prečítal som všetko našiel som len stranku adventure biker ale tam ked som zadal skuter,r.v. a výrobcu dr.Pulley tak mi ich nezobrazilo a davalo mi dáke náhrady.Chcel by som určite tie od Dr.26x13 18gMartin_Atlantic napísal:http://forum.scooter-tuning.sk/viewtopi ... ky+valceky
toto si precitaj...je to aktualne, najnovsie ma valceky duky5, VLADY, a iny ktory ich mali...takze mozu ti posunut skusenosti.
Suzuki Burgman AN400 K7 - flipper
Moderátor: Moderators
- flipper
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Júl 24, 2009 10:10 am
- Skúter: Suzuki Burgman AN400 K7
Re: Suzuki Burgman AN400 K7 - flipper
SUZUKI BURGMAN K7,spotreba 3,2 až 3,5L,led brzdové svetlo znak suzuki,nové gripy vo farbe skútra,Yoshimura výfuk+zvod
- flipper
- st. skútrista
SUZUKI BURGMAN K7,spotreba 3,2 až 3,5L,led brzdové svetlo znak suzuki,nové gripy vo farbe skútra,Yoshimura výfuk+zvod
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Presne, odtiaľ ich mám aj ja ....18g. A na Burgera-400 ide len jeden typ valčekov.....akurát vario je iné do roku 2006 starší motor 380ccm a od 2007 novší motor 400ccm ale valčeky pasujú .
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- flipper
- st. skútrista
Ako si spokojný s valčekmi,nevieš kto by mi ich objednal,treba na to aj Paypal?VLADY napísal:Presne, odtiaľ ich mám aj ja ....18g. A na Burgera-400 ide len jeden typ valčekov.....akurát vario je iné do roku 2006 starší motor 380ccm a od 2007 novší motor 400ccm ale valčeky pasujú .
máš tieto?
http://www.drpulley.info/shop/product_i ... cts_id=503
- flipper
- st. skútrista
Tak ked sok sa na tej stránke zaregistroval vybral tovat čo chcem a išiel po krokoch dalej narazil som na úhradu paypal alebo prevodom na účet.Paypal nemám a prevodom to bude stát okolo 20 eur poplatok banky,to je neuveriteľné.
- Bamma_boy
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Aug 05, 2008 10:08 pm
- Skúter: Aprilia SR50 R
- Kontaktovať užívateľa:
Zalozenie PP uctu je otazka 10 minut..
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
- VLADY
- spammer
Je ale bezpečnejšie, ak si otvoríš účet v m-Banke alebo v Zuno.Lebo je to zdara aj karta je zadara. A kartu Ti vydajú cca do dvoch týždňov a potom si ju pripojíš na paypal a ak budeš chcieť dačo platiť tak si tam len presunieš peňáze z hlavného účtu cez IB. A ak som to zvládol ja urobiť si paypal účet čo viem po Americky ozaj dve slová, a k nemu spárovať kartu tak to už ozaj musí zvládnuť každý....Ver tomu. A objednať to nieje problém pre mňa ,ale zas asi by bolo lepšie ak by to urobil dakto s Tvojho okolia...pretože mne to príde domov a zas by som to musel baliť a niesť na poštu a to sa mi ozaj moc nechce..sorry ja viem , ale čo už , keď som taký lenivý a neochotný. 

- flipper
- st. skútrista
idem oslovit ešte fokyho či by mi ich neobjednal lebo v našom meste to asi nemá nik čo som sa pýtal.VLADY napísal:Je ale bezpečnejšie, ak si otvoríš účet v m-Banke alebo v Zuno.Lebo je to zdara aj karta je zadara. A kartu Ti vydajú cca do dvoch týždňov a potom si ju pripojíš na paypal a ak budeš chcieť dačo platiť tak si tam len presunieš peňáze z hlavného účtu cez IB. A ak som to zvládol ja urobiť si paypal účet čo viem po Americky ozaj dve slová, a k nemu spárovať kartu tak to už ozaj musí zvládnuť každý....Ver tomu. A objednať to nieje problém pre mňa ,ale zas asi by bolo lepšie ak by to urobil dakto s Tvojho okolia...pretože mne to príde domov a zas by som to musel baliť a niesť na poštu a to sa mi ozaj moc nechce..sorry ja viem , ale čo už , keď som taký lenivý a neochotný.
- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
ked som objednaval ja, v adventure biker ich nemali skladom, dodacia doba v nedohladne...
na tej druhej stranke ich mali, doma boli do 2 dni, ide to z nemecka, komunikuju aj v anglictine....casto nakupujem v zahranici, paypal je samozrejmost
na tej druhej stranke ich mali, doma boli do 2 dni, ide to z nemecka, komunikuju aj v anglictine....casto nakupujem v zahranici, paypal je samozrejmost
- flipper
- st. skútrista
duky5 napísal:ked som objednaval ja, v adventure biker ich nemali skladom, dodacia doba v nedohladne...
ano na tejto to majú http://www.drpulley.info/shop/product_i ... cts_id=503 len mi to nemá kto objednat a potom to poslat na moju adresu,čo som sa dočítal tak do 1.9 majú dovolenku.
- flipper
- st. skútrista
Vie niekto prečo mam pri jazde také vysoké otáčky aspoň podla mňa sa to zmenilo ako som ju kúpil.Bud to bude valčekmi alebo remeňom.Bol som sa včera previesť na Donovaloch aj s kamarátom aj ten ma Burgoša 4OO K7 a ten mal aj o 1000 otáčok menej ked sme išli popri sebe.
Čo som si všimol:60 km/h -4000otač.
80-5000otač.
100-6000 otač a viac
110-6500 otač a viac
120-7000 a viac
130-8000 a viac do červeného som nechcel isť ale ked som ho kupil a skúšal tak pri 150 mal 8200 8300 otač.
Čo som si všimol:60 km/h -4000otač.
80-5000otač.
100-6000 otač a viac
110-6500 otač a viac
120-7000 a viac
130-8000 a viac do červeného som nechcel isť ale ked som ho kupil a skúšal tak pri 150 mal 8200 8300 otač.
- VLADY
- spammer
A nemá tam tie Pulley valčeky náhodou, keď mu to točí menej?
Lebo si myslím , že zodraté by si musel mať všetko aby Ti to o toľko viac točilo. Že aj remen tenký obdratý po bokoch, aj valčeky že menší priemer, aj remenice vyjazdené od remeňa ...Ja už si presne nepamätám kolko mi kedy točí.
Lebo si myslím , že zodraté by si musel mať všetko aby Ti to o toľko viac točilo. Že aj remen tenký obdratý po bokoch, aj valčeky že menší priemer, aj remenice vyjazdené od remeňa ...Ja už si presne nepamätám kolko mi kedy točí.

- flipper
- st. skútrista
ne nemá len on má 16000 km a ja 26000km Dakde tu na fore niekto pisal to isté ako ja len to neviem najst.
- flipper
- st. skútrista
aký ma rozmer remeň,valčeky som objednal od purella ale neviem remeň na motomike majú tentolen neviem či sú to dobré rozmery
http://www.motomike.sk/article/279991?rf=basket,v suzuki mi ponukli originál za 156eur a to sa mi vidí moc.
http://www.motomike.sk/article/279991?rf=basket,v suzuki mi ponukli originál za 156eur a to sa mi vidí moc.
- raplik
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Aug 14, 2008 1:54 pm
- Skúter: PIAGGIO X9 EVO 500
- Kontaktovať užívateľa:
co tak kupit ho tu na scooter tuningu?... napis spravu uzivatelovi s nickom LOOK a urcite ti vyhovie 

- flipper
- st. skútrista
raplik napísal:co tak kupit ho tu na scooter tuningu?... napis spravu uzivatelovi s nickom LOOK a urcite ti vyhovie
Ďakujem už som mu napísal,len chcem vediet či je to tento rozmer 27,7x14,2x1011mm.
- flipper
- st. skútrista
tak som sa rozhodol ked idem menit remeň,valčeky tak vymením aj poloremenice nak je pokoj.
- Look
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Jan 10, 2006 12:12 am
- Skúter: -TUNING.SK
- Kontaktovať užívateľa:
rozmer malossi remeňa (kevlar) 1011-26-30 , je to presne pre tvoj typ takže sedieť tam bude
- flipper
- st. skútrista
no ja som našiel tento ale rozmery su tam nie,písané je na Burgman 400 od 06-08.
http://www.redracing.sk/maloob/index.ph ... #it_678055
http://www.redracing.sk/maloob/index.ph ... #it_678055
- VLADY
- spammer
Ale poloremenice nemeň ak ozaj niesú ošlahané aspoň o 1mm.A inak najlacnejšie vyšli origo v Suzuki. Pretože vario ak kúpiš či Malossi alebo Polini tak je to len vario bez vonkajšej poloremenice a to nemá zmysel.Ale niekto na CZ fóre si to nechal stiahnuť na sústruhu a písal že OK že nezistil nejaké negatívne chovanie ako vibrácie a pod. Ja som sa toho bál a objednal som nové ale asi zbytočne.A síce sa mi zdali že treba a že je to asi aj milimeter , ale napokon som ich omeral listovou mierkou a vyjazdeené boli len cca 0,3mm.Takže oko klame.

- Look
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Jan 10, 2006 12:12 am
- Skúter: -TUNING.SK
- Kontaktovať užívateľa:
ci to uz kupis cez shop alebo nie beztak chod do kevlaru, lebo tie vymenis 2 kym dokatujes jeden kevlar
- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
U čechov zase kevlar neodporúčajú a ja už tiež do kevlaru od malossi nepôjdem.
Originál vydrží viac.
Originál vydrží viac.
- flipper
- st. skútrista
Poloremenice som objednával v Suzuki okolo 130euri a radšej ich vymením ked už dávam nový remeň budem mať pokoj,dúfam.Poloremenice sú dosť zodraté,ja som zas čítal že si to dal stočit na sustruhu a po čase mu to začalo hádzať,tak neviem či to bolo na českom alebo na slovenskom fore lebo som toho tolko poprečitúval že sa mi to mieša.Prečo zbytočne si kupoval nové vari by si si ich dal stočit,ja asi nie.VLADY napísal:Ale poloremenice nemeň ak ozaj niesú ošlahané aspoň o 1mm.A inak najlacnejšie vyšli origo v Suzuki. Pretože vario ak kúpiš či Malossi alebo Polini tak je to len vario bez vonkajšej poloremenice a to nemá zmysel.Ale niekto na CZ fóre si to nechal stiahnuť na sústruhu a písal že OK že nezistil nejaké negatívne chovanie ako vibrácie a pod. Ja som sa toho bál a objednal som nové ale asi zbytočne.A síce sa mi zdali že treba a že je to asi aj milimeter , ale napokon som ich omeral listovou mierkou a vyjazdeené boli len cca 0,3mm.Takže oko klame.
- VLADY
- spammer
Lenže ja mám pocit že Kevlarový remeň viac ničí a odiera remenice a zdá sa mi aj tvrdší a menej ohybný ak ich porovnávam .Mal som tam oba na striedačku a na skúšku jednu sezónu jeden a druhú sezónu ten druhý a ostal som pri origo. Takže mňa osobne nepresvedčilo nič, že nejaký kevlarový remeňje lepší jak original (MITSUBOSHI) čo tam dáva ujo Suzuki vo fabrike. A keď už sme pri tom tak čo som študoval nejaké veci okolo remeňov na maxiscootre, tak zvyčajne aj original remene sú kevlarové, pretože na taký výkon sa tam nedá dať nejaký obyčajný matroš (jak na nejakom zdechlom 4T čínskom poldecáku...)
A k variu a remeniciam
Ja len že až tak veľký nárast maximálky som nezaznamenal po ich výmene za nové, a teda ešte tam mohli byť tie pôvodné. Ale zas podporil som ekonomiku - zabojoval proti kríze ,tak to zas až tak tragicky neberiem. Ja len že ak má dať dakto za nové remenice peniaze , ktoré mu budú dakde inde chýbať, tak že je to investícia ktorá nieje moc poznať...aspoň teda u mňa nebola. A ja som nemal odvahu to dávať stáčať z jednoduchého dôvodu, a to, že dám to spraviť u nás v robote za ďakujem, prípadne max tak nejakú flašku , a aj to tak dopadne.A to nie žeby chalani neboli šikovní...ale mám obamy ak viem v akom stave je náš jediný použiteľný sústruh skoro že-cól sem cól tam ...samozrejme nie presne ale je to stará vyhonená rároha....
A dávať to stočiť cez známeho ozaj pánovi sústružníkovi, kde mám istotu že to spraví síce na 100%, Ale je to človek ktorý nevie čo skorej, toľko má roboty a aj tak to už ale nebude jak original nové z fabriky.A cenu som mal zistenú cca 50E.Takže tak.

A k variu a remeniciam
Ja len že až tak veľký nárast maximálky som nezaznamenal po ich výmene za nové, a teda ešte tam mohli byť tie pôvodné. Ale zas podporil som ekonomiku - zabojoval proti kríze ,tak to zas až tak tragicky neberiem. Ja len že ak má dať dakto za nové remenice peniaze , ktoré mu budú dakde inde chýbať, tak že je to investícia ktorá nieje moc poznať...aspoň teda u mňa nebola. A ja som nemal odvahu to dávať stáčať z jednoduchého dôvodu, a to, že dám to spraviť u nás v robote za ďakujem, prípadne max tak nejakú flašku , a aj to tak dopadne.A to nie žeby chalani neboli šikovní...ale mám obamy ak viem v akom stave je náš jediný použiteľný sústruh skoro že-cól sem cól tam ...samozrejme nie presne ale je to stará vyhonená rároha....
A dávať to stočiť cez známeho ozaj pánovi sústružníkovi, kde mám istotu že to spraví síce na 100%, Ale je to človek ktorý nevie čo skorej, toľko má roboty a aj tak to už ale nebude jak original nové z fabriky.A cenu som mal zistenú cca 50E.Takže tak.

- momo
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Okt 08, 2011 10:21 pm
- Skúter: Piaggio Skipper ST 150
Kevlár sú podla mňa zbytočné peniaze,mňe sa roztrhal po 5200km! 

Piaggio Skipper ST 150 ex ale v rodine 
MZ ETZ 150 ex
Fiat Punto 1.9JTD ex
Suzuki gsx-r 600

MZ ETZ 150 ex
Fiat Punto 1.9JTD ex
Suzuki gsx-r 600