ale, potreboval by som informáciu, či je vobec technicky mozne aby mi skutrik zaberal v nizsich otackach a ked potrebujem vypalit z krizovatky aj vo vyssich.
Nemam rpm metrík tak neviem pri akych sa mi scoot rozbieha. Spojku mam S6 klasicku nastavenu na min. momente zopnutia + najmaksie biele pruzinky.
Cize uz menej otacok pri rozbehu z tejto zostavicky nedam. Rozmyslal som ci by sa nedali nejako natiahnut vo zveraku tie najmaksie pruzinky aby pustali pakne lahsie a hlavne trochu skor. Este mi chyba jeden stupen tvrdosti spojkovych pruzin a to super makke
 . A to najhlavnejsie znizi sa aj ten vreskot pri rozbehoch na vysokych otackach.
 . A to najhlavnejsie znizi sa aj ten vreskot pri rozbehoch na vysokych otackach.Nejaký nápad?

. Vyskusal som este nahodit zlte pruziny ktore som dostal k TTčku, s nimi to bolo to iste alebo aspon velmi podobne ako so spojkou S6+biele pruzinky.
 . Vyskusal som este nahodit zlte pruziny ktore som dostal k TTčku, s nimi to bolo to iste alebo aspon velmi podobne ako so spojkou S6+biele pruzinky.
 je to take cudno
 je to take cudno 

Podľa mňa je to len celé komplet rozladené na poriadok, že už ani viac nemôže byť.
 Podľa mňa je to len celé komplet rozladené na poriadok, že už ani viac nemôže byť.