Chladiaca zmes má horší prestup tepla ako voda...ale to len na okraj. Návrh chladiaceho systému s tým počíta. Časom sa zhoršuje akurát antikorózna ochrana. A preto sa má vraj kvapavka meniť. Nie aby výrobca mal zabezpečený odbyt to néééé.

...Ale z praxe mám poznatok, že dakto mení poctivo, a iný na to kašle a jazdia všetci...Takže ja z toho vedu moč nerobím a osobne som aj tak darebný si ju vymeniť.A pritom mám aj kde aj kedy ale nechce sa mi...A predáva sa buď koncentrát ktorý sa riedi vodou, alebo už nariedená zmes, ktorá sa tam len naleje tak ako je vo flaške....býva to napísané na obale aká je tá v tej ktorej flaške a aj ako sa riedi ak treba, A aj že sa neriedi ak netreba.
A k tým prepchávatkám a knôtom.....ak chytíš defekt tak zväčša treba vybrať von ten hnusný zlý nepriateľský predmet, ktorý spôsobil prepich. Následne do diery strčíš aplikátor-prepchávatko č1. má tvar ako vrták ,akurát to nemá moc ostré hrany a s tým sa tá diera údajne že vraj zväčší na potrebný rozmer a ešte sa asi aj troška prečistí myslím si v prípade, ak by tam bol dajaký bordel. A následne druhé prepchávatko-aplikátor má na konci oko je to ako keby hrubá ihla a do toho oka strčíš knôt do polovice a natreš ho lepidlom....priloženým vulkanizačným smradlavým, a budeš sa snažiť ho nepretrhnúť ale pritom prestrčiť skrz dieru do pneu až dovnútra asi do 3/4 jeho dlžky...ak je už vnútri a máš istotu že si ho zastrčil poriadne, tak sa snažíš vytiahnuť von už len ten aplikátor-prepchávatko, aby ale knôt ostal dnuká dnuk vo vnútri diery prepichovej defektovej fučivej....A to je celé. následen dofúkneš na tlak potrebný udaný dakde na štítku na scootri nalepenom, a vrčíš ďalej vpred k svetlým zajtrajškom.
A k tomu SLIME je to Amerikánsky produkt...asi je to konkurencia pre Ultraseal....podľa mňa . Takže kedže to má deklarované tie isté vlastnosti a môžem ich mať za 10E v oboch gumách. Tak prečo nie. A hlavne sa to dá urobiť a naplniť doma . A je to lacnejšie ako Ultraseal, ktorý si myslím že má výhodu len v tom že je dlhšie na trhu a viac známy.