sa aj provokovali a nejaka ta bitka sa zacala, emocie nezastavis.. ale nikdy sme sa tam nenastavali jak v ringu a vsetci na nas cumeli, skor sa nas snazili oddelit, dostali sme faul, a zvysok zapasu sme sledovali z lavicky..
ked raz nieco niekde verejne napises na diskusne forum, ocakavaj, ze sa k tomu diskutujuci vyjadria.. a zda sa, ze si vlastny nazor nevies obhajit a tak radsej ustupis.. s tym, ze si nam dokopy nic nepovedal, akurat, ze si mame svoje nazory nechat.. a nemas sa s nami o com bavit..
to som mal moznost pozorovat aj na nasej politickej scene pocas diskusii, ale nechcem sem politiku urcite tahat, len ma napadla ista paralela..
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VD1NpH7iE2E[/youtube]
co myslis, co robim od nedele poobedia?mucow1974 napísal:David nerieš Ameriku a padaj hľadať flanzetu..
- m_i_ss_k_o
- st. skútrista
Práve preto, že ty si presvedčený o svojej pravde, ja zas o svojej. A nemám náladu sa naťahovať ako malí a vyťahovať svoje argumenty o svojej pravde. Toť všio.
Vespič.