TNT Alarm
Moderátor: Moderators
no da sa to aj s jedným relatkom. Ja ti ale potom na zraze ukažem ako ti naštartovať skuter aj s aktivnym alarmomScarp napísal:Cawte mam ho uz peknu chvilku doma ale nemam ho este namontovany tak sa checm spytat ze kolko relatok mam kupit ? senzor na bocnom stojane dam vyradit takze by mi malo staci 1 nie na zadnu brzdu ? Inak kde kupim to relatko ?

PS.: Velmi rád by som helpol, ale nežiadaj ma o plan zapojenia, nemám ho nakreslený a vysvetlovať to pisomnou formou nejde. Jedine čo ti poradim je zahodiť schemu kt. bola dodana s alarmom pretože je vadna.
scrat napísal:no da sa to aj s jedným relatkom. Ja ti ale potom na zraze ukažem ako ti naštartovať skuter aj s aktivnym alarmomScarp napísal:Cawte mam ho uz peknu chvilku doma ale nemam ho este namontovany tak sa checm spytat ze kolko relatok mam kupit ? senzor na bocnom stojane dam vyradit takze by mi malo staci 1 nie na zadnu brzdu ? Inak kde kupim to relatko ?Potrebuješ dve relatka a jednu diodu.
PS.: Velmi rád by som helpol, ale nežiadaj ma o plan zapojenia, nemám ho nakreslený a vysvetlovať to pisomnou formou nejde. Jedine čo ti poradim je zahodiť schemu kt. bola dodana s alarmom pretože je vadna.
to mi je jasne ze to je vadne uz s pohladu to vyzeralo divne ja len teraz zhanam diodu a relatko a neviem kde ani cenu toho
podpis som si este nenastavil
diodu 1N4004 (pár korun) alebo podobnu, povedz, že to ide do auta. A relatko klasicke autorelatko M4 (100,-)Scarp napísal:scrat napísal: no da sa to aj s jedným relatkom. Ja ti ale potom na zraze ukažem ako ti naštartovať skuter aj s aktivnym alarmomPotrebuješ dve relatka a jednu diodu.
to mi je jasne ze to je vadne uz s pohladu to vyzeralo divne ja len teraz zhanam diodu a relatko a neviem kde ani cenu toho
máš pocit, že máme rozdielne skutre? Asi nie, takže dve relatka. Jedno, čo bude spínať-vypánať prud do palubovky a zároven ovládať kill drat. Druhe kt. bude ovladať štarter a cez diodu aj brzdový spínač.Scarp napísal:A relatka klko kupit pisali ze 1 ,2,3 ze zalezi od typu ja mam start cez brzdu a asi aj blokovanie motora tak mam kupit 2 ci ako?
ok dik zase si mi raz pomoholscrat napísal:máš pocit, že máme rozdielne skutre? Asi nie, takže dve relatka. Jedno, čo bude spínať-vypánať prud do palubovky a zároven ovládať kill drat. Druhe kt. bude ovladať štarter a cez diodu aj brzdový spínač.Scarp napísal:A relatka klko kupit pisali ze 1 ,2,3 ze zalezi od typu ja mam start cez brzdu a asi aj blokovanie motora tak mam kupit 2 ci ako?

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Jak 9 voltové baterky???normálna mini valcového tvaru? také som ešte okrem klasickej hranatej nevidel..... Valcová býva buď 12V alebo polovičná teda 6V.a ak ti to ide len na 10cm tak máš rozmotanú anténu na tom alarme mala by mať okolo pol metra káblik samostatný a ak je zmotaný a teda nieje dosť dlhý tak to môže byť príčina alebo čo. ja mám anténu skrátenú asi na 30cm aby mi to nechytalo moc z velkej dialky a nedošlo k náhodnému vypnutiu pri nechcenom stlačení vo vrecku...
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
c
Ludia:idea:, ja by som to aj kupil, no mam dva problemy::roll:
1. neviete o niektom, teda niekto z vas, by mi to nahodil?:?:
2. Mam Honda PS125i a ten injektor sa sprava tak, ze dam klucik do ON, prebehne vstrekovanie asi 3 sekundy a nasledne mozem startovat... Je sanca spravit dialkovy start, aby dal klucik do ON, pockal 5sekund a potom startoval?:?:
po tretie- nestratim zaruku?
1. neviete o niektom, teda niekto z vas, by mi to nahodil?:?:
2. Mam Honda PS125i a ten injektor sa sprava tak, ze dam klucik do ON, prebehne vstrekovanie asi 3 sekundy a nasledne mozem startovat... Je sanca spravit dialkovy start, aby dal klucik do ON, pockal 5sekund a potom startoval?:?:
po tretie- nestratim zaruku?

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
preco by mal stratit zaruku? mozno len bude musiet dat do autorizovaneho servisu namontovat....george napísal:Myslim ze staci odpoved iba na 3 otazku potom premyslaj dalej :
Ano stratis zaruku![]()
![]()
tod vse asi.
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- george
- st. cyklista
- Dátum registrácie: St Jan 11, 2006 8:57 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
alcatelko:
neodborny zasah do scootra... by ti v servise povedali...
a ak aj hej tak to nie je originalny diel na dany scooter. ak mi rozumies.
to znamena ze ak napr honda ponuka ku svojmu scootru TNT alarm ze ho ta domontovavaju no problem ale to silne pochybujem...a ak TNT alarm povazuju za originalny diel do scootra... tod vse
neodborny zasah do scootra... by ti v servise povedali...
a ak aj hej tak to nie je originalny diel na dany scooter. ak mi rozumies.
to znamena ze ak napr honda ponuka ku svojmu scootru TNT alarm ze ho ta domontovavaju no problem ale to silne pochybujem...a ak TNT alarm povazuju za originalny diel do scootra... tod vse

- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
cvf
taaaakze, odpoved na vasu dilemu je na svete:
- bol som si v Honde dnes pre kufrik Givi aj mi ho nahodili...
- pytam sa predajcu aj mechanika/obaja dosli/, ako to je s alarmom, ci si ho tam mam dat ja, ci niekto, ci servis, ci len oni, ak ano aky...
Oficialna odpoved znie:
Pokial nespravis hruby zasah do motora, zaruka plynie a ci mas alarm v kufriku a malu dierku pre kable, ci pripojeny k zapalovaniu alebo nie, nikto sledovat nebude.
Pokial sa pokazi elektrina a nie na mieste, ktore si narusil alarmom, prines a v ramci zaruky opravime. Pokial tam, kde si strihol alarm, daj to povodneho stavu, /potichu povedane spajkuj kabel/ a dones, spravime.
Takze poprosim odpoved na prve dve otazky vyssie na strane 6
PS: otazocka je este ako je to so zarukou na alarm... ked si ho sam nahodim, teda niekto, co ty na to VADIM???
- bol som si v Honde dnes pre kufrik Givi aj mi ho nahodili...
- pytam sa predajcu aj mechanika/obaja dosli/, ako to je s alarmom, ci si ho tam mam dat ja, ci niekto, ci servis, ci len oni, ak ano aky...
Oficialna odpoved znie:
Pokial nespravis hruby zasah do motora, zaruka plynie a ci mas alarm v kufriku a malu dierku pre kable, ci pripojeny k zapalovaniu alebo nie, nikto sledovat nebude.
Pokial sa pokazi elektrina a nie na mieste, ktore si narusil alarmom, prines a v ramci zaruky opravime. Pokial tam, kde si strihol alarm, daj to povodneho stavu, /potichu povedane spajkuj kabel/ a dones, spravime.
Takze poprosim odpoved na prve dve otazky vyssie na strane 6
PS: otazocka je este ako je to so zarukou na alarm... ked si ho sam nahodim, teda niekto, co ty na to VADIM???