Moderátor: Moderators

)
)

pruziny to on rad kuse a scooter nastastie bol v servise
 pruziny to on rad kuse a scooter nastastie bol v servise 

(mam aj psa, vlčiaka ale bohužiaľ nemam foto)
 (mam aj psa, vlčiaka ale bohužiaľ nemam foto)

Damo555 napísal:Srdcom Vychodňar(mam aj psa, vlčiaka ale bohužiaľ nemam foto)

. Na tie uši nas nahovoril veterinar aby sme mu ich masírovali a za par tyzdnov mu uz vobec neodstavali.
 . Na tie uši nas nahovoril veterinar aby sme mu ich masírovali a za par tyzdnov mu uz vobec neodstavali. . No a Bubo je pomiesany mozno uz aj s jazvečíkom.
. No a Bubo je pomiesany mozno uz aj s jazvečíkom.

aby som ju pustil domov. Uz domov doniesla skoro vsetko co sa nachadza v prirode: jasterice, uzovky, velke chrobaky, motyle no proste vsetko musi priniest ukazat.
 aby som ju pustil domov. Uz domov doniesla skoro vsetko co sa nachadza v prirode: jasterice, uzovky, velke chrobaky, motyle no proste vsetko musi priniest ukazat.   

no aj to.... Ale bohužiaľ už ma iného majiteľa ktorý sa o neho stara.... Totiž som na neho nemal čas, a bolo mi ho ľúto keď som ho videl že je stále privadeny na reťazi, a nemá kto s nim isť na prechádzku
 no aj to.... Ale bohužiaľ už ma iného majiteľa ktorý sa o neho stara.... Totiž som na neho nemal čas, a bolo mi ho ľúto keď som ho videl že je stále privadeny na reťazi, a nemá kto s nim isť na prechádzku   

nepáčia sa mi čierne vlčiaky, ani tie čo vyzerajú ako rex... tento je vynímočný
 nepáčia sa mi čierne vlčiaky, ani tie čo vyzerajú ako rex... tento je vynímočný 

spytam sa susedky, ti maju tiez dakeho kava mladeho, strakateho.. ak chces..Bacil-BA napísal:Duky, nemáš nejakého šikovného okamžite hneď na krytie? Ten náš sa nejako nemá k činu.