lenze to su len mainstreamove trendove veci.. s developmentom nema apple nic spolocne.. vychadzaju v ustrety masam ludi a snazia sa splnit ich zakladne potreby..
s individualnou personalizaciou tam uz nastava problem.. Jailbreak? to je jak ked chlap rodi slona...
Apple moze pomoct akurat tak grafikom, alebo dizajnerom..
Ale viete si predstavit ze Apple Server

asi tam dakde mierim.. iphone je easy FOOL PROOF telefon, ktory zvladnu aj 16 rocne americke blondynky, narocnejsi uzivatel nema iphonom uspokojene svoje naroky a potreby a uz len to, ze ked sa vybije si skoncil a nemas moznost z vacku vybrat nabitu druhu bateriu je rozhodujuce..
To nezacnem ani o media library a synchronizacii s itunes? (itunes je program za trest - bol som rad ze som nasiel mediamonkey casom, ked som mal iphone)
dalsie nervy som mal ked som si naimportoval folder plny mp3 s tym ze kazda bola z ineho albumu od ineho interpreta.. bolo ich asi 400..
zrazu som mal media library plnu roznych albumov a interpretov, ale v skutocnosti v kazdom bola len jedna pesnicka, to je uplny shit..
ako potom som sa vynasiel, ako si to aspon cele pustit tak ako som to tam naimportoval... trebalo si to na pc ulozit ako playlist a nasledne syncnut do jablka tento ulozeny playlist.. dost fail..
skoro ten telefon letel oknom.. lebo sice som si to pustil, ale stale som tam mal 400 albumov uplne nezmyselne..
neraz sa mi stalo, ze mi to zmazalo fotky, kontakty, dokonca aj maily z exchange, mal som vtedy chut zabijat.. (este ze som mal backup, ale aj tak)
na androide sa mi nikdy nic podobne nestalo.. mp3 si kopirujem ake chcem kam chcem, mam na vyber asi zo vsetkeho a mozem si telefon poriesit ako chcem..
ale tak zalezi od toho, co od toho koncoveho zariadenia clovek chce.. ja by som si s iphone pripadal v corporate svete total strateny, a moji kolegovia co maju 4s casto len oci otvaraju, ked im ukazem, co moj android vie.. ale tak hold.. proti gustu..
a THC je velmi pozitivna zlozka, na tu mi nenadavaj!!