, ved to uvidis sam .. aj tak je najlepšia metóda pokus/omyl
Moderátor: Moderators

krásně se stím pracuje a drží jako čert ...
  krásně se stím pracuje a drží jako čert ... 

dneska nebo zítra jdu na poštu pro novou klikovku
   dneska nebo zítra jdu na poštu pro novou klikovku

malossi sport se i v 30C bude pohybovat někde kolem 60-70C
  malossi sport se i v 30C bude pohybovat někde kolem 60-70C 

eště nevím .... raději si nechám poradit ... chci ztoho válce fakt max výkon ! ....
  eště nevím .... raději si nechám poradit ... chci ztoho válce fakt max výkon ! .... 

len dúfam že to pôjde a že to nevzdáš potom.....
  len dúfam že to pôjde a že to nevzdáš potom.....

..  další aktualizace budou ale až tak za měsíc ... :/ jsem s prachama na dně a výplata bude až 7.5 ...
 ..  další aktualizace budou ale až tak za měsíc ... :/ jsem s prachama na dně a výplata bude až 7.5 ...  takže pak bude R/T sání a věci pro dokončení generálky a zprovoznění ..
  takže pak bude R/T sání a věci pro dokončení generálky a zprovoznění .. 

Re: MidRox-hruzamil5
 Re: MidRox-hruzamil5 

takže jsem zvědavej ...
 takže jsem zvědavej ... 

35 aani náhodou
 35 aani náhodou 

ale baterka to stíhat bude , vzadu mám led diodový světlo + do předu příjde asi jen 25W žárovka ... aby byl dostatečnej výkon pro čerpadlo ...
  ale baterka to stíhat bude , vzadu mám led diodový světlo + do předu příjde asi jen 25W žárovka ... aby byl dostatečnej výkon pro čerpadlo ...  zatím tam bude čerpadlo na ruční vypínač a přez pojistku  s origo chladičem (minimálně měsíc bude série výfuk)   pak pořídím nákej laďák a sním i chladič
  zatím tam bude čerpadlo na ruční vypínač a přez pojistku  s origo chladičem (minimálně měsíc bude série výfuk)   pak pořídím nákej laďák a sním i chladič  už mám jeden vyhlídlej s rozměrama 17cmx11cmx5cm
 už mám jeden vyhlídlej s rozměrama 17cmx11cmx5cm

pěkně sem sváry potáhnul tekutým tmelem kůly konečné těsnosti  a hlavně kůly tomu abych to pěkně vytvaroval - bude se eště brousit ,
 pěkně sem sváry potáhnul tekutým tmelem kůly konečné těsnosti  a hlavně kůly tomu abych to pěkně vytvaroval - bude se eště brousit ,  - fotka trošku klame těma spoji atd , vše je hlaďonké !
  - fotka trošku klame těma spoji atd , vše je hlaďonké ! 

kompletně vyleštěno ..
 kompletně vyleštěno ..  zvnějšku už taky zbroušeno , teď už jen stříknout do černé matné a hotovo ...
    zvnějšku už taky zbroušeno , teď už jen stříknout do černé matné a hotovo ...  fotky možná zítra
 fotky možná zítra