PROSIM POMOOOOC!!!OBMEDZENIE ROZBEHU!!!!
Moderátor: Moderators
PROSIM POMOOOOC!!!OBMEDZENIE ROZBEHU!!!!
Prosim pomozte. Mam Peugeota Speedfight1 100 , 2002, mam snim taki problem - Pridam a skuter sa nechce z miesta pohnut. Musi dosiahnut urcitu rychlost/otacky a potom chiti tah a ide normalne. Ako nahle pribrzdim, zastanem a chcem sa pohnut spravi to znova. Predchadzajuci majitel mi povedal ze je tam nejake blokovanie. PROSIM PORADTE!!!!!!!!
JE TO SUUUURNEE.Ostanem stat v kopci a nemozem sa pohnut. PROSIIIM....
VOPRED DAKUJEM!!!
JE TO SUUUURNEE.Ostanem stat v kopci a nemozem sa pohnut. PROSIIIM....
VOPRED DAKUJEM!!!
- qyxza
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 20, 2006 8:03 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
jj ala hranolky... obmedzenia by mali mať len skútre do 50 cm3 aby podliehali normám max. rychlosti 45 km/h. Ty by si nemal mať obmedzenia. Koľko km má nabehané? a kedy naposledy boli menené válečeky a remeň?momoo napísal:noo ja si myslim ze to budu dost zodrane valceky vo variu
podpis som si este nenastavil
- momoo
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Okt 22, 2006 5:26 pm
- Skúter: Piaggio NRG 50 LC, Malaguti F12 LC, Yamaha Bw´s AC -> LC
- Kontaktovať užívateľa:
navod je ale len na vymenu valcekov ale mas tam postup ako to rozobrat a ako poskladat cize teoreticky by ti to malo pomoct tak good luck
www.scootland.sk v sekcii ako nato
BTW odkial si??
www.scootland.sk v sekcii ako nato
BTW odkial si??
THANKS
CHLAPI DAKUJEM!!!VYMENIL SOM CELY VARIATOR AJ Z VALCEKMI A ONO TO IDE...NIE JE TO VOBEC TAKE LENIVE, ALE NENI TO STALE ONO.SKUSIM ESTE VYMENIT SPOJKU CELU. ALE NASKITOL SA DALSI PROBLEM , TO MI ROBILO AJ PREDTIM. ROZBEHNEM HO PO ULICI NAPLNO, UBEREM IDEM SA OTOCIT, PRIDAM A SKUTER MI ZADUSA, MYSLIM SI ZE TO BUDE V PALICE, ALE NEVIEM PORADITE????Aj by som sem pridal foto toho variotora a tych valcekov no ale newem ako..hhh
- momoo
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Okt 22, 2006 5:26 pm
- Skúter: Piaggio NRG 50 LC, Malaguti F12 LC, Yamaha Bw´s AC -> LC
- Kontaktovať užívateľa:
pocuj aaa tie scootre suu rovnake?? nieze je jeden 50ka a druhy 100ka bo spojka zrejme nebude pasovat no newem do peugeotov sa moc nevyznam a to ze ti dusi je mozno preto lebo mas moc bohatu zmes na volnobeh, to robi aj mne nekedy, alcatelko mi to hovoril ze to moze byt tou bohatou zmesou, skus mu napisat ss
na stovkach speedoch, je ten origo karb, velmi haklivy, to byva prvy problem pri problemoch s vykonom, sa rozsteloval.dr.snake napísal:tam nemas nic s karbecom...
co som robil speedy 100 tak 5 s 5 ich stacilo len postelovat na carb a isli zase jak hodinky, mozno ze tento bude vynimka, ale zatial mi to tak podla aritmetickeho priemeru nevychada

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
vela karburatorov je citlivych na teplotu a vlhkost vzduchu...cize ked nastavis v lete v zime to bude chcipat...ked nastavis v zime v lete to bude moc bohate...ked jazdis len 3 mesiace v lete tak si to ani nevsimnesdr.snake napísal:mne sa este nikdy karbec sam od seba nerosteloval....iba zeby nejaky magor mi tam pchal svoje paprce

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
ale vzduch co saje tak nie...pri vstupe do motoru sa zohreje povedzme o 30°C...cize v lete to bude 60 a v zime 30stupnov...a aj vlhkost vzduchu je ina...dr.snake napísal:nastavuje sa pri zahriatom motore a rten ma rovnaku teplotu ci je vonku 30 alebo 10 nee
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............