Neviem ci si niekto na mna spomina,neviem kto tu z tych "starych" stamgastov ostal ale vsetkych vas zdravim, taktiez chcem pochvalit uvod. stranku a pod.

Moderátor: Moderators
tak vitaj nazad...tomask napísal:Moja posledna aktivna navsteva tu bola v 2006 a skor...
poznaju, poznaju, len focus tu uz nejaky ten rok nechodi... (opustil forum este skor nez ty)klimco napísal:Napodobne...dlho som tu nebol...par rokov. Ale Bandit,fokus a xavier ma dufam este poznaju
a duky5 ma cislo 65THeBaNDiT napísal:poznaju, poznaju, len focus tu uz nejaky ten rok nechodi... (opustil forum este skor nez ty)klimco napísal:Napodobne...dlho som tu nebol...par rokov. Ale Bandit,fokus a xavier ma dufam este poznaju
EDIT: btw ja som sa zaregistroval ako jubilejny 50-ty clen fora...(vid rebricek clenov podla datumu registracie)
EDIT2: a este jedna zaujimavost, najviac prispevkov na fore ma momentalne VLADY (6396), predbehol alcatelka o 3 prispevky (6393), co je pri takom objeme prispevkov fakt tesnotka (no alci sem v poslednej dobe prakticky vobec neprispieva - pre casovu vytazenost)
Ono je to aj o tom, že keď si kúpiš poriadny skúter, tak už moc nemáš o čom vypisovať do tunningu, leda tak do témy výjazdy.XAWIER napísal:Jo, mne je leto, ze aktivny clenovia zrazu odidu a nie je po nich ani stopa. Proste idu do vyssej kubatury a viac o nich uz nepocujeme...
nikto ti to neopravil, ja som ti to oznacil cervenou farbou...XAWIER napísal:Kto mi opravil AKTIVNI CLENOVIA na AKTIVNY CLENOVIA?!?!?!