A inak sa tam dá vložiť ozaj všeličo... napríklad kúsok nejakej hadičky vhodného priemeru alebo nejakú maticu , kúsok stočeného plechového pásika pod....treba len vedieť o koľko ti treba zvýšiť hmotnosť a podla toho vybrať dačo....niekto tam natlačil dovnútra silikon a nechal stvrdnúť ....
chcem zdvihnut vykon
Moderátor: Moderators
- VLADY
- spammer

- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Re: chcem zdvihnut vykon
Trebarz...ale len za predpokladu že nájdeš rovnako ťažké všetkých 6 ...
A inak sa tam dá vložiť ozaj všeličo... napríklad kúsok nejakej hadičky vhodného priemeru alebo nejakú maticu , kúsok stočeného plechového pásika pod....treba len vedieť o koľko ti treba zvýšiť hmotnosť a podla toho vybrať dačo....niekto tam natlačil dovnútra silikon a nechal stvrdnúť ....
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
- kubo HC
- st. skútrista

- Dátum registrácie: Po Máj 23, 2011 9:40 pm
- Skúter: EX Skútrista, ale stále držím svami :)
skús napustiť vodu

EX: Yamasaki YM125 - 160cc tuned engine
Now: ČZ125 (175cc) model 453.02 - 1962
Now: ČZ125 (175cc) model 453.02 - 1962
- rspeed
- motorkár

- Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 1:11 pm
- Skúter: Hyena(motor minarelli)+ Gilera Runner ST 125+ Suzuki GSR 600
... po 4 rokoch ti dosli veci na scot a ono to nejde - to fakt naserie ... inak skus aj tzv cerviky - zavitova tyc zo zarezom na srubovak(narozdiel od ostatnych uvadzanych moznosti drzia vo valceku) - stacia 3 - postupne z nich budes brusit,nasledne ked to uz pojde ich zvazis zo vsetkymi valcekmi a vydelis 6 - a kupis original ...
- tajfun
- cyklista

- Dátum registrácie: Ut Aug 10, 2010 9:24 am
- Skúter: yamasaki ym 125
ako to dopadlo s tým variatorm naraku naladil si to niak optimalne ? kolko ti to ide teraz ?
Xinling Tajfun 4T 50cm to bol teda stroj max 75km/h
Aktualne Yamasaki YM 125 max 85km/h
Aktualne Yamasaki YM 125 max 85km/h
- anndy
- cyklista

- Dátum registrácie: Št Aug 28, 2008 3:58 pm
- Skúter: KEEWAY MTRIX 125
- Kontaktovať užívateľa:
no vies ono som to chcel riešiť pred 4 rokmi vtedy som študoval a € bolo treba na ine veci teraz som len kupil to co som chcel pred 4 rokmirspeed napísal:... po 4 rokoch ti dosli veci na scot a ono to nejde - to fakt naserie ... inak skus aj tzv cerviky - zavitova tyc zo zarezom na srubovak(narozdiel od ostatnych uvadzanych moznosti drzia vo valceku) - stacia 3 - postupne z nich budes brusit,nasledne ked to uz pojde ich zvazis zo vsetkymi valcekmi a vydelis 6 - a kupis original ...
podpis som si este nenastavil
- anndy
- cyklista

- Dátum registrácie: Št Aug 28, 2008 3:58 pm
- Skúter: KEEWAY MTRIX 125
- Kontaktovať užívateľa:
nie este som to nenaladil pocasie naprd a mal som este vela inych povinnosti ale teraz sa do toho pustím a dám tam tú závitovú tyč a budem brúúsiť a brúúsiťtajfun napísal:ako to dopadlo s tým variatorm naraku naladil si to niak optimalne ? kolko ti to ide teraz ?
podpis som si este nenastavil