by sme ty vytiahi remen zo serva ved to by si domov došiel a chalanisko by bol tiež rád že by domov došiel
 by sme ty vytiahi remen zo serva ved to by si domov došiel a chalanisko by bol tiež rád že by domov došiel  

Moderátor: Moderators

nech sa darí ..
 nech sa darí ..  uži si  to aj zamňa
 uži si  to aj zamňa

no  ja som tam vtedy nemal alebo som vypínal sieť? už neviem nebudem sa hádať ..
  no  ja som tam vtedy nemal alebo som vypínal sieť? už neviem nebudem sa hádať ..

Neviem co budem robit v noci..
 Neviem co budem robit v noci.. 

To akože u Vás na STK sedí cajtka čo čumí na čísla a dáva do papierov unterschrift že čísla sedia ?Bamma_boy napísal:jak, že ne? obhliadka musí byť.. tak mi bolo povedané. akurát, že obhliadku už u nás robia na stanici technickej kontroly @ STK, tam ti pani policajtka obzrie scoot, overí čísla a dá ti unterschrift do papierov.

Tak je.. ale sedí tam len od 8:00 do 9:30mucow1974 napísal:To akože u Vás na STK sedí cajtka čo čumí na čísla a dáva do papierov unterschrift že čísla sedia ?Bamma_boy napísal:jak, že ne? obhliadka musí byť.. tak mi bolo povedané. akurát, že obhliadku už u nás robia na stanici technickej kontroly @ STK, tam ti pani policajtka obzrie scoot, overí čísla a dá ti unterschrift do papierov.
 resp. nesedí, chodí pomedzi autá a kontroluje, či všetko sedí podľa TP a na vozidle..
 resp. nesedí, chodí pomedzi autá a kontroluje, či všetko sedí podľa TP a na vozidle..

ak ten hore da, tak cez vykend snad budem jazdit ... i ked iba 30km/h
 ak ten hore da, tak cez vykend snad budem jazdit ... i ked iba 30km/h 

Why? zábeh nie je o tom jazdiť 30kmph..lacosta napísal:i ked iba 30km/h
 po 500km@30km/h mu dáš plný a pôjde 40.. treba postupne motor pripravovať na celé spektrum otáčok atp.
 po 500km@30km/h mu dáš plný a pôjde 40.. treba postupne motor pripravovať na celé spektrum otáčok atp.