A vznikla pozrazová reklama !!!

Idem do KE, PO tak nech nezúčastnený vedia že dobre bolo....

Moderátor: Moderators
Luthar napísal:no pekne a hlava je v akom stave ?erY. napísal:A takto som ja dopadol. Aspon bude vacsi valec.:-):-) Tajov mi bol osudny!!
vypadalo to ze mu spadol ventil do valca ale sak on ti povie asi viacerY. napísal:Inak čo sa stalo Bandito-vy v Tajove nijako odchádzali Maxíky?
Aj ja ti chcem podakovat, ze si banditov skuter este v nalozeny v tom VITE startoval. ( pokial si dobre pamatam ze si to bol ty, a teda ak si to este pamatas) Urcite mu to "pomohlo".Anubis napísal:chalani.... chcem sa vsetkym ospravedlnit za svoje nepristojne spravanie... moc si z toho nepamatam,teda vlastne nic,ani prd.. ale vidim,ze som tu hulakal po ludoch. nemyslel som to vazne,vsetkych vas mam rad a dufam,ze som nikoho neurazil....
a k tym podivnym diplomom...
oficialne boli 3. najvzdialenejsi,najoddanejsi a ten treti si nepamatam.
tie ostatne sme si vymysleli len tak pre zabavu a boli spravene tak,aby ich dostali konkretne osoby...
ale az nabuduce budete chciet nejaky dostat,staci sa ozvat pred dalsim zrazom a mate ho![]()
ospravedlnujem sa Banditovi za toho loosera.... toho mal tusim dostat Raplik,len som to uz mal dost popletene. bola blbost robit si srandu z toho,ze sa ti pokazil skuter a tak daleko od domu. viem ako sa citis,aj ja som mal bobky z toho,ci dojdem domov
a tymto sa chcem podakovat vsetkym,co ma cely vikend startovali
ja by som povedal, že v BB a okruhu 25km okolo v ten deň vyčíňal nový druh škodlivca: ventilovník piaggovitýDamo555 napísal:Čo si tým chcel povedať? Že Bandit a Ery jazdili bez oleja?
http://forum.scooter-tuning.sk/viewtopi ... =6&t=11869Martin_Atlantic napísal:no...asi tak neako..ale nabuduce si vymysli radsej neaky lacnejsi sposob ako ma dostat na zraz![]()
nemusis si koli tomu rozbit cely skuter![]()
Mucinko moj zlatymucow1974 napísal:Robuch je maska maskownasuper šrááác