Moderátor: Moderators
nieco take sa stalo aj bratovi na jeho XCitingu 300i pri prvom jarnom startovani nejaky rok dozadu... nastartovat nastartoval, no po nejakych 10 sekundach zdochlo a potom uz len starter krutil a krutil, az mu zacala svietit kontrolka baterky... baterku sme potom nabili doplna a na dalsi den startlo bez problemov a uz nepustilo...TomasARN napísal:Tak tomu nechapem, ze motor naskocil a potom ho dusilo a zdochol a bolo to baterkou.
veď jasne ale ten môj nie je vyhonený... všetko tesni aj ventily aj krúžky.... Dokonca nove tesnenia pod hlavou a pod valcom. A kompresiu ma výbornú...VLADY napísal:Tak ale potom to je aj o kompresii.....tesnejší motor chytí aj pri menších otáčkach ako vyhonený a netesný...
A furt mi vŕŕŕta v gebuli....kerá to tak asi mohla byt???doktor napísal:...........Inak k tej tvojej definicii motorky a skutra - jedna moja frajerka <niektory z fora ju aj poznali> nedala tiez kolena spola a nebola to motorka
Ja tam údajne normálny dvojspojkový automat....že vraj. Takže zložitosť jak hovado sama o sebe....Luthar napísal:Ta moto nema nic spolocne zo skutrom ma to 5prevodov a moznost automatickeho radenia, nema to variator...
odoslané poštovým holubom