Moderátor: Moderators
to som sa bal praveze lebo som mal obavu ci to nezbadate ze to je z rovnakej ip a nechcelo sa mi to az tak vela maskovat a poobede uz som ajtak nevladal si dalej vymyslat som cakal ze to odhali niekto skor. ale pozeram ze toho maja16 si necham v zaloheTHeBaNDiT napísal:k uplnej dokonalosti nachytania chybalo, aby Veduci reagoval na maja16 a navzajom diskutovali...A ceresnicka na torte, ak by este 1. aprila uz po odhaleni majo16 napisal, ze co si z neho robime prcu, ze on nie je ziadny administrator...
Neondi sa a kúp si takéhotok plnokrvného talianíka šmrncnutého nemeckou genialitou a nebudeš banovať http://www.aaronsdayoff.com/uploaded_im ... 756643.jpgmajo16 napísal:taliansky chrap nechcem. mali sme fiata a stale sa to kazilo![]()
.
Ale Talian kupeny a pouzivany na Slovensku, to je uplne ina vec (samozrejme zalezi na majitelovi, ale tu uz proste nejde o to, ci je scooter taliansky alebo japonsky, ale o to, ako sa majitel staral).
"si zabil"momo napísal:Ja sa len smejem jaký si ty magor![]()
![]()
Tak tohto roku ti pripomínam aby si nezabudolmajo16 napísal:ahojte chlapci. tento rok som na vás uplne zabudol
▀▄▀▄█▓▒░*Mas varovanie, za to, ze si na nas zabudol- Davidian░▒▓█▀▄▀▄▀