Moderátor: Moderators
mas penovy malossi? ak hej tak to nie je mozne...jedine ak si zle namontoval a prisavalo falosny vzduch...a nabuduce penovy namasti...ja to mam kraaaaaaaasne cistucke...mam malossi e5dano napísal:vsak ani mne ale co uz piest je kus cierny a bolo na nom dost spini ked som otvoril valec a filter bol taktiez spinavy z nutra
ale ti vravim ze ak to mas dobre naladene nie je mozne aby si zadrel koli filtru...davas dost oleja do benzinu?mas spravne velku trysku? lebo sa ti to stane znovadano napísal:diky za radu filter bol dobre namontovany.len ma to sere ze zas do toho scootra vrazat peniaze
tak za prve: na 70ccm vyhod cerpadlo a miesaj rucne... a za druhe kukni sviecku akej je farby...tu by som hladal pricinydano napísal:olej mi davkuje automaticky ale daval som aj do benzinu olej lebo je novy valec.a trisku mam spravnu ved mi to robil odbornik.
j aked som to zadrel tak som dal cerpadlo na vrtacku a neslo potom som ho chytil za 2 tyzdne a uz islo...dano napísal:no skusim skontrolovat cerpadlo a uvidim ze co a jak potom sa vam ozvem a budem vas informovat ze ako s tym pokracujem.