no tak ten malý stroj musí mať pekne veľkú silu a musí byť aj pekne veľmi ľahký ...ale aj ten chlapík čo to "šoféruje" ..tak ten má už asi za sebou nejakých 10 rokov prexe
ja som jazdil RC Buggy, motor som mal na jednej 3,5cm3 a na druhej 4,5cm, točky 38 000ot/m, výkon 2,7k, je to naozaj super hobby ale pozor!!! nezdá sa to ale súčiastky sú drahé ako sviňa a ja som to radŠEJ nechal a autička rozpredal, mal som takéto http://www.youtube.com/watch?v=CNeJ7o-I ... re=related
elektricku na spaľovak nebolo penazi tak som kupil tam motor MIG 600 išlo to dobre v Chorvatsku som to rozbil trocha o útesy ale inak všetko krásne šlapalo až kým som nepuštal spolu z kamaratom on svoju ja svoju a bokom sme sa zrazli moja sa prevrátila nasala vody a potopila sa...
Keď som ju vybral tak som z nej všetko povyberal (motor,serva,prijmač,baterky) vysušil som to a všetko funguje ale potom ma to nieako prestalo bavit tak som to už tam nemontoval...
Hodim potom foto cela loď je HOME MADE ....
Yamaha Majesty S 125 - road Yamasaki YM 150 T - offroad
RC je drahý koníček...a scootre tiež..takže tak, všetko ja drahé ak sa tomu človek chce aspoň ako tak normálne venovať...
A najlepšie ak to hodnotí a hlavne závidí dakto kto každý týždeň preleje krkom a prefajčí aj 50E....a kolko to je do mesiaca?
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
ja jazdím rc závodne, elektrické cestné aj terénne a s tými peniazmi je to krutá pravda, ide to pekne do peňazí.... Ináč ten drift sa dá jazdiť aj s elektrickým, dokonca sa tu jazdí aj taká driftérska "liga"
Tak aj ja prispejem, moj kamarat ma niekolko aut na dialkove ovladanie. Fotky co pridavam boli robene na letisku ked sme fotili fotky na kalendar, to dieta v cevenom je moj syn, myslim ze nikomu nemusim ani hovorit ze ked to videl skoro ani nedychal... a o tom ako to jazdi tiez asi nemusim pisat...
Tak tu je moja loď ktorú som vlastnoručne vyrobil.... Mal som to urobene na vysielačku všetko pekne išlo iba to trocha zle bočilo lebo je trocha dlha ale akosi ma to prestalo baviť lebo trebalo sa o to starať a baterky dlho nevydržali trabalo čakať kym sa nabiju.... Tak som z nej všetko vybral a mam to vystavene iba na poličke a vysielačku tiež,buď ju predám alebo urobim nieake rc auto lebo loď nemam kde na blizku puštať a predsa voda sa vždy niekadial dostane a keď sa aj niečo ... v strede jazera tak je zle.... z autom take problemy nie su...
tu su už sľubene fotky jedna fotka je z Modelarskej vystavy v Prešove 2009 moja loď ešte nebola uplne dokončena....
ja mám RC vrtulník keď už sme pri tom .. keby niekto chcel tak predám http://www.rcmodel.sk/obchod/action/pro ... 1474.xhtml
takýto aj s karbónovými listami a dvomi náhradnými hriadeľmi rotora a jednou hriadeľkou medzi rotorovými listami
ok tak už ho máme pridavam foto + parametre 72,5 centimetrový vrtulník Double horse CRAFT 9053 je nástupca veľmi obľúbených modelov EAGLE a DRAGON AIR a zároveň veľkým bratom už uvedeného modelu Double horse Craft 9074. Inovácia je predovšetkým v kovovom šasi, ľahká a modernejšie li-pol batérie a predovšetým má gyroskop, vďaka ktorému je model oveľa ovládateľnejší. Technické údaje: * Dĺžka: 72.5 cm * Šírka: 11 cm * Výška: 25 cm * Vysielač má možnosť voľby z 2 módov - tréning a fresh * Max. letový výška: 15-20 m * Dosah ovládača: 20-40 m * Doba letu: cca 15 minút * Doba nabíjania: 2-3 hodiny * Batéria: Li-ion 7.4V 1300mAh