TomasARN napísal:Ak je to tak, ako pises, tak je to od neho ubohe. Ale mohlo to byt aj celkom inak, ale netvrdim, ze je
Tomáš je to tak ako píšem,on má do 30 rokov a myslí si že mu patrí svet,musí si vždy dokazovať

Moderátor: Moderators
TomasARN napísal:Ak je to tak, ako pises, tak je to od neho ubohe. Ale mohlo to byt aj celkom inak, ale netvrdim, ze je
a ty si isiel max 90km/h a on ta nedokazal obehnut? On na com isiel?momo napísal:Vlady,on mne to spravil zhruba pred 2 týždnami,dnes som bol na aute a naschval som čakal nech ma začne obiehať,potom ked bol vedla mňa som pridal,bola to dlhá rovinka a išlo len o to že on je policajt a on si musí dokazovať...Bola tam 90ka, a 90 som aj išiel..
Jeho nasralo to že ma nemohol obehnúť a že ja som sa ho nelakol zato že on je policajt..preto sa mi potom aj vyhrážal!..Ja som mu povedal,dobre nech mi ho zoberú ,že kludne mu ho možem aj rovno dať ale potom sa vyrovnáme..
Ja som išiel 90 ked ma začal obiehať..potom som pridal,ako on mneTHeBaNDiT napísal:a ty si isiel max 90km/h a on ta nedokazal obehnut? On na com isiel?