nevim nevim, kdo z mych dvou milacku ten konkurencni boj vyhraje

Moderátor: Moderators
to ti moc nepomoze, prepr. viz.scrat napísal:ma to lepšie výsledky crash testov ako fabia a podobne vozidlaG napísal:Bal by som sa jazdit v takom auticku....zo skutra aspon vypadnes pri havarke, ale tu ta to zosrotuje zaziva...
ta q7 taky nedopadla nijak slavne, kdyz ji nesly otevrit dvere. na testy se neda spolehat. jsou to laboratorni podminky. to mas stejne jako kdyz ti vyrobce mobilu/notebooku uvadi, jak dlouho se s nim da pracovat.tengo napísal:to ti moc nepomoze, prepr. viz.scrat napísal: ma to lepšie výsledky crash testov ako fabia a podobne vozidla
pokud vyjimka, tak v tom pripade ji smart ma. jsou to original kola na model brabus.miiireeec napísal:ja nič ale bolo povedané že nemožu byť na aute kolesá roznych veľkostí...myslím tým že vzadu 17 a v predu 16..musí na to byť výnimka..inak 2 litre...opravte ma ak sa mýlim...
to je detail stymi dvermiXlukas.cz napísal: ta q7 taky nedopadla nijak slavne, kdyz ji nesly otevrit dvere. na testy se neda spolehat. jsou to laboratorni podminky. to mas stejne jako kdyz ti vyrobce mobilu/notebooku uvadi, jak dlouho se s nim da pracovat.