erikb napísal:paráda:D konečne téma kde sa možem zapájať:) no jednoznačne Mass Effect séria, dalej Skyrim:) , na PS3 Uncharted, dalej Minecraft:) hlavne na nom zarábam kedže vlastním server a dosť ludí si kupuje VIP:D, raz za čas hrám aj Battlefielda 3 a Bad Company... potom Portal 2 a pritom som pri pc "len" +- 2 hodky denne:D
prosim ta vysvetlis mi zmysel minecraftu? nejak som to nepochopil ten fun factor tejto nudnej hry
erikb napísal:paráda:D konečne téma kde sa možem zapájať:) no jednoznačne Mass Effect séria, dalej Skyrim:) , na PS3 Uncharted, dalej Minecraft:) hlavne na nom zarábam kedže vlastním server a dosť ludí si kupuje VIP:D, raz za čas hrám aj Battlefielda 3 a Bad Company... potom Portal 2 a pritom som pri pc "len" +- 2 hodky denne:D
prosim ta vysvetlis mi zmysel minecraftu? nejak som to nepochopil ten fun factor tejto nudnej hry
nejsi sam pixel jak moj mobil ... ale zas videl som v tom postaveny cely enterprise (star trek) . tak ci tak je to take divne, onake ...
Hail to the king baby !
Utíkej foreste utíkej, honí te kocour divokej ...
Neviete co je dobre ! slipknot, korn, R.A.T.M, coal chamber ... radost pocuvat, ale nebranim sa poriadnemu DnB, Dubstepu a akejkolvek dobrej alternative
Hail to the king baby !
tak spustím ja, ja môžem také buchotavé veci pri ktorých stŕpa celý byt a výťahové dvere o poschodnie nižšie a podobné čiže Dubstep, DnB a podobne lacosta : ten pendlum do toho spadá dalej poteší taký Skrillex, DJ Fresh, Camo-Kroked, B-Complex (slovák ), Avicii, Nero, UKF s celou jeho produkciou, ale inak sa nebránim ani Horkýže Slíže, Nirvana, hitofky z rádia, Kabát, Nohavica, Kontrafakt veru môžem ale len pokial nebol z ,,Patrika,, komerčný je.. tie staré albumy majú proste niečo doseba, System of a Down, Armin van Buren, Dj Tiesto
tu taká light ukážka ešte ktomu s dobrým klipom k téme
UKF je v poho aj Nero. Aj Burial ... to by bolo na celu noc Inak celkovo mam rad vsetko co lezie z H o s p i t a l records ... nie nadarmo sa hovori, ze UK je kolebka hudby
Sam b-complex povedal, ze patrit pod H o s p i t a l je pocta. To je taka vyssia meta urovne kvality.
Slovo H o s p i t a l som musel rozdelit medzerami, automaticka cenzura si myslela, ze je to vulgarizmus - TomasARN
jj tiez som pozeral co moze byt zakerne na tom slove
Hail to the king baby !
si ma nakazil stým pendulum, som zistil že v mobile mám od nich len pár pesničiek tak teras tlačím do mobilu dalších 1.5GB odnich zajtra to vyzerá na peknú prax strávenú so slúchatkami v ušoch aha respektíve už dnes
kubo HC napísal:tak spustím ja, ja môžem také buchotavé veci pri ktorých stŕpa celý byt a výťahové dvere o poschodnie nižšie a podobné čiže Dubstep, DnB a podobne
pusti si na poriadnych reprákoch metal ... myslím basu a dvojkopák... a uvidíš čo je to prirodzené buchotanie a nie PC napodobenina hudby
Rapel: repro mám doma dosť dobre neboj satelity sú štúdiové Edirol resp. Roland a tá firma veru vie čo robí za tu cenu aj kvalitu to rozhodne počuť je nato že majú odohrané alaluja hraju ešte krásne aj ked už určite vybúchané sú, škoda nové som ich nepočul, a bassák? Mnou robená ozvučnica cca 24litrov bassreflexom naladené na 47hZ čistá krása .. 200W ale keby nevieš jaký to ma výkon a počuješ to tak nechápeš neni to môj štýl hentake vreštáky ale taka Metalica, Nirvana to tiež dokáže stým zacvičiť