..odoslané, odosladké..
Moderátor: Moderators
Mayulik napísal:Matko... bud aspon z polovice chlap ako ja a povedz mi to este raz a do ociMartin_Atlantic napísal:dievcatam pasuje varecha a zehlicka
![]()
![]()
sak sprchovy kut je velikansky... zmestili by ste sa a mali by ste aj dost miesta na santenieMartin_Atlantic napísal:akurat ked som sa sprchoval u raplika mi chcel vliezt do sprch.kuta ze ci mi umyje chrbat....
ale inac podla mna fajn chalanisko bez vacsieho apetitu po zverstvach...
Mayulik , tebe predlzili retaz z kuchyne, ked mozes ist za pc?Mayulik napísal:nie nepaci... a navyse vies si ma predstavit ako zienku domacu???
Look... keby si videl, ktory prst ti prave ukazujemLook napísal:Mayulik , tebe predlzili retaz z kuchyne, ked mozes ist za pc?Mayulik napísal:nie nepaci... a navyse vies si ma predstavit ako zienku domacu???
Luky u vás, v Kocúranoch to je asi na dennom poriadku, či..?Luky napísal:ráno sa zobudím pozrem von oknom a co nevidím macky trtkajupod oknom esteze som mal po ruke loptu
a prerusil im radovanky
![]()
![]()
LOPTU...??? nenašiel si lopatu .....bola by učinnejšiaLuky napísal:ráno sa zobudím pozrem von oknom a co nevidím macky trtkajupod oknom esteze som mal po ruke loptu
a prerusil im radovanky
![]()
![]()