Som sa teraz zobudil....a samozrejme klasika u mňa cestovná horúčka, nemôžem zaspať ! A hlavne že mám budík na 3:20 pretože o 5:00 chceme vyrážať smer Jadran. A som ozaj nenormálne nasratý na toto debilné počasie. Aby v polovici leta bolo 11°C !!!! A to ešte bohvie, čo bude ráno a hlavne v kopcoch za Viedňou. Hlásia hmly a vlhko. Chlendra jak v Ruskom filme.Možno pre niekoho nie, ale pre mňa je toto teplota, kedy bežne pomali presedlávam zo scootra na auto ...

A ráno už jazdím do roboty autom, pretože sa mi nechce furt obliekať a vyzliekať všetky tie teplé veci, spodky a rolák a nákrčník a ladviňák a zimnie hrubé rukavice. A to pozerám že v piatok má prísť ešte väčšia zima!

Takže bude paráda sa obliekať jak za nevestu a dávať si na seba zimnie veci na cestu že dovolenka pri mori!

Ešte že mám SCOOTER. Tam na mňa až tak moc nefúka. Mayka Viper a Doktor sú na tom ešte o čosi horšie.
Ja to furt tvrdím scooter je scooter! Prd platné že im tie moto môžu vrčať po dialnici 190-200. Keď na nich zamrznú na kosť.
Normálne špekulujem, že ak by sa nešlo aj s deckami v aute , tak vyrážame doobeda, aby bolo už trocha teplejšie. Lenže už sme dohodnutí, takže len špekulujem. Včera som si narýchlo ešte kúpil v Rempexe nejaké nepremoky.

Niesu síce priamo na moto, ale dačo také univerzálne jak sem dakam dával linky Snoopy, že nohavice a vrchná bunda peknej oranžovo-kriklavej farby, takže dúfam že z tohoto dôvodu aspoň nebude pršať. Takže sa lúčim a skúsim ešte zaspať . Ale pritom nezaspať 3:20.