sa smejem

Moderátor: Moderators

A teraz rozmýšlam či by som tam mohol naliať 5w-40 co lejem do TDI-cka
 A teraz rozmýšlam či by som tam mohol naliať 5w-40 co lejem do TDI-cka  Asi to nieje ten istý aj ked vyskozita je rovnaká či ?
 Asi to nieje ten istý aj ked vyskozita je rovnaká či ?

aj mne sa uz doma valaju, len ich nemam ako prehodit
 aj mne sa uz doma valaju, len ich nemam ako prehodit 

Pozri čo má napísané na obale Ak má výkonnostné triedy aj na benzínové motory tak kludne ho tam nalej.....máloktorý dnešný olej je vyslovene určený len do diesla....Ak sa jedná o osobáky ....http://www.valman.sk/podpora/technicka/ ... odla-acea/Rips. napísal:Bol som kúpiť olejový filter a na moje prekvapenie som ho zohnal a za rozumnú cenuA teraz rozmýšlam či by som tam mohol naliať 5w-40 co lejem do TDI-cka
Asi to nieje ten istý aj ked vyskozita je rovnaká či ?

Ale dáko som tomu nápisu "for turbo diesel" neveril
   Ale dáko som tomu nápisu "for turbo diesel" neveril  A kedže v tescu a v kauflande mali iba tie ich špeciálne super oleje a ja som to chcel mať hneď teraz vymenené tak som mu dal (viď foto). Háádam si pochutí taku drahú pálenku ani ja nepijem
 A kedže v tescu a v kauflande mali iba tie ich špeciálne super oleje a ja som to chcel mať hneď teraz vymenené tak som mu dal (viď foto). Háádam si pochutí taku drahú pálenku ani ja nepijem  Práve som to dorobil pôjdem pokojne spať.
  Práve som to dorobil pôjdem pokojne spať.  

Ak si študent tak do Nórska radšej nechoď, lebo tam sa na študentov poluje.bezoadam napísal:Ja zasa rozmyslam ci mam ist do Nórska alebo do Tajova

Chcem tam ist s rodinou aspon na mesiac
 Chcem tam ist s rodinou aspon na mesiac  

- THeBaNDiT
 - THeBaNDiT

to o tej žene som nezachytil. síce asi preto, že po nemecky sa neviem ani pozdraviť
  to o tej žene som nezachytil. síce asi preto, že po nemecky sa neviem ani pozdraviť