novy alebo jazdeny skuter

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
owwidius
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Jún 05, 2006 11:55 pm
Skúter: Suzuki V-Strom 650 ABS 2007
Kontaktovať užívateľa:

novy alebo jazdeny skuter

#1 Príspevok od užívateľa owwidius » Po Jan 15, 2007 12:14 am

Povodne som chcel kupit urcite novy skuter, 125ku a kedze rozpocet je obmedzeny tak by to bol asi Keeway ARN.

Ale nasiel som jazdenu Hondu Dylan, r.v. 2003 s asi 15000km. Moja otazka, je to vela na skuter? Je to vela na Hondu?
podpis som si este nenastavil

DUDE 007
st. trojkolkár
st. trojkolkár
Dátum registrácie: Pi Feb 24, 2006 2:33 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#2 Príspevok od užívateľa DUDE 007 » Po Jan 15, 2007 10:58 am

dr.snake
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
Kontaktovať užívateľa:

#3 Príspevok od užívateľa dr.snake » Po Jan 15, 2007 11:47 am

ak bude cenna 50000-60000 a nebude znicena velmi tak ju zober
je v tom motor ktory neznicis tak skoro :D

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#4 Príspevok od užívateľa alcatelko » Po Jan 15, 2007 12:24 pm

vsak aj miro sa predava 150ku ale zavinac...a dobru cenu...15000na stvortakt je len taky jemny zabeh...pri dobrej starostlivosti ti tych 100tis km vydrzi...a japonca by som sa nebal a zvlast hondy :wink:
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

dr.snake
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#5 Príspevok od užívateľa dr.snake » Po Jan 15, 2007 1:18 pm

tak 100000km na skuter je uz extrem....km netreba kukat len motor ale pri vyssich km uz aj mechanicke casti idu do prdrle skorej jak samotny motor....myslim ze do 15-20tis km 4T z prvej ruky je OK....uz vo vysich km je dolezite aky mal servis lebo su skutre z talianska a maju 25000km ale boli aj take co nemal vario dekel dole cize remen valecky uz su v riti a take valecky na leobnardo cca 1000sk, remen cca 1500sk...drahe veci

duky5
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
Skúter: Gilera Nexus 500 mk2

#6 Príspevok od užívateľa duky5 » Ut Jan 16, 2007 2:18 am

neni to vela km. ale skor ako na km by som sa kukal na celkovy stav. okrem slopania je nasim narodnym sportom stacanie tachacov (ani sa nedivym, ked nikto nekupi moto so skutocnym stavom tacha (cest vynimkam)), takze ked ma masina najazdnene 60 tisic km, tak pri predaji ma prijatelnych 16 tisic km...
na skuter z roku 03 je tych 15 litrov celkom uveritelny udaj, ale celkom zbytocny.

owwidius
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Jún 05, 2006 11:55 pm
Skúter: Suzuki V-Strom 650 ABS 2007
Kontaktovať užívateľa:

#7 Príspevok od užívateľa owwidius » St Jan 17, 2007 10:32 pm

km su aj podla mna celkom realne, ale jasne, neberem to ako najpodstatnejsiu vec. islo o princip..

len ako objektivne zhodnotit 'celkovy stav' :) ale ma servis. knizku, z prvej ruky.. no sak uvidim, ked ju uvidim

:wink:

Jarda
st. trojkolkár
st. trojkolkár
Dátum registrácie: St Jún 21, 2006 8:57 pm
Skúter: Burgman 650
Kontaktovať užívateľa:

#8 Príspevok od užívateľa Jarda » Ut Jan 30, 2007 12:13 am

Tak uz mam jasno co koupit za maxika.Po dlouhych 3 letech mam jasno.Ted mam neco podobnyho o cem premyslim pres zimu.Jaro jsem si myslel ze by mohlo vyjit ale tot otazka.

Mam moznost z venku koupit ojetinu skutra za prijatelnou cenu a pry nebourany a udrzovany.Na fotky este cekam ale jinak to i vypada (nekdy) nez na fotce.Nebo pockat este(do 4 let) a koupit novyho skutra.Proto neutale i nekolikrat denne premyslim co by bylo vyhodny.Veskery pro a proti neutale porovnavam jak je mym zvykem protoze jista zkusenost mi uz stacila a uz je davno za mnou.Na delsi vylety aspon ted nemam cas takze bych ho ani nevyuzil jak se ma takze na nej zas tak nechvatam.Mam sice zkusenosti jen s novyki mymi dvemi skutry a s tim druhym jezdim dodnes (r.v.03) a k dnesnimu ma nalitano 23 212 km.Kazda garancka je delana v autorizovanym servisu se kterym jsu spokojen tak jak si to zajedu takovy to budu mit.Proste bez zavad (proti tomu prvnimu se to neda srovnat-viz muj test).

Pokud mate hlavne zkusenosti s ojetinami i z dovozu z venku jsou vitany.Pro pripadne zajemce v budoucnu tu bude aspon nejaka informace pro pripad dalsiho potencialniho zajemce co si nevi rady zda novy pokud jsou nebo ojetinu pokud nejsou finance.Ta druha verze tu bude asi prevysovat.Typuju.

dudo2
chodec
chodec
Dátum registrácie: Št Nov 30, 2006 10:42 pm

#9 Príspevok od užívateľa dudo2 » Ut Jan 30, 2007 8:33 pm

Suhlasim s predošlými odpovedami.No ak by si sa chcel rozhodnúť pre nový tak keeway ARN by som nekupil.Sú dobré lenže má len jeden zadný tlmič perovania a blbo sa scoot chová ked sa vezú dvaja.Skúsenosť kamoša ktorý už nabehal cez 5000 km za dve sezóny

Jarda
st. trojkolkár
st. trojkolkár
Kontaktovať užívateľa:

#10 Príspevok od užívateľa Jarda » Ut Jan 30, 2007 9:13 pm

dudo2 napísal:Suhlasim s predošlými odpovedami.No ak by si sa chcel rozhodnúť pre nový tak keeway ARN by som nekupil.Sú dobré lenže má len jeden zadný tlmič perovania a blbo sa scoot chová ked sa vezú dvaja.Skúsenosť kamoša ktorý už nabehal cez 5000 km za dve sezóny
B650 mluvi za vse a proto to po dlouhy dobe porovnavani a rozhodovani vyhral.Navicje to i muj sen mit prave B650 pokud mokud mozno executive ale kdovi jak to vse dopadne.

DUDE 007
st. trojkolkár
st. trojkolkár
Kontaktovať užívateľa:

#11 Príspevok od užívateľa DUDE 007 » Ut Jan 30, 2007 9:34 pm

Dobra volba ten B650, je to bomba stroj. nevahal by som ani sekundu :D
ovšem ak tym mysliš suzuki burgman 650 :lol:

dr.snake
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#12 Príspevok od užívateľa dr.snake » Ut Jan 30, 2007 9:56 pm

podla toho na co bude ten maxik urceny,ak s nim planujes chodit len do mesta a raz za veekend mimo tak je B dost velke

Jarda
st. trojkolkár
st. trojkolkár
Kontaktovať užívateľa:

#13 Príspevok od užívateľa Jarda » Ut Jan 30, 2007 11:05 pm

DUDE 007 napísal:Dobra volba ten B650, je to bomba stroj. nevahal by som ani sekundu :D
Samozrejme ze Burgman 650.Kdyz jsem se postavil vedle nej tak jsem cumel jak je velkej proti my padine.Jo je to pan cestovatel a je to i muj sen ale zatim nemam cas na cestovani proto jen obcas se mrknout nekam.Padina uz mi proste nestaci a kdyz nekam vyrazim tak pod 120 km/den proste nejdu a ty kopce co tu jsou ty vjedu v pohode ale chce to o par koni pod sedlem mit vice at to odcejpa.Jinak spolehlihost Aprilky na tu nedam dopustit.

Jarda
st. trojkolkár
st. trojkolkár
Kontaktovať užívateľa:

#14 Príspevok od užívateľa Jarda » Ut Jan 30, 2007 11:08 pm

dr.snake napísal:podla toho na co bude ten maxik urceny,ak s nim planujes chodit len do mesta a raz za veekend mimo tak je B dost velke
Vim to a proto jdu do toho.Do mesta planuju stejne neco mensiho ale zas tak casto do mesta nejezdim a tech 500 metru klidne dojdu na to jsu zvyklej ale pohodli je proste pohodli a nekdy i cas tlaci na paty.

DUDE 007
st. trojkolkár
st. trojkolkár
Kontaktovať užívateľa:

#15 Príspevok od užívateľa DUDE 007 » St Jan 31, 2007 11:19 am

Jarda napísal:
DUDE 007 napísal:Dobra volba ten B650, je to bomba stroj. nevahal by som ani sekundu :D
Samozrejme ze Burgman 650.Kdyz jsem se postavil vedle nej tak jsem cumel jak je velkej proti my padine.Jo je to pan cestovatel a je to i muj sen ale zatim nemam cas na cestovani proto jen obcas se mrknout nekam.Padina uz mi proste nestaci a kdyz nekam vyrazim tak pod 120 km/den proste nejdu a ty kopce co tu jsou ty vjedu v pohode ale chce to o par koni pod sedlem mit vice at to odcejpa.Jinak spolehlihost Aprilky na tu nedam dopustit.

Tak držim palec nech ti to vyjde :D

Jarda
st. trojkolkár
st. trojkolkár
Kontaktovať užívateľa:

#16 Príspevok od užívateľa Jarda » Ut Feb 06, 2007 9:38 pm

Diky.Doufam ze to vyjde a Slovensko letos bude.Jinak budu muset pockat az bude maxik v garazi.

Xlukas.cz
st. cyklista
st. cyklista
Dátum registrácie: So Jún 10, 2006 6:01 pm
Skúter: Piaggio X9 125
Kontaktovať užívateľa:

#17 Príspevok od užívateľa Xlukas.cz » Št Feb 08, 2007 12:39 am

nooo, dvouvalec to uz je jine pojezdeni. v brne na srazu se predvadeli :-)

Jarda
st. trojkolkár
st. trojkolkár
Kontaktovať užívateľa:

#18 Príspevok od užívateľa Jarda » Št Feb 08, 2007 5:49 pm

to mas pravdu to jsem i videl.ale proc ten maxik chcu kupovat je hlavni duvod ten protoze padina uz mi nestaci a dokud mam nejakej grejcar tak pokud to bude mozny tak na jare bych chcel neco na cestovani.z nedostatku casu prozatim tady po cechach ale kdyz uz nekam se vydam tak at to trochu taky jede a proto po dlouhym porovnavani to B 650 vyhral na cely care.vykon mi staci bohate proto jdu rovnou do 650 bojim se ze by B 400 mohl v budoucnu byt slabsi a proto jdu do vetsiho.po pravde se uz tesim na slovenskej sraz.

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"