mucow1974 napísal:
To je velorex? Nie žeby som niekedy videl naživo, ale niečo mi hovorí, že na takom jazdil vrchní prchní

Moderátor: Moderators
mucow1974 napísal:
jj jawa 350 a este to ma naviac spiatockuSnoopyBA napísal:Presne tak. Raz som sa na tom viezol, ale len v jednom areali na Kolibe a poviem ti nebolo mi vsetko jednoMyslim ze tam bol 350ccm Jawacky motor, ale niesom si isty. (kubaturou)
a inac je ta cesta vcelku zjazdna, ci?mucow1974 napísal:Ak sa niekto pôjde previesť na Branisko, tak na Prešovskej strane veľký POZOR, opravovali cestu s tým fukárom smoly, takže všade je plno štrku po ceste.
Tá spiatočka sa tuším riešila nejakým prepínačom a podľa toho sa ti roztočil motor.(nepamatám si presne) Párkrát sa mi stalo na 350kach čo som mal že som ju nakopol, hodil jednotku a šup, cúvali smeduky5 napísal:jj jawa 350 a este to ma naviac spiatockuSnoopyBA napísal:Presne tak. Raz som sa na tom viezol, ale len v jednom areali na Kolibe a poviem ti nebolo mi vsetko jednoMyslim ze tam bol 350ccm Jawacky motor, ale niesom si isty. (kubaturou)
to je v podstate terajsi smart, ten ma tusim tiez motor z nejakej suzuki
Ja cez Branisko chodím tetaz pravidelne cestou naspäť z práce. Z Prešovskej strany je cesta O.K. zo strany od Levoče už to také O.K. nie je. Všade samé záplaty, dosť to tam natriasa, čo je veľká škoda, lebo tie vracáky, ale aj celkovo zákruty sú tam bombové. Ale ak nejdeš o preteky, ale pohodovým tempom tak sa dá.THeBaNDiT napísal:a inac je ta cesta vcelku zjazdna, ci?Stale mam Branisko v plane po tych dlhych rokoch okuknut...
tak som sa pekne sekol vo vypocte, ratal som so zlou jednotkovou cenou za liter benzinu...THeBaNDiT napísal:ja som mal na mysli len tu trasu z odkazu smer tam a po tej istej trase smer nazad, teda 120+120=240km, pekne straveny cas v jednej stope za 5€![]()