Pre toto mám O2 a dobijem sa podla potreby cez net....inak už aj oni sa mi nejak prestávajú pozdávať tiež už majú kopec všelijakých záľudností, tiež ma minule namotávali na predajni že prečo dobíjam kredit, že to je oštara navyše a že 13c minúta , a či nechcem paušál, že by som mal minútu len za 10c...ok... študujem cenník študujem a naraz ale už zázračne naplatí pri tých ich paušáloch že volania v sieti O2 po tretej minúte neplatím.... A to človeku tiež nepovedia ak ho lámu na paušál. A aj telefóny , ak chce človek troška lepšejší mobil, tak buď musí mať vysoký paušál, alebo doplatok je podobný cene nového neviazaného mobilu dakde cez E-shop...Ale veď treba dať ľuďom čo chcú...Už som aj zas špekuloval zobrať dačo u Filajového ale je to furt len ofajč a namotávka....a ak človek aj chce dačo od nich bez viazanosti, že kašlem Vám na mobil chcem len volací program,tak naraz všetky tie zázračné ceny neplatia.... A u Oranžového dtto. takže dovi-dopo, ja som spokojný s dobíjaním a pomalým netom za 6E.A hlavne si nemusím strážiť že čo som kedy kde prešvihol...