A je to tu: LIDL akcia
Moderátor: Moderators
- davtex
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Júl 13, 2009 5:37 pm
- Skúter: Yamaha FZ6N
Re: A je to tu: LIDL akcia
TomasARN: tak kvalitu musis uz vediet posudit ty sam. Ja som kupil kvalitne, no vycaloval som stovku. Chvilu na to kupoval otec a kupil nieco velmi podobne - cista koza, niekde dvojita, sympatex a tiez pekny dizajn za menej ako polovicu ak sa spravne pamatam. Znacka KORE, kupovane v PSI Krskany pri Nitre. Nemozem povedat, ze by boli v hocicom/vratane kvality/ horsie ako 2x drahsie Alpinestars. Bol som aj pozerat priamo v obchode rukavice Held ak sa nemylim a tie tiez vyzerali dobre, hlavne na tu cenu 30-40e.
Snazim sa povedat, ze za 40e musis kupit rukavice funkcne, kvalitne a dizajnovo OK. Tie z Lidlu minimalne vyzeraju lacno. Ja som trosku investoval a zatial nic neznaci, ze by tie rukavice nemali vydrzat niekolko rokov.
PS
Aj po tom roku nemam s tymi rukavicami taku citlivost, ako ked idem bez nich alebo v textilnych. Rozmyslal som, ze by som kupil nejake este na leto, ak by boli prachy,
Snazim sa povedat, ze za 40e musis kupit rukavice funkcne, kvalitne a dizajnovo OK. Tie z Lidlu minimalne vyzeraju lacno. Ja som trosku investoval a zatial nic neznaci, ze by tie rukavice nemali vydrzat niekolko rokov.
PS
Aj po tom roku nemam s tymi rukavicami taku citlivost, ako ked idem bez nich alebo v textilnych. Rozmyslal som, ze by som kupil nejake este na leto, ak by boli prachy,
podpis som si este nenastavil
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Ja ma jedny letne, neviem si spomenuit na znacku a su tak pohodlne, ze ani neviem, ze ich mam
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ja som si včera tie Lidlové rukavice proboval....za tú cenu sa neoplatia....mne teda vôbec nesedeli a ani by nesadli časom...skrátka mal som z nich nie dobrý pocit, mali takú nejakú zvláštnu fazónu na dlani voľné až moc že sa krčili a robili záhyby, a na prsty zas krátke, a ak som si skúsil o číslo väčšie tak zas až moc voľné celkovo a na prstoch tak akurát. Jak povedal Bobo .....jak na zváranie.
Za 20E musím kúpiť parádnejšie alebo ak priplatím tak za 25E určite kúpim také čo sadnú lepšie a nebude z nich kričať lacnota ako z týchto....Tie čo boli pred pár rokmi tie celkožené mám stále doma funkčné a používam ich a sú oproti týmto teda o dosť kvalitnejšie a aj celkový dojem je lepší....a cena bola rovnaká tuším.

Za 20E musím kúpiť parádnejšie alebo ak priplatím tak za 25E určite kúpim také čo sadnú lepšie a nebude z nich kričať lacnota ako z týchto....Tie čo boli pred pár rokmi tie celkožené mám stále doma funkčné a používam ich a sú oproti týmto teda o dosť kvalitnejšie a aj celkový dojem je lepší....a cena bola rovnaká tuším.

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- mucow
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Aug 19, 2010 9:13 am
- Skúter: Aprilia Leonardo 150; Suzuki DR 600 S
- Kontaktovať užívateľa:
Teraz som bol v Lidli, tiež som chcel kúpiť aj rukavice, skúšal som ich tam asi 20 minút, jazdil som v nich po predajni s košíkom
, a dospel som k rovnakému zisteniu a názoru, ako vyššie popísal Vlady. A tak som si kúpil len komplet termoprádlo a ľadviňák.

Spoiler: ukázať
- Martin_Atlantic
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Nov 15, 2011 10:59 pm
- Skúter: Aprilia Atlantic
mucow1974: a mal si aj helmu na hlave?
to by mohlo byt pekne predstavenie

- raplik
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Aug 14, 2008 1:54 pm
- Skúter: PIAGGIO X9 EVO 500
- Kontaktovať užívateľa:
mne na prsty celkom sadli. Ano, su trochu hrubsie ale co uz.. kupoval som ich hlavne pre to ze stare kozene co som nosil sa uz rozpadli na svikoch a do BA urcite nepojdem s rukavicami, co vyzeraju ako handra
... pri najhorsom v BA nieco kupim na vystave a tieto potom vratim
myslim ze v lidli s tym problem nemaju

- Davidian
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 11:17 am
- Skúter: Aprilia SR50R - DERBI GP1 125
- Kontaktovať užívateľa:
No je to tak, bud budes kupovat raz do roka v Lidli, alebo si kupis nieco znackove a vydrzi ti to roky..
- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
ale kdeze...mam ladvinak este z prvej akcie v lidli, to je uz asi 4 roky, sluzi este dobre
rovnako zimna kukla a nakolenniky a ponozky, nepremok
dnes som si skusal tie rukavice, sadli mi dobre...ale neoslovili ma a rukavice mam, tak nic
ale kazdy rok je to s akciou horsie a horsie, stale menej tovaru a mensi vyber....chcel som zobrat tu helmu JETku, velkost iba L a XL, skoda...
chcelo by to nieco taketo
http://www.lidl.de/de/Motorrad-und-Zubehoer
co vy na to
rovnako zimna kukla a nakolenniky a ponozky, nepremok
dnes som si skusal tie rukavice, sadli mi dobre...ale neoslovili ma a rukavice mam, tak nic

ale kazdy rok je to s akciou horsie a horsie, stale menej tovaru a mensi vyber....chcel som zobrat tu helmu JETku, velkost iba L a XL, skoda...
chcelo by to nieco taketo
http://www.lidl.de/de/Motorrad-und-Zubehoer
co vy na to

-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Tomu hovorim vyber
- davtex
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Júl 13, 2009 5:37 pm
- Skúter: Yamaha FZ6N
Tomu hovorim ceny. Inak suhlas s Davidianom, v konecnom dosledku ta to vyjde lacnejsie a komfortnejsie.
- Zihuataneo
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Pi Júl 18, 2008 8:32 pm
- Skúter: PIAGGIO X EVO 125
- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
mam. po roku mi odisla. = zaruka 3 roky bezproblemova
aj ked bola ok, tak mi jednu bateriu vybitu na 10V "odmietla" nabit....mam este jednu nabijacku z lidlu, taku staru hranatu supu, tou som bateriu trosku nabil a potom ju uz zosrotovala aj ta moderna...
ak nabijacku nemas, kludne chod do nej, zaruku 3 roky aj tak nikto iny neda
aj ked bola ok, tak mi jednu bateriu vybitu na 10V "odmietla" nabit....mam este jednu nabijacku z lidlu, taku staru hranatu supu, tou som bateriu trosku nabil a potom ju uz zosrotovala aj ta moderna...
ak nabijacku nemas, kludne chod do nej, zaruku 3 roky aj tak nikto iny neda

-
- st. cyklista
- Dátum registrácie: Št Apr 16, 2009 9:21 pm
- Skúter: Yuki CSR 250 Naháč
3 rok uplne bezproblémov... Nabila všetky baterky.... Na moto mi raz nechcela nabiť, tak som dal baterku na chvíľu na štartovacie káble a potom opat na nabijacku a v pohode do plna nabila...
Výborná vec v zime... Udržujem aj baterku v aute. Nakoľko v zime jazdím po menej a ked auto stojí v zime viac ako 3-5 dni ce z den ju dám dobit aby nestratila kapacitu... V aute od výroby 6 rok baterka a startuje jedna radost aj v zime.
Určite ti ju odporúčam ak nechceš dať za nabíjačku na baterky za 100 €
Výborná vec v zime... Udržujem aj baterku v aute. Nakoľko v zime jazdím po menej a ked auto stojí v zime viac ako 3-5 dni ce z den ju dám dobit aby nestratila kapacitu... V aute od výroby 6 rok baterka a startuje jedna radost aj v zime.
Určite ti ju odporúčam ak nechceš dať za nabíjačku na baterky za 100 €
Actual: Often rider Kawa ER- 6n 2012
Passed: Yuki CSR 250
China scooter 125 4T
Scooter Kentoya Zoom 50 4T
Passed: Yuki CSR 250
China scooter 125 4T
Scooter Kentoya Zoom 50 4T
- VLADY
- spammer
Postupne ju tuším vždy troška zdražia pri každej akcii...lebo ja mám pocit že pôvodne bola za len 15E...ale môžem sa mýliť.
A tiež ju odporúčam ako elektrotechnik, lebo má aj konzervačnú funkciu a teda že môže byť na nej baterka pripojená celú zimu a nabka ju cykluje. Že zapne nabíjací prúd tých 0,8A, a po dosiahnutí 14,5V ho vypne, a len jej sleduje napätie a pri poklese tuším na 12,5V znova zapne a tak furt dokola. Je to pre baterku lepšie ako keď je stále a dlhodobo len pripojená na slabilizované napätie. Samozrejme toto je len základ,sú aj oveľa lepšie a premyslenejšie nabíjacie postupy napr. u nabíjačiek CTEK , ale to sú nabky rádovo predávané za niekoľkonásobok tejto.
A tiež ju odporúčam ako elektrotechnik, lebo má aj konzervačnú funkciu a teda že môže byť na nej baterka pripojená celú zimu a nabka ju cykluje. Že zapne nabíjací prúd tých 0,8A, a po dosiahnutí 14,5V ho vypne, a len jej sleduje napätie a pri poklese tuším na 12,5V znova zapne a tak furt dokola. Je to pre baterku lepšie ako keď je stále a dlhodobo len pripojená na slabilizované napätie. Samozrejme toto je len základ,sú aj oveľa lepšie a premyslenejšie nabíjacie postupy napr. u nabíjačiek CTEK , ale to sú nabky rádovo predávané za niekoľkonásobok tejto.

- Petom
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Máj 06, 2009 1:58 pm
- Skúter: BMW K1200 LT
Aj ja ju mam asi dva roky a je v pohode. Viaceri pisu, ze velmi vybitu baterku nenabije. Je tam nejaka neviem, ci ochrana ci co. Staci ak k vyplieskanej beterke pripojis startovacimi kablami relativne dobru baterku (s dostatocnym napatim) potom pripojis nabijacku, zapnes nabijanie, ona sa chyti a tu pomocnu baterku odpojis. Takto mi to fungovalo.
Mne sa stratil podpis, aj vám?
- VLADY
- spammer
Je tam na vystupe z nabijacky rele,ktore je ako ochrana proti prepolovaniu.A to je asi spinane napetim od baterky.
Presne to neviem lebo som to az tak podrobne nestudoval. Ale pri zapnuti nabijacieho prudu cvakne .

Presne to neviem lebo som to az tak podrobne nestudoval. Ale pri zapnuti nabijacieho prudu cvakne .

- Area51
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Máj 27, 2011 4:37 pm
- Skúter: Honda CBR 125
Aj ja ju mám doma už dva roky a ide stále
mna stála 6,90
v lidli mali taky vypredaj ....

Honda CBR 125
- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
Hej niekedy sa oplatí v Lídli počkať (keď im niečo zostane potom idú s cenou dole 25 až 30 percent ale je tam aj riziko že sa to rozpredá skôr.
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Jan 23, 2011 2:07 pm
- Skúter: ZX-10R
Už ju mám doma, zatiaľ dobíja. Nejaká je zohriata ale ide 

podpis som si nastavil
- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
V týchto studených dňoch to máš ako pridanú hodnotu. Dobiješ si baterku a ešte sa aj zohreješ 

Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
- Rips.
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Jan 26, 2009 3:21 pm
- Skúter: Kawasaki er6n 2010
Nabijacka + daka autokozmetika najviac som zvedavy na tu penu na cistenie calunenia.Potom sa podelim o skusenosti
-
- st. cyklista
- Dátum registrácie: Ut Máj 03, 2011 10:52 pm
- Skúter: Aprilia Sr 50 Street
nabijacka kupena zatedy funguje 

APRILIA SR STREET:Leo Vince Zx-R Malossi:Multivar,MHR klapky,Xspecial,DRS 

- rspeed
- motorkár
- Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 1:11 pm
- Skúter: Hyena(motor minarelli)+ Gilera Runner ST 125+ Suzuki GSR 600
... kozmetika W5 celkom funguje - okrem autovoskov - je to skoda namahy ...