Look: uz som sa potesil ze jaku sesternicu tam dotiahnes a ty dalsiu plechovku
Mucow: vyzera to tak ze mi tam budeme na koniec v mensine
Zacina byt trapne ked mam na aute ze skuter camp ked pritom tam bude tretina motorkarov....
Martin_Atlantic: tak treba si plnit sny. Kolko ludi tu zacalo na 50ccm skutri s tym, ze raz ked budu neviem aki stari tak si kupia nejaku 600ccm. Par rokov a je to tam. Potom je tazke opustit tuto komunitu .
TomasARN: veruze ani ja by som neodmietol nejaku 1000ccm. Taka FZ1 mi pride byt velmi sympaticka motorka . To je ale taka perspektiva o 5-6 rokov, aj ked clovek nikdy nevie .
ja len ze ak sa v tom clovek nedajboze niekde vytrepe za tmy, tak ho na ceste aj auto prejde, ked je cely cierny bez niecoho reflexneho... (cim ti nerad kazim radost, len je to prve, co mi udrelo do oci, kopec ciernej matnej)
Honda NC750X ------------------- Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou .
nikomu to nehovor, ale ja som BATMAN ale nie dost bolo srandy ja to nemam na hard-core turistiku a ked uz fakt pojdem v noci tak existuje vela moznosti ako sa zviditelnit nie?
a ja som si uz zacinal mysliet, ze si ghostrider... Ale ak uz Batman, tak by som odporucal nejaky zlty reflexny opasok a pripadne aj logo Batmana na hrud (tiez zlte reflexne), to by uz bola aka parada!
Honda NC750X ------------------- Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou .
Dobre vypadas, az na tu prilbu. Chcelo by to nejaku Marushin 999 ciernu . Ja som sa chcel povodne podobne obliest, no ludia ma odhovorili s tym, ze sa v tom v lete uvarim .
chcelo by to logo batmana alebo horiacu lebku miesto hlavy ani prilba mi nepasuje, ale minuly rok som kupil iridiove plexi a teraz zase predavat a novu kupovat radsej natankujem