Šak by mu brucho narástlo a na okruhu by mu koníky chýbali.XAWIER napísal:Nedakovat, radsej mu kupit pivo!

Moderátor: Moderators

Šak by mu brucho narástlo a na okruhu by mu koníky chýbali.XAWIER napísal:Nedakovat, radsej mu kupit pivo!

áááách josto...a pohrdol ním vari niekto..??Jostobb napísal:akože citrusom neopovrhol

nieže tam zomrieme od smädu
 nieže tam zomrieme od smädu  

, chcel by som touto cestou poďakovať Look-ovi a Luthar-ovi za pomoc s nálepkami (pútač Tajov), a za reflexné pásiky na ktoré ešte čakám (snáď sa dožijem
 , chcel by som touto cestou poďakovať Look-ovi a Luthar-ovi za pomoc s nálepkami (pútač Tajov), a za reflexné pásiky na ktoré ešte čakám (snáď sa dožijem   ), Bacilovi za zapožičanie prilby keď som mal svoju na reklamácii, Tomášovi ARN za ochotu a pomoc zohnať motoplachtu a samozrejme VÁM VŠETKÝM za každú Vašu radu, pomoc a skúsenosti.. Ste tu fajn BANDA a veľmi sa teším na Vás v Tajove, ako si spoločne treskneme "do nosa"..
 ), Bacilovi za zapožičanie prilby keď som mal svoju na reklamácii, Tomášovi ARN za ochotu a pomoc zohnať motoplachtu a samozrejme VÁM VŠETKÝM za každú Vašu radu, pomoc a skúsenosti.. Ste tu fajn BANDA a veľmi sa teším na Vás v Tajove, ako si spoločne treskneme "do nosa"..   

No aj ja dakujem Alčimu za vela a hlavne moj tátoš s ktorým som to nemal lahke a viem že ani Alči nemal. DAKUJEM velmi za ochotu a cas ktory nam venoval
 No aj ja dakujem Alčimu za vela a hlavne moj tátoš s ktorým som to nemal lahke a viem že ani Alči nemal. DAKUJEM velmi za ochotu a cas ktory nam venoval 

) ale spravil pre mna to najspravnejsie co mohol, a to ze pomohol. narozdiel od mudrych "rád" miestnych pohlavarov
 ) ale spravil pre mna to najspravnejsie co mohol, a to ze pomohol. narozdiel od mudrych "rád" miestnych pohlavarov

...
 ...
 ?
 ?
 institucia co ma skratku na 3 pismena a je slovenska
 institucia co ma skratku na 3 pismena a je slovenska

Ale ak by clovek potreboval remen, alebo valceky, alebo voditka, tak este to budes vediet zohnat a poslat? Take, ze faktura, netreba, ak by mal byt v tom problem.
 Ale ak by clovek potreboval remen, alebo valceky, alebo voditka, tak este to budes vediet zohnat a poslat? Take, ze faktura, netreba, ak by mal byt v tom problem.