teoreticky je naozaj v niektorých prípadoch lepšie, smerovku nedať ako ju zabudnúť vypnúť. Hlavne keď to vyzerá, že ideš odbočiť a niekto ti vletí do cesty.
Nič som nekúpil.....prichádzali do úvahy dve bundy len akurát nemali moje číslo.....buď boli moc malé alebo zas veľké že sa mi to zdalo moc volné a cítil som sa v nej nejak zle.Možno inokedy
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
vidieť biele auto z majákmi na streche v spätnom je dosť nepríjemné ale ešte viac nepríjemné ked sa tie majaky rozblikajú !! neskajšia návšteva Nitrančanov ma vyšla veru dosť draho
EDIT: Bandit hotovo ...
nenašli ja som sa sám priznal a sám si zato môžem som si toho vedomý, mal som prefotený TP kedže starý majitel ešte neodhlásil motorku takže ja som ju nemohol ešte prehládiť :/
Zeby som par dni dozadu pisal, ze s prefotenim sa nejazdi? Pokial nie je overeny?
Bandit: ani na aute sa nemusia same vypnut. Par krat som sa s tym stretol
Neviem nečítal som to, ale tak mne to bolo aj jasne ale tak vieš ..., a na autách sa lahko lámu take cuplíky na volantovej tyči je taký krúžok a tie cuplíky sa občas zlomia a práve preto nevypína smerovky ...