diskusia o obchode Deal Extreme / Ebay china
Moderátor: Moderators
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
Re: diskusia o obchode Deal Extreme / Ebay china
tak a dnes uz sa mi aj na stranke slovenskej posty zobrazuju obe zasielky, 10.7.2012 7:39 - podane na poste. 

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Mne svieti posledná zásielka z DX-ka: podané na pošte už od 5.7.
Tak ja len aby si si zas nemyslel, že to tu bude šup šup...
Ale zas možno že sa len čaká na dajaké lietadlo, čo to zoberie rovno na SK...takže, možno tie naše zásielky poletia aj spolu... V jednom vreci.
Tak ja len aby si si zas nemyslel, že to tu bude šup šup...

Ale zas možno že sa len čaká na dajaké lietadlo, čo to zoberie rovno na SK...takže, možno tie naše zásielky poletia aj spolu... V jednom vreci.

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- THeBaNDiT
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
aj so vsetkymi mackami... 

- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
asi tak 
mne raz posielali jednu zasielku, o tyzden druhu zasielku a ta druha zasielka mi dosla o den skor ako ta prva

mne raz posielali jednu zasielku, o tyzden druhu zasielku a ta druha zasielka mi dosla o den skor ako ta prva

- VLADY
- spammer
Veď presne totok ...tie moje dva BT-interkomy, rozdiel v objednaní bol tuším 5 dní a prišli mi naopak jeden alebo dva dni po sebe...
Ak by išli každý inou poštou tak to ešte pochopím, ale oba išli cez Čínsku.
Ak by išli každý inou poštou tak to ešte pochopím, ale oba išli cez Čínsku.

- THeBaNDiT
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
inac, vcera som si otvoril ticket ohladom refundacie defektneho tovaru (USB citacka pamatovych kariet si zmyslela, ze bude ignorovat prepinac LOCK na SD karte a proste nebude na kartu zapisovat), a po komunikacii s operatorkou (textovou formou cez tie tickety) mi vratili cenu citacky vo forme store creditu...
(este sa mi tam nepricital, trva to standardne nejaky cas, ale tak vraj vratia)
EDIT: jednalo sa o tuto citacku - kym sa to nepokazilo, fungovala k plnej spokojnosti vratane rychleho zapisu aj citania... jo a objednal som neskor rovnaku aj kolegovi (uplne uplne rovnaka s rovnakym kodom, ale dioda bola cervena, na tej mojej cira s cervenym svietenim) a ta jeho nefungovala od zaciatku vobec...

EDIT: jednalo sa o tuto citacku - kym sa to nepokazilo, fungovala k plnej spokojnosti vratane rychleho zapisu aj citania... jo a objednal som neskor rovnaku aj kolegovi (uplne uplne rovnaka s rovnakym kodom, ale dioda bola cervena, na tej mojej cira s cervenym svietenim) a ta jeho nefungovala od zaciatku vobec...
- VLADY
- spammer
Buď sa zas na tej nefunkčnej čítačke nejaké čínske decko zaúčalo
, alebo potom je to len sprostá imperialistická sabotáž za účelom podkopania morálky v ľudovodemokratickej číne... 
PS: inak hentie lacné čítačky sú problémové bežne...máme takú skúsenosť viacerí, čo sme ich kupovali...

PS: inak hentie lacné čítačky sú problémové bežne...máme takú skúsenosť viacerí, čo sme ich kupovali...

- THeBaNDiT
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
VLADY, ako si na tom so zasielkami?
Mne slovenska posta ukazuje u oboch balikov stale "10.07.2012 Zasielka podana na poste", ale na cinskej stranke sa mi to uz zmenilo u oboch na "departure from transit office of exchange" s datumom 2012-07-11, takze uz sa nieco deje!

- VLADY
- spammer
Ja som objednával dve LED baterky spolu za cca 24doláčov.
3. 7. 2012 5:39:04 Completed Delivery confirmed or no order enquiry within 40 days from shipment.
1. 7. 2012 23:39:09 FullShipment All items have been shipped.
1. 7. 2012 11:26:39 PrepareShipment Order is being prepared for shipment.
30. 6. 2012 7:24:37 PaymentConfirmed Payment verified. Order is being processed.
30. 6. 2012 7:12:01 PendingPayment Order has been created, awaiting payment.
A tracking ak som pozeral na SK pošte, tak mi ukazuje že: 5.7. podané na pošte a 11.7 výstup z krajiny podávateľa...Takže paráda, mi to príde keď budem na dovolenke...Dúfam že to nepošlú nazad...Ja na čínske nechodím, pretože je problém sa tam dostať ....furt to padalo dlho načítavalo...
3. 7. 2012 5:39:04 Completed Delivery confirmed or no order enquiry within 40 days from shipment.
1. 7. 2012 23:39:09 FullShipment All items have been shipped.
1. 7. 2012 11:26:39 PrepareShipment Order is being prepared for shipment.
30. 6. 2012 7:24:37 PaymentConfirmed Payment verified. Order is being processed.
30. 6. 2012 7:12:01 PendingPayment Order has been created, awaiting payment.
A tracking ak som pozeral na SK pošte, tak mi ukazuje že: 5.7. podané na pošte a 11.7 výstup z krajiny podávateľa...Takže paráda, mi to príde keď budem na dovolenke...Dúfam že to nepošlú nazad...Ja na čínske nechodím, pretože je problém sa tam dostať ....furt to padalo dlho načítavalo...

- THeBaNDiT
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
tak ten vystup z krajiny podavatela na stranke slovenskej posty este nemam...
Ja som prevazne doma az do zrazu v Tajove, tak (zatial) nemam ziadne obamy... 
ak mi posles tracking number, okuknem ti momentalny status na cinskej stranke...

ak mi posles tracking number, okuknem ti momentalny status na cinskej stranke...

- THeBaNDiT
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
btw nenarazili ste niekto na DX na tuto vecicku? Lebo dat 13€ za nieco, coho vyrobna hodnota je max. 2$ sa mi vidi privela... obrazok (dufam, ze sa zobrazuje), je to taky jednoduchy tempomat na rukovat plynu, aby si z casu na cas prsty oddychli:

- VLADY
- spammer
Ďakovala....Tady je: RA282676555CN
A ešte jeden dotaz..ako je to momentálne z čerpaním tých bodov, čo človek dostáva za nákupy. Pretože voľakedy sa tam dalo za ne vybrať tovar. Zrejme kadejaký zle predajný a pod. Aj tak čo tam bolo lepšie tak zvyčajne to tam svietilo že Vypredané. A ako je to teraz? lebo tú položku tam nejak neregistrujem že kde je ten tovar umiestnený .Alebo to už zrušili? lebo tie body mi tam stále figurujú.
Available Points: 53,67 Pending Points: 24,57 (within 60 days)
Zatiaľ najlacnejší som našiel za cca 4 libry
Aha hľa našiel som to :http://www.ebay.co.uk/itm/Motorcycle-Th ... 43b11a7aa0
Ale, skús pohladať iného predajcu, možno bude aj lacnejší...
A ešte jeden dotaz..ako je to momentálne z čerpaním tých bodov, čo človek dostáva za nákupy. Pretože voľakedy sa tam dalo za ne vybrať tovar. Zrejme kadejaký zle predajný a pod. Aj tak čo tam bolo lepšie tak zvyčajne to tam svietilo že Vypredané. A ako je to teraz? lebo tú položku tam nejak neregistrujem že kde je ten tovar umiestnený .Alebo to už zrušili? lebo tie body mi tam stále figurujú.
Available Points: 53,67 Pending Points: 24,57 (within 60 days)
Zatiaľ najlacnejší som našiel za cca 4 libry
Aha hľa našiel som to :http://www.ebay.co.uk/itm/Motorcycle-Th ... 43b11a7aa0
Ale, skús pohladať iného predajcu, možno bude aj lacnejší...

- THeBaNDiT
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
tak tvoj tracking number sa branil este viac nez moje dva...
bud to nenabehlo vobec, alebo to nabehlo v cinskom jazyku...
no napokon to nabehlo aj po anglicky, a pise to "departure from outward office of exchange" s datumom 2012-07-11, bez udania lokacie... ale ked to bolo sprvu po cinsky, tak lokacia tam bola (po prelozeni) "Beijing International" (asi uz letisko)
edit: nejake body za nakupy mam aj ja, ale este som to vobec neskumal... a dakujem za odkazy na ten tempomat na rukovat...

edit: nejake body za nakupy mam aj ja, ale este som to vobec neskumal... a dakujem za odkazy na ten tempomat na rukovat...

- VLADY
- spammer
Neďakuj, ešte že si nemusím pred polovičkou
vymazávať históriu...lebo som to pozeral dakedy začiatkom týždňa...
A stal sa zázrak, aj pamäť mi ešte celkom slúži...
Ale napokon som prišiel k poznaniu, že mne to tam ozaj netreba, a plyn mi drží v polohe aj ak mám na ňom len položenú ruku bez toho že by som musel mať zovreté pazúre...takže cesta v utorok na dovolenku to dúfam potvrdí aj pri dlhodobej ceste po dialnici...ak nie tak to možno kúpim...Ale ozaj pri mojich pár km šuchtačkách po okolí mi to zatiaľ nechýbalo...

A stal sa zázrak, aj pamäť mi ešte celkom slúži...

Ale napokon som prišiel k poznaniu, že mne to tam ozaj netreba, a plyn mi drží v polohe aj ak mám na ňom len položenú ruku bez toho že by som musel mať zovreté pazúre...takže cesta v utorok na dovolenku to dúfam potvrdí aj pri dlhodobej ceste po dialnici...ak nie tak to možno kúpim...Ale ozaj pri mojich pár km šuchtačkách po okolí mi to zatiaľ nechýbalo...

- duky5
- motorkár
Vlady keď to chceš požičať, zastav sa, ja to najbližší týždeň dva nebudem potrebovať.
- THeBaNDiT
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
nože, Duky, popíš nám, ako sa ti to osvedčilo... 

- duky5
- motorkár
Používam to veľmi zriedka, je to naozaj iba na dlhé diaľničné presuny.
V podstate som to nepoužil od výletu do krkonôš, lebo moc po diaľniciach nechodím. Neviem kde som o tom písal, niekde som dojmy spomínal
Teraz na ceste do a z álp po diaľnici som mal nutkanie nasadiť to, ale bol som moc lenivý ísť rukou pod sedadlo
Inak to iba nacvakneš na rukoväť do polohy akej chceš a máš na tom položenú dlaň. oddýchne si zápästie aj stisk ruky
V podstate som to nepoužil od výletu do krkonôš, lebo moc po diaľniciach nechodím. Neviem kde som o tom písal, niekde som dojmy spomínal

Teraz na ceste do a z álp po diaľnici som mal nutkanie nasadiť to, ale bol som moc lenivý ísť rukou pod sedadlo

Inak to iba nacvakneš na rukoväť do polohy akej chceš a máš na tom položenú dlaň. oddýchne si zápästie aj stisk ruky
- VLADY
- spammer
Dik za ponuku...ak by bolo treba tak nemám problém si to stočiť v robote z kúska plechu....také že na skúšku....a možno to aj tak urobím a skúsim či a ako to bude v praxi....

- VLADY
- spammer
Tak pozeral som tracking na zásielku z DXka a ktorú som objednával 1.7.
5.7 bola podaná na pošte , 11.7 výstup z krajiny odosielateľa a včera 14.7 už bola na SK...Najskorej ju poštárka prinesie v utorok, keď budeme moknúť na ceste ku mor do chrobácka...
5.7 bola podaná na pošte , 11.7 výstup z krajiny odosielateľa a včera 14.7 už bola na SK...Najskorej ju poštárka prinesie v utorok, keď budeme moknúť na ceste ku mor do chrobácka...

- duky5
- motorkár
Nezabudni že pár dní to ešte bude smrdieť na colnici..

- VLADY
- spammer
Aj nemusí...minule tie interkomy.
Aha tu:
19.06.2012 10:58 Zásielka podaná na pošte
24.06.2012 09:38 Výstup z krajiny podávateľa
26.06.2012 08:48 Vstup do krajiny prijímateľa
26.06.2012 17:44 Zásielka v preprave
27.06.2012 02:10 Zásielka uložená na pošte Bratislava 2, Tomášikova 54, 82101 Bratislava - poštový priečinok
27.06.2012 06:43 Zásielka prevzatá na doručenie
27.06.2012 13:29 Zásielka uložená na pošte Bratislava 27 , Nevädzová 6, 82101 Bratislava
27.06.2012 16:48 Zásielka vydaná adresátovi na pošte Bratislava 27 , Nevädzová 6, 82101 Bratislava
Prišlo to na SK ,a na druhý deň už ich mala poštárka v boxe, kam si chodí preberať zásielky na roznášku. Ale zas sú prázdniny a dovolenky. Bodaj by to bolo na colnici aj celý týždeň. Nemusím mať obamu.... že to pošlú nazad
Aha tu:
19.06.2012 10:58 Zásielka podaná na pošte
24.06.2012 09:38 Výstup z krajiny podávateľa
26.06.2012 08:48 Vstup do krajiny prijímateľa
26.06.2012 17:44 Zásielka v preprave
27.06.2012 02:10 Zásielka uložená na pošte Bratislava 2, Tomášikova 54, 82101 Bratislava - poštový priečinok
27.06.2012 06:43 Zásielka prevzatá na doručenie
27.06.2012 13:29 Zásielka uložená na pošte Bratislava 27 , Nevädzová 6, 82101 Bratislava
27.06.2012 16:48 Zásielka vydaná adresátovi na pošte Bratislava 27 , Nevädzová 6, 82101 Bratislava
Prišlo to na SK ,a na druhý deň už ich mala poštárka v boxe, kam si chodí preberať zásielky na roznášku. Ale zas sú prázdniny a dovolenky. Bodaj by to bolo na colnici aj celý týždeň. Nemusím mať obamu.... že to pošlú nazad

- duky5
- motorkár
No celé tie výpisy sú na hovno.
Pretože mne podľa toho výpisu pošta doručovala zásielku 3x.
Prvý krát v noci o druhej, ďalší deň doobeda o desiatej atď..potom to uložili na poštu 3. (vo všetkých časoch som bol doma a pri vedomí, nikto tu nebol
)
Vždy mi to chodilo na poštu 29 kde bývam.
Išiel som na poštu 3 (kuchajda), tam to nebolo, poslali ma na poštu 4 a nakoniec to bolo tam kde vždy, 29...
Pretože mne podľa toho výpisu pošta doručovala zásielku 3x.
Prvý krát v noci o druhej, ďalší deň doobeda o desiatej atď..potom to uložili na poštu 3. (vo všetkých časoch som bol doma a pri vedomí, nikto tu nebol

Vždy mi to chodilo na poštu 29 kde bývam.
Išiel som na poštu 3 (kuchajda), tam to nebolo, poslali ma na poštu 4 a nakoniec to bolo tam kde vždy, 29...
- Look
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Jan 10, 2006 12:12 am
- Skúter: -TUNING.SK
- Kontaktovať užívateľa:
akurat som objednal dake kusy na sklad, cena bude 4-5e vyhotovenie o dost lepsie aj tvarTHeBaNDiT napísal:btw nenarazili ste niekto na DX na tuto vecicku? Lebo dat 13€ za nieco, coho vyrobna hodnota je max. 2$ sa mi vidi privela... obrazok (dufam, ze sa zobrazuje), je to taky jednoduchy tempomat na rukovat plynu, aby si z casu na cas prsty oddychli:
- Petom
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Máj 06, 2009 1:58 pm
- Skúter: BMW K1200 LT
Skaredo sa nema pisat, ale Duky s tym hovnom suhlasim o nasej poste. Posta u nas je super vec, oni baliky vobec nedorucuju ani doporudene zasielky, oni len hadzu papieriky do schranok a ty behas po postach a hladas kde to vlastne je, ale uz zredukovali pocet zamestnancov uz ich nie je 20 000 ale len 15 000.duky5 napísal:No celé tie výpisy sú na hovno.
Prvý krát v noci o druhej, ďalší deň doobeda o desiatej atď..potom to uložili na poštu 3. (vo všetkých časoch som bol doma a pri vedomí, nikto tu nebol)

Mne sa stratil podpis, aj vám?
-
- motorkár
- Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
- Skúter: Už zasa žiadny
Ak sa vám nepáči spôsob doručovania, treba s nimi trochu zacvičiť.
Manželka bola doma na materskej a stále nám chodili domov žlté oznámenia a nie balíčky. Zopár lískov som oscanoval a poslal mailom stažnosť na nekorektné doručovanie spolus s lístkami. Z ústredia z BB mi poslali štandartnú odpoveď, blal, bla, že si pohovorili s doručovateľkou a že to bude OK, už si ani presne nepamätám. Tak na to som ich začal bombardovať každým ďalším žltým lístočkom o nedoručení. Na to už dobehla doručovateľka osobne, že už sa to nestane. Z ústredia z BB mi poslali listom veľké ospravedlnenie, že to už bude OK. Zaslali mi ho doporučenie a hádajte čo sa stalo? Zásielka nedoručiteľná, žltý lístok do schránky. Tak som ich poslal do prdele aj s celým ospravedlnením, ktoré opäť nie sú schopní doručiť a že spôsob doručenia je výsmechom vzhľadom k obsahu doručenia. Tak zasa ďalšie ospravedlnenie, že to bol brigádnik a on nevedel ( čo nevedel? že som špeci sťažovateľ a mne treba doručovať, na ostatných kašlať). V každom prípade od vtedy má pozná celá miestna pošta, všetky balíčky sú doručené až ku dverám a ak náhodou nie je nik doma, tak ho radšej nechajú u susedy dôchodkyne, ako by mi dali žltý lístok. Prípadne mi poštárka zavolá, že balík je dosť veľký na doručenie, že či mi môže dať oznámenku, alebo že ide na dovolenku a ak by niečo nebolo korektne doručené, nech to doriešim so zástupujúcim doručovateľom na pošte.

Manželka bola doma na materskej a stále nám chodili domov žlté oznámenia a nie balíčky. Zopár lískov som oscanoval a poslal mailom stažnosť na nekorektné doručovanie spolus s lístkami. Z ústredia z BB mi poslali štandartnú odpoveď, blal, bla, že si pohovorili s doručovateľkou a že to bude OK, už si ani presne nepamätám. Tak na to som ich začal bombardovať každým ďalším žltým lístočkom o nedoručení. Na to už dobehla doručovateľka osobne, že už sa to nestane. Z ústredia z BB mi poslali listom veľké ospravedlnenie, že to už bude OK. Zaslali mi ho doporučenie a hádajte čo sa stalo? Zásielka nedoručiteľná, žltý lístok do schránky. Tak som ich poslal do prdele aj s celým ospravedlnením, ktoré opäť nie sú schopní doručiť a že spôsob doručenia je výsmechom vzhľadom k obsahu doručenia. Tak zasa ďalšie ospravedlnenie, že to bol brigádnik a on nevedel ( čo nevedel? že som špeci sťažovateľ a mne treba doručovať, na ostatných kašlať). V každom prípade od vtedy má pozná celá miestna pošta, všetky balíčky sú doručené až ku dverám a ak náhodou nie je nik doma, tak ho radšej nechajú u susedy dôchodkyne, ako by mi dali žltý lístok. Prípadne mi poštárka zavolá, že balík je dosť veľký na doručenie, že či mi môže dať oznámenku, alebo že ide na dovolenku a ak by niečo nebolo korektne doručené, nech to doriešim so zástupujúcim doručovateľom na pošte.

Tak už zasa nič.