focus napísal:tak uvazujem ze by som ju mohol reklamovat,lebo na mraze nebola, len 2mesiace nejazdila,ale obavam sa ,ze budu asi v keewaj vymyslat aj ked si myslim ,ze niesom jediny,

co mu baterka odisla po dvoch sezonach.

ak v Keeway v PO, tak ak by som tam s Tvojim problemom isiel ja, urcite by vymyslali... ja nemam s nimi dobre skusenosti...
Co si mam mysliet o tom, ze:
- nechcu nijako napravit to, ze som pri kupe dostal dialkove ovladace s cepelami, ktore nepasuju do mojho skutra
- nechcu nic robit s tym, ze moj skuter ma spotrebu 3.8 (naposledy dokonca 4.5) a to je v serii a odblokovany (vraj moj sposob jazdy, ale tych 3.7-3.8 je moja najekonomickejsia jazda)
- zarucne prehliadky vraj netreba robit... su vraj uplne nanic, 300km po prvej takejto "virtualnej" prehliadke som zadrel... jo a napokon tam vraj ani nedali novy valec, len vymenili piestne kruzky, odvtedy 3.8-3.9, pred zadretim 2.7-3, ale zasa to chodilo len 50-55
Mozno to je len mojim pristupom, ale chcem mat za svoje peniaze aj adekvatnu zarucnu podporu... mozno k inym pristupuju lepsie... a nepiste mi, ze Keeway je smejd, z fora poznam mnoho ludi, ktorym Keeway slape tak, ako ma.