Ahojte chalani,
prestudoval som vela tem tu na fore a mam seriozny zaujem kupit si skuter. Obohatil som sa vasimi skusenostami a radami, no do finale si chcem aj ja vytvorit temu v ktorej si chcem dat naozaj poradit. Dovolte aby som specifikoval naco skuter chcem a popytal sa k tomu aj par veci.
1. Skuter chcem vyuzivat na jazdu do roboty (napriec Bratislavou), taktiez na free ride, len tak po meste a mozno sem tam i von z mesta ked sa v lete budeme chodit kupat. Mama si postavila dom v Rajke cize aj tam by som bol casto.
2. Urcite si potrpim na vykon. Potrebujem citit ze to ma nejaky tah a velmi nerad by som sa stretol so skutrom ktory by bol lenivy a neslapal by aj ked si budem prevazat frajerku, kamaratov. Tu sa chcem opytat, objem motora 50 je ako obmedzeny na rychlost? Bavme sa bez tuningu. Nevyznam sa do motoriek a netrufam si upravovat nieco co si neviem obhajit.
3. Moja cenova relacia nieje extremne obmedzena. Chcem aby mi skuter vydrzal bez vacsich problemov aspon tie 2-3 roky. Priplatim si za lepsi model, ak to teda bude naozaj potrebne, ale najradsej by som sa zmestil do 2000 eur.
4. Ojazdeny ci novy? Vase nazory sa tu v celku lisili. Ake je riziko ze kupim sracku? Nebudem sa pytat naco si davat pozor, chcem vediet ci ceny novych skutrov su radikalne vyssie ako starych.
5. Dalsia otazka smeruje nato ako je to u nas s kradnutim tychto masin. Bol som chvilu v Taliansku a tam su skutre vsade. Vobec sa neboja si ho tamojsi ludia odstavovat hoci aj na stanici, nechat ho tam cely den a vecer si ho tam najdu. Ako je to u nas. Kto jazdi po meste? Nosite so sebou nejake zabezpecovanie kolies ci nieco podobne? Nebojite sa ho vecer nechat na parkovisku pred domom (kto zije v panelaku).
Dakujem vam velmi pekne za rady. Taktiez by som bol rad ak by ste mi napisali aj konkretne modely. Ak je tu niekto predavajuci v nejakom obchode, rad sa s nim stretnem, popripade u neho aj kupim skuter, no chcem vediet ze mam kvalitu, ktora mi vydrzi a budem citit ked pridam plyn.
Moji favoriti:
http://www.aprilia.sk/index.php/detail/ ... ity-one-50
V ciernej farbe sa mi fakt paci.
http://www.aprilia.sk/index.php/detail/ ... icke-udaje
Aj tato jje designovo dost pekna.
Co si o tychto myslite? Je tam rozdiel nejakych 300,400 eur. Je badatelny aj na jazdnych vlastnostiach?
▀▄▀▄█▓▒░*Presunul a zlucil som Tvoje prispevky, do spravnej sekcie. Nabuduce sa pozri, ci uz podobna tema nejestvuje. - Davidian░▒▓█▀▄▀▄▀